איטיות בעבודה עם IPAQ

Amiram_e

New member
איטיות בעבודה עם IPAQ

שלום לכולם. יש לי מכשיר 3850 עם 64 מגה זיכרון. רוב הזיכרון פנוי. התקנתי עברית לוגית חדשה של PDAC והישומים רצים בצורה צולעת. נגיד אני מעלה את היומן, או את אנשי הקשר, המסך עולה לאט הרבה פעמים, ממש כמו בעבודה עם חלונות של פעם שמערכת ההפעלה היתה נתקעת לכמה שניות. אני לא זוכר שהבעיה הופיעה לפני התקנת העברית. יש למישהו רעיון? בברכה עמירם

ron20

New member
תשמע ../images/Emo26.gif

קשה לדעת, אבל אי אפשר להתווכח עם תחושות ... אם כאשר העברית אינה מותקנת המכשיר עובד חלק אז יתכן ויש בעיה. נסה לבדוק אם אין לך אפליקציה אחרת שיכולה להכביד, נסה לעבוד על המכשיר לא עברית ואם תגיע למסקנה חד משמעית - פנה ל PDAC. כל עברית מכבידה מעט על המכשיר אבל לא ברמות שאתה מתאר ... זה לא אמור להיות מורגש כ"כ...

Amiram_e

New member
תודה על התגובה

אבל ממש אין לי כוח להסיר שוב את העברית. ניראה לי שאשלים עם העניין או שאדבר עם PDAC (קשה קשה מאוד להשיג אותם) תודה בכל אופן. עמירם

ron20

New member
אם המצב הוא כפי שאתה מתאר

אני לא רואה כיצד ניתן להשלים עימו ... המכשיר אמור לשרת אותך ולא להעלות את לחץ הדם. במידה וקשה להשיג אותם בטלפון, נסה לכתוב להם מייל מפורט עם גרסת העברית המדוייקת, דגם המכשיר וגרסת מע' הפעלה. אני בהחלט מבין את תחושת בזבוז הזמן מהסרת העברית במיוחד כאשר אין לך פתרון בפתח, מקווה שתתפוש אותם בקרוב.

למעלה