איטום

איטום

שלום, איטום הרובע באמבטיה יורד ונשחק ולכן חודרת רטיבות לקירות הגובלים בחדר השינה ובארון קיר. איני יודעת האם להרוס את הארון או שניתן לאטום את שולי האמבטיה כך שלא תחדור רטיבות לקירות. כרגע יש לי פטריות על אריחי הקרמיקה של הקיר באמבטיה, והארון וכל מה שבו מריחים מטחב. בנוסף, אני מעוניינת להתקין פרקט בחדר השינה ומפחדת מהרטיבות שקיימת בקיר הגובל באמבטיה. האם להסתפק באיטום סיליקון / רובע סטנדרטי (נדמה לי שזו אמבטיה אקרילית...) או שאולי יש חומר אחר, יעיל יותר לאיטום הקיר הבעייתי? אודה לכם על פתרון יעיל וזול לבעייה.

BRONCO

New member
לא מובנת לי שאלתך

הייכן הבעיה? בין האמבט לקיר או בחדר האמבטיה באופן כללי נסה לענות כפי שהבנתי את שאלתך אם אני מצליח להבין אותך את בטח מתכוונת לקיר של האמבט בין האמבט לקיר קרמיקה יש לאטום בעזרת חומר אלסטי מומלץ חומרים כגון סיליקון ניטראלי ולא סיליקון רגיל או חומרים פוליאוריטנים כגון סיקה פלקס ודומיו פטריות על אריחי הקרמיקה זה דבר נפוץ ואין קשר לטחב מצידו השני של הקיר הפטריות על הרובע בקיר הקרמיקה נוצרות עכב לחות תמידית על האריחים. מומלץ לאחר כול מיקלחת לנגב את האריחים כדי להימנע מפטריות בנוסף לדאוג לאיוורור נאות של חדר האמבטיה

למעלה