איטום דלת פלדלת לריחות עשן סיגריות מחדר מדרגו

איטום דלת פלדלת לריחות עשן סיגריות מחדר מדרגו

בדירת השכנים שלי מעשנים כבדים ודלת הכניסה שלהם ישנה ואינה מבודדת. עשן הסיגריות חודר לדירתי מחדר המדרגות. הריח גורם לי סבל רב. כנראה שגם דלת הפלדלת שלי אינה מבודדת כהלכה, ולא רק בחלקה התחתון. האם יש צורך להזמין מומחה לאיטום דלתות כדי לבצע את האיטום או שאוכל לעשות זאת בעצמי? באילו חומרים יש להשתמש? האם צריך להסיר את הדלת ממקומה? תודה מראש על העזרה

יעקב 471

New member
יש אפשרות לקנות גומי אטימה

בחנויות חומרי בניין או בסנטרים למינהם יש להשיג פסי גומי יעודיים למטרה שלך , לגבי החלק התחתון של הדלת תתקיני פס איטום מתאים .

jexy

New member
החוק אוסר על עישון במקומות ציבוריים

פנייה לתרבות הדיור תסדיר את הנושא של עישון בתוך הבניין שנחשב מקום ציבורי.

מותר לכם להציב מצלמות על מנת לקנוס את השכנים...

רוני1955

Active member
קראת את מה שהוא כתב?

הוא אמר שהם מעשנים בבית שלהם, ומשם זה יוצא לחדר המדרגות, ומשם אליו הביתה. הם לא מעשנים בחדר המדרגות.

jexy

New member
OK

הבנתי הפוך...

בכל אופן זהו מטרד כמו למשל רעש בלילה או יותר גרוע, אלו שזורקים את בדלי סיגריות מהחלון אל הדשא... ועד בית יכול בקלות לדרוש מהשכן לתקן את הדלת ולמנוע (או יותר נכון) למזער את הנזק הסביבתי שנגרם לבניין.

אישית, לא פעם ולא פעמיים עבדתי בבניינים שליד דלת מקלט לא רק שיש ערימות של סיגריות, אלא גם מזרונים ישנים, רהיטים, אופניים, אין מנורות (צריך לעלות עם פנס)... לא תראה את זה בבניין חדש או בבניין שוועד בית דואג לשכניו...
מרבית הבניינים עברו לשיטה של חברת אחזקה... זה יותר חכם, הם דואגים לסלק את הזבל ולתקן את הנזקים...

כאשר זה יכאב ליהודי בכיס הוא לא יעשה... !!

עם השכנים האלה אי אפשר לדבר... השאלה שלי

היא האם אני אוכל לבצע את האיטום בעצמי - והאם עלי להסיר את הדלת ממקומה? תודה לכם על השיתוף

רשר

Well-known member
מנהל
קנה פס איתום בחתך "P" עם דבק

הדבק אותו מסביב לדלת ולא תריח כלום

למעלה