איטום בלייגו

jlavi2002

New member
איטום בלייגו

יש לי גג שנאטם בזמנו בזפת והיגיע הזמן לאטימה חדשה. הוצע לי לאטום בחומר אקרילי בשם לייגו מתוצרת קיבוץ תל יצחק. האם זה פתרון סביר?? בתודה יוסי

לייגו חומר דגול!!!

היי אם הכוונה היא לאטום היכן שנפערו סדקים ו/או בחיבור של הרצפה לקירות, אז זה חומר נהדר!! לעשות עמו ציפוי על כל הגג אני לא בטוחה. אנעי משתמשת בזה לסדקים וחיבורים בלבד. מומלץ

לייגו

לייגו הוא אחד מהחומרי האיטום המתקדמים הנמצאים בארץ - אומנם הרבה לא מכירים אותו - עלות מול תועלת גבוהה מאד כתבה על לייגו אפרסם בשלב מאוחר יותר - החומר חומר מעולה וזה מנסיון של ביצוע אלפי מ"ר בארץ

lili5

New member
אבי, האם לייגו עדיף על פוליגג?

מה הם יתרונותיו ומה עלות היישום למ"ר?

לייגו - פוליגג

לייגו עדיף על פוליגג עשרות מונים אורך חיים ארוך מאד 10-15 שנים ויותר ( תלוי כיצד משטח האטימה נשמר ) עליות - 40 ש"ח ל 60 ש"ח בהתאם למצב משטח האטימה . הכי חשוב שיטת הביצוע - לייגו שלא מיושם בצורה נכונה רמת האפקטיביות שלו יורדת . בהצלחה.

מחיר הלייגו

היי לילי ברשותי דלי של לייגו של 5.5 ליטר (=7 ק"ג) מכסה, לפי הנחיות היצרן 5 מ"ר של גג. מחירו הוא 130 ש"ח!!!! כלומר 26 ש"ח למ"ר ללא עבודה. אני מתארת לעצמי שבאריזה גדולה יותר מחיר החומר יורד למ"ר, אולם בעקרון זהו חומר יקר. מבעלי מקצוע אני יודעת שנחשב חומר ש"נותן תמורה מלאה לאגרה" דרך אגב, אני קונה את החומר ישירות מהיצרן, כמיפרוד בקיבוץ תל יצחק.

מחיר נכון

המחיר הינו נכון אך יש לזכור על מנת להגיע לאפקטיביות מלאה ההמלצה היא למרוח כמות של 2.2 ק"ג / מ"ר .לפחות .

lili5

New member
אכן יקר...

תודה סיגל על התשובה המפורטת. בינתיים יש לנו ניסיון די טוב עם פוליגג. החומר והיישום זולים יחסית והיעילות מתמשכת לאורך מספר שנים. כפי שאת יודעת, להוציא כסף מדיירים בבית משותף זו קריעת ים סוף, לכן כנראה נסתפק כרגיל בפוליגג שחוסך גם סיוד בקיץ. דרך אגב, מה צבעו של הלייגו? האם הוא כהה או בהיר?

רוקוקו

New member
רוצים הצעת מחיר לאיטום בלייגו?

תעבירו לי במסרים את הפרטים ותקבלו

jlavi2002

New member
מי הייצרן

מסתבר שיש שני צרנים כימפרוד בתל יתק ו י.ש.מ מחדרה אז מי המקור בתודה

כימופרוד = י.ש.מ.

לייגו מיוצר ע"י כימופרוד . הנוסחא לייצור הינה בבעלות יש.מ . שני החברות משתפות פעולה באופן הדוק כך ששניהם שווים .( הנוסחא הינה זכיון שניתן מחברה מחו"ל לישמ) ניתן לבקר באתר של חברת ישמ לבניין ולהתרשם מאיכות החומר

למעלה