איטום בדירה שכורה

• פותח הנושא ym07
  • פורסם בתאריך

ym07

New member
איטום בדירה שכורה

אני גר בדירה שכורה ולכן אינני מעוניין בפתרון לטווח ארוך. אין בדירה סדקים אולם יש קירות חיצוניים וחלונות לרוב (בנוסף על גג שטוח). אני מחפש פיתרון אופטימלי מבחינת יחס מחיר לתועלת בטווח שנה או שנתיים. האם יש צבע לקירות פנימיים שעוזר לבידוד? האם יש פיתרון זול לבידוד הגג?

BRONCO

New member
איטום בדירה שכורה

אתה מתכוון לאיטום או בידוד? בידוד זה נגד רעש,וחום, ואיטום זה נגד מים בעיקר תחליט על מה אתה שואל קשה לי לענות לך ולהמליץ לך על חומרים כי לא נתת שום תאור על הבעיה כאשר תחזור עם הפרטים החסרים יהיה יותר קל לתת לך פתרון פתרון אופטימלי זה עניין יחסי אם אתה רוצה לאטום את הגג (ולא לבודד) בחומרים זולים זפת הוא הפיתרון הכי זול, אולם זה לא פתרון של עשה זאת בעצמך וגם לא לבידוד. פתרון לבידוד בדרך כלל יקר יותר חובת הטיפול ברטיבויות (לא בידוד) בדירה שכורה חלה על בעל הנכס

ym07

New member
איטום בדירה שכורה

תודה על התגובה המהירה וסליחה על הבורות (אני בתהליך הטשטוש כעת). הבעיה היא שהדירה קרה מאוד בחורף (בקיץ בדרך כלל אין בעיה קשה כי יש הרבה רוח). נראה שהבעיה העיקרית היא בידוד כיוון המיזוג שהתקנתי לא ממש משפיע. אין בעיה של רטיבות (טפו, טפו) רק של אי נוחות שמתגברת לאור העובדה שבקרוב מצטרף לדירתנו תינוק חסר הגנה
הדירה היא 100 מ"ר, 3 כיווני אוויר וגג. התקציב הוא כ-2000 ש"ח.

BRONCO

New member
איטום בדירה

ראשית מזל טוב על הרך לעומד להיוולד שנית אין לי הרבה פתרונות לעניין גם כי הדירה היא שכורה ובידוד טרמי בדרך כלל הוא עסק יקר אבל הייתי מנסה לתלות מחצלות עבות או שטיחים יפים על הקירות הם יספגו חלק מהקיר הקר ויבודדו טוב את החדר מזל טוב כבר אמרנו

ym07

New member
איטום בדירה

תודה על האיחולים החמים וגם על הסיוע המקצועי
. שאלה אחרונה, האם יש משהו בצבעים מבודדים כגון Thermipaint, או שזוהי הבטחה ללא כיסוי?

למעלה