איחסון עוברים בארץ?

מצב
הנושא נעול.
איחסון עוברים בארץ?

איחסון עוברים בארץ?
האם אתם יודעים על מעבדות שמסכימות לאחסן עוברים גם כשהם באים ממרכזי פוריות בחו"ל ללא אישורים ממשרד הבריאות. nela5 כתבה לי משהו על מדיקל בראשון? ראשון לציון? מי יכול להמליץ על רופא שיוכל לעזור לי בעניין זה. גם אפשר להתקשר אליי ב-0544369710. תודה. ורדה

אדוינה

New member
היי ורדה!

איחסון עוברים בארץ?
האם אתם יודעים על מעבדות שמסכימות לאחסן עוברים גם כשהם באים ממרכזי פוריות בחו"ל ללא אישורים ממשרד הבריאות. nela5 כתבה לי משהו על מדיקל בראשון? ראשון לציון? מי יכול להמליץ על רופא שיוכל לעזור לי בעניין זה. גם אפשר להתקשר אליי ב-0544369710. תודה. ורדה
היי ורדה!
צריך יהיה להתקשר לכל בי"ח שיש בו מחלקת IVF ומעבדת פוריות ולברר. גם לא בטוח שאלה שהסכימו בעבר יסכימו כיום. ומדוע לא תנסי דרך הרופא המכין אותך לטיפול? מן הסתם הוא גם מקושר למעבדה כזאת. שיהיה בהצלחה!

מדיקל ראשל"צ ../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

איחסון עוברים בארץ?
מדיקל ראשל"צ

שלום לך כבר כותבת כאן כמעט אך כשרואה את השם של מדיקל ראשל"צ אני ממהרת להזהיר שלא לעבוד איתם. היו לי ולנשים נוספות בפורום קטעים איומים איתם, בלשון המעטה. במקומך, הייתי מתרחקת מהם כמו מאש. בהצלחה, גשם

מסכימה איתך להתרחק ממדיקל ../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

מדיקל ראשל"צ

שלום לך כבר כותבת כאן כמעט אך כשרואה את השם של מדיקל ראשל"צ אני ממהרת להזהיר שלא לעבוד איתם. היו לי ולנשים נוספות בפורום קטעים איומים איתם, בלשון המעטה. במקומך, הייתי מתרחקת מהם כמו מאש. בהצלחה, גשם
מסכימה איתך להתרחק ממדיקל

תיקון - כבר לא כותבת

מדיקל ראשל"צ

תיקון - כבר לא כותבת

מצב
הנושא נעול.
למעלה