איחסון חלב

איחסון חלב

אני חוזרת בעוד חודש לעבודה וקניתי בשילב את המשאבה החשמלית החד צדדית של מדלה האם היא מומלצת למטרה של הכנות סטוקים של חלב כמה שאני אוכל ? מתי הזמן הכי טוב לשאוב למטרה זו וכמה פעמים ניתן בלי שזה יפגע בהנקה ? רציתי לקנות שקיות של פלייטקס אבל רשום עליהם ל שבועיים איחסון מה לעשות אני צריכה לטווח יותר ארוך. ושאלה אחרונה מבטיחה האם אפשר לשים כל שאיבה בבקבוק אחד ובכל סוף יום או שמגיעים לכמות הרצויה לאחד וישר להקפיא ?

אם זו המיני אלקטריק אז לא

זו משאבה אשר מומלצת לשאיבות לא תכופות גם היצרן מורה שזו משאבה ל150 שעות שאיבה משום שהמנוע שלה נחלש עם הזמן, ממליצה לך לרכוש משאבה דו צידית בכדי לשמור על תפוקת חלב טובה וחיסכון בזמן שאיבה, אמדה או ספקטרה מאוד טובות ומומלצות ע"י אמהות שחזרו לעבודה טווח המחירים שלהן כ-550 ש"ח, בנוסף בנוגע לשקיות זו טעות בכיתוב זו נושא שנשאל פה מס' פעמים בפורום ושוחחו עם נציגה של פלייטקס אשר הורתה כי ניתן להקפיא איתן ל-3 חד'כרגיל. מצרפת לך מצגת על משאבות

משאבות ואחסון חלב

אם כבר קנית (ופתחת) את המשאבה המיני-אלקטריק, אין צורך לרוץ ולקנות משאבה אחרת. נשים רבות משתמשות בו בהצלחה. צריך רק לזכור שאם בעתיד יהיו לך בעיות בשאיבה אפשר תמיד להחליף למשאיבה חזקה יותר (אבל קודם כדאי לקחת לשירות לקוחות כי יש כנראה איזה תקופת אחראיות). לגבי הכנת סטוקים- להרבה נשים הכי קל לשאוב בשעות הבוקר. את יכולה לעשות ניסיונות, ולשאוב בהתחלה קצת, וכל פעם קצת יותר, כדי לודא שזה לא מפריעה להנקה. גם אם שאבת הרבה, יש תמיד חלב בשד. התכנית שלך של ערבוב חלב שאוב מאותו היום הוא בסדר גמור. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

../images/Emo201.gifלאורית דחוף

עוד לא פתחתי את המשאבה מה את ממליצה לעשות ? בררתי על האמדה והמחיר העדכני שלה הוא 650 ש"ח לעומת 429 ש"ח של המדלה האם המנוע שלה חזק יותר ויש לו תכולת חיים ארוכה יותר ? אני ממש רוצה להכין סטוקים האם את חושבת שהמדלה לא תעמוד במשימה אני מתכוונת להפסיק להניק עם החזרה לעבודה בעוד חודש וחצי מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי איפה לשאוב בצהריים ובטח יפסיק החלב אם אני התבסס רק על הנקה של בוקר ערב ולילה

אפשר רק בוקר ערב

אני מכירה הרבה מאוד אימהות שמניקות רק בשעות שהן בבית. החלב לא נגמר כל עוד שאת מניקה. ישנם תינוקות שיונקים הרבה בלילות, וכך משלימים שעות איכות עם אימא. יש חשיבות מאוד גדולה לחלב אם, גם אם זה לא הנקה מלאה.בנוסף להתחזקות הקשר, ונוחות, יש גם נושא הבריאות: דוגמא אחת- אימהות מספרות לי שכאשר התינוק חלה במחלה, הוא סירב את הבקבוק וחזר באופן זמני להנקה מלאה. חלב אם נספג מאוד בקלות, ובעת מחלה יכול למנוע התיבשות. לגבי השימוש במשאבה- זה פשוט עניין של הכסף. אי-אפשר לדעת מראש איך תסתדרי. יש נשים ששואבות עם הצלחה מרובה עם המיני-אלקטריק, ויש שלא. היא פחות מוצלחת להגברת חלב אם אין אספקת חלב מלאה. אם את לא מתכוונת לשאוב בעבודה, זה פחות חשוב, כי את יכולה לשאוב בבית כמה פעמים ביום שאת רוצה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה