איחסון בגדים

איחסון בגדים

איך אתן מאחסנות בגדים שכבר קטנים על הילדים ואתן רוצות לשמור, או בגדים שלכם לשנה הבאה? מה שמים למניעת עש? נפטלין זה כבר פאסה?

אני לא שמה נפתלין

אלא מכבסת אותם, מכניסה אותם לשקית ולאחר מכן בעוד שקית, על כל שקית כותבת מדבקות לפי גילאים. בגדים לשנה הבאה אני מאחסנת בארון בתאים שלמעלה, אבל לפני שאני מעלה אני עושה סלקציה ומה שלא מתאים מבחינת מידה - תורמת.

../images/Emo41.gifריח טוב לבגדים

ע"מ לשמור את הבגדים ושיהיה להם ריח טוב כמה אפשריות: *לשים בתוך השקית דפי מיבש כביסה שמפיצים ריח נפלא. *לשים שקיות בד קטנות עם שבבי סבון שמפיצים ריח. *אפשר לרכוש בסופר תבליות מרובעות בתוך פלסטיק שנועדו לפיזור בין הבגדים ושומרות על ריח.

עוד כמה רעיונות

א. שקית גזה עם לוונדר יבש. ב. אריזת קטורת פתוחה קצת -מפיצה ריח מדהים ג. בארונות ישנים כדאי להכניס גם שקית עם סודה לשתייה- מניעת לחות אשר לאריזה. לא תמיד כדאי לשמור הכל. בגדים עם גומי למשל שעשוי להתבלות לא מומלץ לשמור ובכלל בגדי ילדים זולים מאד בשווקים. לפעמים עדיף להעביר הלאה. אני ממליצה לארוז בקופסאות ולמדבק אותן. אם חייבים בשקית- לקפל יפה לא סתם לדחוף פנימה. ועוד המלצה ,רכזו את כל מה שמאפסנים למשמרת בארון אחד. על דלת הארון הדביקו נילונית. בתוך הנילונית תוכלו להכניס רשימת מלאי לארון ככה כשתחפשו תוכלו לדעת שקופסת בגדי הקיץ מהשנה שעברה של נועה נמצאת במדף השלישי מימין. חוסך זמן ומונע אבדות. בגדים מוכתמים לא כדאי לאפסן הכתמים הופכים לנקודות צהובות שלעולם לא ירדו. זהו.

צודקת

בעוד שקית דזה ,שימי כמה עלי דפנה וגרעיני ציפורן. נפטלין יש לו ריח עז מאד ולא כלכך נעים.וזה כימיקל

אני אישית לא ממליצה לשים נגד עש

מכיוון שאת סוגרת הכל בשקית או בקופסא אין משיכה של חרקים למינהם. החרקים מגיעים בעקבות העץ והחומרים של הארון. מניסיון שלי איכסנתי דברים בשקיות שנה ולא קרה להם כלום.

daldan

New member
מעניין לעניין באותו עניין

האם עדיף לשמור את הבגדים בשקית או מסודרים ומקופלים בארונות? בעבר הבגדים היו בשקיות מונחים על המדפים בארון - הבעיה היא שהשקית בעלת נפח ולרוב אחרי שתי שקיות המדף "נסתם", כאשר הוצאתי את הבגדים ושמתי במדפים התפנה לי מקום.

ל-daldan לגבי האיחסון

אם יש לך מדפים פנויים ויותר נוח לך לאחסן ללא שקיות אז אין צורך להכניס לשקיות. שקיות הן נוחות כשיש מצב שאין מקום ואז אתה מניח את השקיות על כל מיני דברים אחרים, אבל אין בעיה להניח במדף עליון בצורה מסודרת ששם את יודעת שאת מאחסנת את כל מה ששייך לעונה הבאה. המלצה לגבי המדפים- לאחסן את הבגדים על המדפים הכי גבוהים בארון ככה אין צורך להגיע לשם וגם לא תופס מקום בתוך המדפים שנגישים לנו.

שקיות ואקום

לדעתי זאת המצאה במיוחד עבור בגדי ילדים. אני איחסנתי את כל הבגדים הקטנים של בני בשקיות כאלה. קשרתי כל ערימה של בגדים ממיונת לפי סוג עונה וגיל (פיז'מות קיץ, ביגדי גוף, סוודרים) עם פתק שאומר מזה כל דבר והכנסתי לתוך שקיות ואקום והן נמצאות בתוך הארון, זה תופס הרבה פחות מקום ומאוד נוח. אפשר לקנות בהום סנטר.

azaria

New member
אבל תמיד אחרי זמן רב חודר אוויר

אני שואב ומכניס למדף העליון, ואז כשאני צריך משהו משם אחרי חודשים רבים או אפילו שנה שנתיים - הואקום כבר מזמן איננו. השקית הדחוסה שנכנסה די בקלות למדף חזרה למצבה הנפוח ודחוסה בלחץ כזה שבקושי בקושי אפשר לחלץ כמה דברים ראשונים כדי לאפשר לשלוף את כל השקית.

למעלה