איחור

צומי1

New member
איחור

לקחתי גלולות במשך כ שנתייים(מליאן)לאחר סיום המחזור האחרון,כרגיל התחלתי חבילה של גלולות אך לקחתי רק במשך יומיים ולאחר מכן הפסקתי בכלל לקחת. נכון לעכשיו אני מחכה למחזור ואני באיחור של שבוע וחצי. עשיתי אתמול בדיקה ביתית ויצאה תוצאה שלילית, האם זה נורמלי איחור ארוך כתוצאה מהפסקת הגלולה בדרך זו ?כמה מקסימום איחור יכול להיות? כמובן שאם לא אקבל עוד שבועיים אעשה בדיקה נוספת!!!

chapling

New member
המכשפה צריכה להתאושש אחרי...

הגלולות יש הרבה בנות עם הרבה באלגן אחרי הפסקת גלולות קשה לתת טווח של מקסימון אבל לפי דעתי עוד שבוע שבוע וחצי תעשי עוד בדיקה ואם היא שלילית תלכי לרופא יש כדורים שעוזרים בפירוק רירית הרחם ומביאים את המחזור המיוחל

צומי1

New member
תודה

לצ'פלינג!!! תודה רבה ,אני מקווה שאת צודקת,אני אמתין עוד שבוע בערך

TheSunshine

New member
רופאת הנשים שלי הכינה אותי

שאחרי הפסקת הגלולות (אני לקחתי עשר שנים) המחזור יכול להתעכבר גם שלושה חודשים אז לא להתרגש. אצלי משום מה בסוף הוא הגיע בדיוק אחרי 28 יום אז אני מניחה שזה מאד אינדיוודואלי.

צומי1

New member
ל the sunshine

אוקי המחזור יכול לאחר גם ב3 חודשים לאחר הפסקת הגלולות אבל מה קורה לגבי הביוץ מתי אני יכולה להכנס להריון ומתי לא בהתחשב שאין מחזור? ותודה על התשובה ממקודם!

TheSunshine

New member
וואלה אחותי!

נראה לי שיש בעיה לדעת את זה בהתחלה אבל האמת שהרופאת נשים שלי גם די המליצה לתת לגוף שלושה חודשים (בהם גם לוקחים חומצה פולית) להתנקות מהגלולות (לפני שנכנסים להריון בעצם) אבל.. כמו שבטח את מבינה מהפורום זה לא כל כך פשוט להכנס להריון ולכן אני מציעה לך מה שאנחנו עשינו. פשוט עשינו סקס טוב וכמה שיותר בלי לחשוב על מתי ולמה וביוץ וכו וכו וכו. לפחות לא בחודשיים הראשונים. הבנות פה שעושות חישובים בדרך כלל הן כאלה שמנסות כבר הרבה זמן. אני מציעה לך לפני כל החישובים לנסות בכיף בלי מחשבות. לי זה עזר בכל אופן ורק עשה את הכל פחות מחושב ויותר כיפי :) אם בכל זאת תראי עם הזמן שלא הולך (חס וחלילה טפו טפו טפו חמסה חמסה) רק אז תלכי לרופא - הבנתי מהבנות פה שיש כדורים שמסדירים מחזור ואז תוכלי לדעת מתי הביוץ אבל שוב לדעתי זה מוקדם מדי. בהצלחה!

צומי1

New member
ל sunshine

את כזאת מרגיעה שזה פשוט כייף,אפרופו חומצה פולית,אני לוקחת צנטרום שמכיל בתוכו 400 מק"ג,זה משנה עם לוקחים את החומצה הפולית ככדור ספציפי או כחלק מויטמין?

TheSunshine

New member
../images/Emo24.gif

:מצטרפת לדעתה של פונג. אצלי למשל היו קצת כאבי בטן בהתחלה כשלקחתי את הכדור לפני השינה. עכשיו אני לוקחת אותו במשך היום משתדלת עם האוכל וזה נעלם. אז לכל אחת זה שונה ופשוט תרגישי את הגוף שלך ותראי מה הוא אומר. בכל אופן אין בעיה לשלב. ולגבי ההרגעה אז אני שמחה לשמוע שאני מרגיעה אותך. החיים למדו אותי שדברים חשובים צריך לעשות ברוגע ומה שצריך להגיע כבר יבוא. וכשהוא יבוא ברוגע זה יצא הרבה יותר טוב מאשר בלחץ (זה עובד על הרבה דברים בחיים) ממליצה בחום להנות :) (בשאר הדברים אפשר להיות בלחץ
)

צומי1

New member
עוד שאלה לsunshine המרגיעה

נכון לעכשיו אני צריכה לבצע את הבדיקות הגנטיות ונוגדני אדמת או להמתין עם זה?

TheSunshine

New member
אני ממליצה שכן../images/Emo9.gif

אני עשיתי הכל מיד עם הפסקת הגלולות. בשביל להיות שקטה שזה מאחוריי. הרי שתי הבדיקות האלה תופסות לכל הזמן, לא צריך לעשות אותן שוב אז כדאי. ככה גם תרגישי שאת עושה משהו לקדם את העניין מה שמרגש בפני עצמו :)

צומי1

New member
עדכון לsunshine

בינתיים היום קיבלתי סוף סוף,רווח לי כיוון שעכשיו יהיה כאן סדר, וכמו שאמרת הכל באיזי ואני אל לבצע את הבדיקות . תודה רבה לך. נ.ב אני חייבת לציין שאני חדשה כאן בפורום בקושי שבוע ואני לא מסוגלת לא להכנס לאתר אפילו עכשיו כשכבר קיבלתי ואין לי חששות, הרי ברור שאני אמצא בשביל מה להגיע לפורום,בכל אופן שוב המון תודה.

TheSunshine

New member
צומי יקרה!

כל כל מזל טוב (את רואה שהכל מסתדר?). אני עכשיו לעומתך נשלחתי לשבע מאות בדיקות שכוללות בערך כל הפרשה שאפשר להוציא מהגוף
אז קחי בקלות וגם אם אני לא אהיה פה לשמוע את הבשורות הטובות (כשתהיי בהריון כמובן) אז מוזמנת תמיד לשלוח לי מסר :)

hadarb

New member
גם אצלי...

היתה אותה בעיה בדיוק- לקחתי גלולות כ-8 שנים ומהחבילה האחרונה לקחתי רק 3-4 גלולות. קיבלתי מחזןר אחרי חודש וחצי והמחזור אחריו היה אחרי 28 יום אני אמורה לקבל את המחזור השלילשי אחרי ההפסקה (בתקווה שלא אקבל.....)

למעלה