איחור במשלוח ל-UK

ozitex

New member
איחור במשלוח ל-UK

חבילה נשלחה ב- 8 פברואר לבריטניה ולא הגיעה ליעדה. נשלח רשום. למישהו רעיון ? נסיון עם בריטניה? יש דרך לבדוק רשום, עד כמה שידוע לי לא ברויאל מייל.. תודה.

goolgol

New member
ברויאל מייל, יש מעקב בינלאומי

קרה לי בדיוק מה שקרה לך. שלחו עבורי מחול פריט ללקוח, רשום+מספר מעקב. לאחר 25 ימים הלקוחה שאלה "מה עם זה" בדקתי ברויאל מייל (שוב -מספר מעקב לא ישראלי) והתברר שקיבלה לאחר 10 ימים (במעקב היה רשום הכתובת שלה) כתבתי לה בעדינות וצירפתי לינק, שאולי מישהו אחר חתם, מאז לא שמעתי ממנה.

goolgol

New member
לדעתי

תמשוך עם זה עוד מעט (אפילו שהמרווח לא גדול) אם לא הגיע - ביטול מכירה והחזר כסף. אחר כך - תביעה כנגד הדואר, אפילו שזה טירטור לא קטן...

The Experience

New member
לי גם קרה מקרה דומה לפני כשנה

כששלחתי מעטפה רשומה לאנגליה והקונה 10 ימים אחרי תשלום התחיל לשגע אותי לגבי החבילה ואמרתי שהיא בדרך ואז באותו היום הוא פתח DISPUTE - מסרתי את כל הפרטים לPAYPAL אבל באתר של רויאל מייל לא היה מידע על החבילה ועקב כך פסקו לטובתו. ופה הבנתי שיש קונים שיודעים לנצל את הנושא הזה - הם אשכרה מזמינים משהו מחכים לבדוק אם זה מופיע באתר של ROYAL ואם לא מתחילים הליך של DISPUTE וכו'. ת'אמת בסופו של דבר הגשתי בירור לדואר ישראל וגם הם לא הצליחו בכלל לקבל תשובה מROYAL MAIL לגבי החבילה והחזירו לי את הכסף.

ozitex

New member
דווקא במקרה הזה

הקונה אמרה לי שהיא תמשוך את העניין עוד שבועיים.. מעניין אם זו טקטיקת הרדמה , כי אני לא חושב שיש מצב שהחבילה הזאת הלכה לאיבוד, זו חבילה גדולה פיזית. נראה. תודה לעונים.

למעלה