איחולי לכם

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
איחולי לכם

אני מאחלת לכם שתמיד תהיה לכם הנאה שבשיתוף אדם אחר במה שעובר עליכם. אני מאחלת לכם שלפעמים, רק לפעמים, תוכלו להרשות לעצמכם את הדברים שאליהם אתם משתוקקים, לא רק את הדברים הבסיסים. אני מאחלת לכם די זכרונות טובים, שיעזרו לכם לעבור תקופות קשות. אני מאחלת לכם את אחד הזכרונות הקטנים המענגים ביותר, פתיחתו של
זכור לטוב, החלקת יד על העמוד, המילים הראשונות המוכרות... אני מאחלת לכם את האושר שבמציאת
מושלמת לאדם אהו
ב. אני מאחלת לכם
אביב
- את הפליאה
על כך שהוא תמיד טוב יותר מכפי שהעזתם לצפות. אני מאחלת לכם את האושר שבקבלת מתנה מילד; זר פרחים נובל
סוכריה שעטיפתה נקרעה צפרגע
נשיקה
אני אוה
ת אותכם/ן

@@

New member
תתביישו לכם

ההודעה שלי כבר שעה שוכבת פה ללא מענה איחלתי לכם מכל הלב אבל כנראה שזה לא אכפת לכם

golem

New member
ריקי!!!!! אני כועס ../images/Emo24.gif

אנחנו מפרסמים את הקטעים האלה כדי לקבל תגובה או כדי שאנשים יפיקו מזה דברים שאותם יוכלו ללמוד.... תאמיני לי נשמה -אני בטוח שכולם קראו אבל לפעמים יש תחושה של "מה אני יגיב - שזה יפה - כולם יודעים את זה ".... אז חמודה - אל תכעסי שאנשים לא מגיבים - הקטעים האלה הם שכולם יקראו וכל אחד יפיק מהם מה שהו יכול - עם או בלי לכתוב תשובה.. טוב נשמה ??

mariana

New member
נשמה לא רצינו להפריע לך../images/Emo140.gif

חשבתי שאולי את עסוקה ולא יהיה לך זמן לענות. מצטערת נכון שאת אוהבת אותי?
באמת קראתי ועכשיו אני מודה לך מקרב לב את אמא טובה שדואגת לי ולשאר

sidi

New member
אין לי מילים

אני יכול רק לאחל לך את אותו דבר חזרה וגם יותר.

@@

New member
תודה רבה, אבל...

מהיום ואיך, לא רושמת איחולים, ברכות וכיו"ב. כי אני רושמת בלחץ ובדוחק, יש לי מלא עבודה, ואותכם מעניין האם להסתפר קצר או ארוך, חבל, כי לפעמים שאנחנו קוראים מילים שכאלה, זה נותן לנו לחשוב אחרת.

מאו יין

New member
ריקי חמודה למה לכעוס?

לא רק שקראתי והתלהבתי(
לך שהכנסת את ההודעה הזו!) גם הדפסתי ופיקססתי לחברים שלי...!!!! נ.ב תקראי את
מרין ריקי רוצה להרוג אותי...) זה היה בצחוק ברור אני שולחת לך
עננננננק !

mariana

New member
איזה רעה את!!!!

באמת שאלה שחשובה לי. ורק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת. בטח שיותר חשוב לי אם להיסתפר קצר או ארוך. גם אני רשמתי משהו וגם הוא נמצא שם איפשהו למטה אני נעלבתי

Queen Of Love

New member
שטרודלית...

הדברים שלך נכנסים ישר ל-
שלנו וצריך הרבה יותר ממילים כדי לתאר את האושר שהם מעניקים...
באמת
אוהבת אותך

@@

New member
אני אוהבת אותכן

אני גם אוהבת להכעיס אותכן, מה אסור לי? אתן מצחיקוליות

mariana

New member
נו אז את עונה לי???

אני חייבת את העצה שלך מה את חושבת? להיסתפר כמוק או לא, אבל לא בדיוק כמוק קצת קצת יותר ארוך משלך

למעלה