איחולים

r a a a m

New member
איחולים

מה אתם מאחלים לעצמכם (רק לעצמכם)? מה מתוך זה לדעתכם תלוי בכם ומה לא?

../images/Emo23.gifשלא ייגמר לעולם../images/Emo23.gif

חוויית האהבה הזו שאני מכילה, האיש המדהים הזה שאיתי, השלווה שגרה בתוכי, שפשוט לא ייגמרו לעולם. תלוי בי.. אני רוצה להאמין שכן, ואני יודעת שאעשה כל שנדרש בכדי שיישאר כך.
לכל מי שצריך על החיבור הזה שאני חווה... פשוט מרגישה מחוברת לכל הטוב שבעולם.

שלא ייגמר לעולם ../images/Emo41.gif אמן.

תקווה. אהבה. אמונה. חיבור לעצמך, לטוב שבך ולטוב שבעולם... וואו. מדהימה. מאמינה באמירה שלך ואיתך בתקווה, אם נכניס לכל מקום אהבה, אין כל סיבה שזה ייגמר, יקירה.

rosedal

New member
אני חושב

שכל מה שתלוי בי התגשם ומתגשם ויתגשם זה כי אני רוצה ויש לי את כוח הרצון. מה שלא תלוי בי ואני מאחל לעצמי זה למצוא אהבה , צריך המון מזל..!

r a a a m

New member
מסכימה ולא מסכימה

נכון שצריך הרבה מזל. אבל זה גם תלוי בך ובמה אתה עושה כדי למצוא את האהבה הזו... גם כמה אתה פתוח ומוכן לקבל אותה....

../images/Emo41.gif

מאחלת לעצמי,
שלווה.
שקט נפשי.
יותר אמונה בעצמי. לזכור למצוא את האור גם כשנדמה שהכי חשוך. לזכור תמיד באיזו מתנה בורכתי - האהבה האינסופית שבתוכי, הרגישות והחמלה. ולהשתדל להכניס אותם לכל דבר וכל תחום. אני מאחלת לעצמי לצמוח מתוך הכאב, לגדול. להיות טובה יותר לעצמי. [וזה תלוי בי]. להרגיש טוב... מבפנים. אני באמת רוצה את זה. לא יודעת איך זה מרגיש, מפני שאף פעם לא חוויתי את זה. כן, כמובן שהיו לי רגעים טובים אבל הרוב היה רע. כיום אני יודעת למצוא גם ברע את הטוב, לא פשוט לעשות זאת אך אני תמיד משתדלת להזכיר לעצמיאת הטוב ואת היש, כדי לא לשקוע ברע ובאין. להעריך, להעריך כל דבר שנראה הכי קטן. אך כלום לא מובן מאליו. להוקיר, לנצור, להודות על רגעים של שקט. על חיוכים אמיתיים. לא להפסיק להאמין. לא להפסיק להאמין. לא להפסיק להאמין.

שושוצ

New member
מאחלת לעצמי...

לאהוב את עצמי ולקבל את עצמי ללא תנאי, בכל מצב בכל מקום ובכל זמן תלוי רק בי כמובן, זה כל העניין

שושוצ

New member
מאחלת לעצמי...

לאהוב ולקבל את עצמי ללא תנאי, בכל מצב, בכל מקום ובכל זמן תלוי רק בי כמובן. זה כל העניין

למעלה