איחולים מכל ה-

2אמאשל

New member
ילדים לא חגורים הם ילדים בסיכון

אבל להבדיל מילדים מוכים (אפילו סטירה) לא ניתן להתלונן במשטרה על סיכון חיי הילדים כשנוסעים איתם כשהם לא חגורים. ניסיתי, עבירה על חוקי התעבורה לא קשורה לחוק חסרי הישע סתם שתדעו

Angel972

New member
מה זאת אומרת ../images/Emo35.gif

זו עבירת תנועה לכל דבר ... נכון, לא תוכלי להפעיל עובדת סוציאלית, אבל אולי תוכלי לשלול מההורים את רשיון הנהיגה שלהם. אגב - לכל מי שלא יודע ... כשנוסעים במונית עם ילדים ... אין פטור מחגורות וכיסאות בטיחות
אני רואה המון הורים שמחזירים את הילדים מהגן עם מונית, ופשוט יושבים איתם במושב האחורי, לעיתים חוגרים את עצמם ומחזיקים את הילד "בין הברכיים" לעיתים פשוט עוזבים את הילד לידם לא חגור ...

lala76

New member
ומה תגידו על נהג מונית שעשה צחוק

מאחותי שהתעקשה לשים את בנה הקטן בכסא בטיחות במונית לנסיעה ארוכה?

33נמי

New member
שיעשה צחוק- העיקר שהילד בטוח |בנדנה

את נהג המונית כנראה לא תצליחו לחנך.

א י ו ש י

New member
אנגל, מה אתה מתפלא, יש ים כאלה!

הורים שלא חוגרים תינוק או מוציאים את התינוק לאכול באמצע הנסיעה כי הוא הוא בוכה או שילדים יושבים ללא כסא בטיחות או מקדימה שבפירוש אסור זה פשוט מזעזע

Danret

New member
ומה שאותי משגע במודיעין זה לא רק

הנהיגה, פחד אלוהים במיוחד בחציית עמקים, אלא גם תרבות החניה. מישהו מוכן להסביר לי למה, למען השם, כל מפרצי החניה ליד הבית שלי ריקים אבל יש 3 (
) רכבים על המדרכות!
כשתפסתי מישהו על חם, התירוץ שלו היה "אני כבר יוצא"
אין כאן הסדר עם העיריה שלאחד הדיירים יש פנקס דוח"ות והוא יכול לאכוף חלק מחוקי החניה ליד הבית? אולי כדאי להציע להם, סה"כ זה יכניס כסף לקופת העיריה ואולי יפתור לתושבים חלק מהבעיות

Angel972

New member
אהבתי את הרעיון של הפנקס דוחות ...

אבל לא נראה לי ישים ... מה שכן, את יכולה לעבור קורס מתנ"א שייתן לך גם תעודת שוטרת ... במקום לבלות רק בעבודה ... תתחילי לבלות גם בכבישי עירנו, ותאכפי את החוק. בעבר הייתי מתנדב, לא יצאתי לקורס רק בגלל שלא הסתדר לי עם האוניברסיטה. אני בטוח שאני עוד אחזור לזה ... רק הילדים יגדלו קצת.

Danret

New member
מה זה קורס מתנ"א?

נשמע מעניין... תמיד אהבתי מדים...

Angel972

New member
מתנ"א

מתנ"א = משטרת תנועה ארצית. אני בטוח שאם תבקשי מבעלך, בפורים הקרוב (שהוא קצת רחוק בעצם) הוא יהיה מוכן לקנות מדים ... ואפילו לקנות אקדח צעצוע ו ... אזיקים

Danret

New member
דווקא יש לנו מדים

ואפילו אמיתיים, רק לא של שוטר... נשק אני לא אוהבת (הספיקו לי 3 שנים בצבא עם נשק צמוד) ולשאר לא אתייחס...

seegall

New member
מנסיון אישי...

אין כמו מדים של שוטר... לא סתם מזמינים אותם למסיבת רווקות
טוב, נו, גם סרבל טיסה זה נחמד...

שוטר מתפשט? ../images/Emo5.gif

לא ראיתי שוטרים סקסים...
לעומת זאת טייסים מתפשטים...לא הייתי מתנגדת לראות
בנתיים אני רואה איש חיל אוויר מתפשט
{בעלי...
}

Danret

New member
מילקשייק, לא ראית את הפרק ב"חברים"

ששוטר/חשפן הוזמן למסיבת הרווקות של פיבי? אחרי זה כבר באמת לא תרצי לראות שוטרים מתפשטים

seegall

New member
לחניה על המדרכות דווקא יש לי תשובה

אצלינו ברחוב גזלו (כן, זו ממש גזילה) המון חניות רק בגלל פסי ההאטה (ודרך אגב, ללא שום סיבה. כי ניתן לעשות פסי האטה ללא שינוי המדרכות). וברוב המקרים, כאשר מגיעים בערב הביתה אין מקום חניה !!! לכן חונים על המדרכות המאוד רחבות (שהגדילו בגלל פסי ההאטה ללא צורך), ובבוקר, כאשר אנשים יוצאים לעבודתם, מוצאים הרבה חניות פנויות ורכבים החונים על המדרכות. זה ממש נעשה מחוסר ברירה.

Danret

New member
אפשר עוד להבין איכשהו

כשבכל הרחוב אין חניה, (וגם אז - מה עושים בת"א - ממשיכים לחפש עד שמוצאים) אבל אצלנו זה אתר בניה וכל החניות ריקות לחלוטין! לדיירים 2 מקומות חניה פרטיים, המפרצים בחוץ הם רק למבקרים, והם ריקים גם ביום וגם בלילה (כנראה שלא הרבה רוצים לבקר באתר המאובק שלנו
) זה פשוט מן קטע כזה, שבמודיעין הרבה מתעצלים לחנות בחניה וללכת 2 מטר ברגל, מחנים את הרכב שלהם ממש על הכניסה! מרגיז אותי בכל פעם מחדש!

seegall

New member
טוב, אז אצלינו המצב שונה

נשארו לנו (לאחר הגזילה) בקושי חניה ורבע למשפחה. וכיום, כאשר יש הרבה משפחות עם 2 מכוניות - תסכימי איתי שיש בעיה. בתנאים שלכם - אני מסכימה איתך שזה מאוד לא בסדר.

Danret

New member
כן, זאת בעיה

אבל אפשר לפתור אותה - תעברו אלינו!
אמנם הרבה אבק, אבל גם הרבה חניות

וכל מי שגר ברחוב הולנדי יודע שלהגיע

הביתה משמעותו לעבור מסלול סלאלום למתקדמים. כל מי שיש לו רבע מטר מול המחסן מחנה את האוטו, חוסם 3/4 כביש ואף אחד לא אומר כלום. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה במקרה חירום, אם חס וחלילה אמבולנס יצטרך לעבור ברחוב כזה. האדם ימות הרבה לפני שהאמבולנס יגיע אליו.

צריך לדעת מתי לקבל התקף ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

בטח לא בשעה שהחניות עמוסות ..

למעלה