איחולים לשנה החדשה

kikona126

New member
איחולים לשנה החדשה

מדי שנה אנחנו נוהגות לאחל ולברך את המכרים שלנו בשנה טובה, במציאת זיווג הולם ומתאים, בבריאות ועוד... מתי לאחרונה חשבנו לאחל משהו לעצמנו? אז לשם שינוי השרשור הזה לא יהיה שרשור ברכות לאחרים/ות אלא לעצמנו, מה הייתן רוצות לאחל לעצמכן?

דסי31

New member
רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

אני מאחלת לעצמי שאראה הרבה פחות רופאים ומחלקות אשפוז השנה, ואם כבר אז רק בנסיבות חיוביות
ובכל זאת - שתהיה לכולנו שנה של שעמום בריאותי, שנה מלאה בפנאי להתעסק בדברים אחרים בחיים מלבד המחלה, ושלא נדע כאב. שנה טובה

בלגן2

New member
רעיון מצוין - מצטרפת

ומאחלת לעצמי שהשנה לא תסבוב סביב נושא הבריאות. שאצליח להביא את עצמי למקומות שאני רוצה להיות בהם, ושאצליח להיות אמא טובה, רעיה טובה, בת טובה, אחות טובה וחברה טובה יותר ממה שהייתי השנה. שנה טובה לכולן

kikona126

New member
היי בלגן, וגם דסי

קודם כל שנה טובה! שימו לב לביטויים שליליים שכתבתן בשנות הטובות שלכן (או יותר נכון מילים שליליות) "שהשנה לא תסבוב סביב נושא הבריאות" - נסו לכתוב את זה באופן חיובי - "שהשנה תסבוב סביב נושא המשפחה שם אוכיח שאני אמא טובה, רעיה טובה, בת טובה..." "שאראה הרבה פחות רופאים ומחלקות אשפוז..." - בשנה זו אראה את הגניקולוג רק 3 פעמים לבדיקות שגרתיות בגלל שארגיש מעולה!... ואל תתקמצנו בברכות, תאחלו לעצמכן כל מה שהייתן רוצות! מבריאות, עבודה, קשרי משפחה ועד קנייה של אוטו חדש וזכייה בלוטו (אני ביקשתי את זה
) אם אני אעלה פה את הרשימה שלי יגמר הדיו הוירטואלי... (ואני אעלה את חלקה בהמשך השבוע)

annabell Lee

New member
השנה אני מחרימה את ראש השנה.

לא אומרת שנה טובה לאף אחד...לשם שינוי..אולי הפעם יקרה משהו הפוך, כי בשנים האחרונות נראה שרק הופך להיות יותר גרוע...אז אין שנה טובה השנה.

kikona126

New member
מישהי הכריזה מלחמה השנה!

ו new year אפשר יהיה לשמוע ממך ברכה, גברת ברכה?

kikona126

New member
ניראה לי שמצאתי לך את

אחותך התאומה האבודה... תנסי לכתוב דיאלוגים של "הוא והיא" ותראי איך זה עוזר למצב הרוח (לשני הכיוונים שלו...) אם תרצי דוגמא אני אעביר לך במסר... (אחרי הכל הזכויות שלהם לא שלי...)

זואילי

New member
שנה טובה לכולן ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

וכל אשר נבקש - לו יהי
ולעצמי.. שקט ורוגע בבטן ובראש, בריאות ושמחה להוריי ולי, בייבי קטן וריחני עוד השנה, אהבה שתמלא את ליבי בפרפרים ופירפורים, שאצליח לרדת במשקל כי ימי הזרבוב והבליסה תמו, שפע בעבודה אבל בלי שזה יעמיס עלי חחח, ושהגברת מהפיס כבר תתקשר!

kikona126

New member
אני איחלתי לעצמי

לזכות בלוטו ובהגרלות! מתי ממלאים לוטו?

kikona126

New member
תגידי יוצא לך לראות

את החתולונובלה שיש בתפוז? הפרק האחרון היה מצחיק!!!! (אני רואה פעם ב... וזה חמוד!!!!)

אני מאחלת לעצמי ש...

ההריון שלי ימשך בצורה תקינה וחלקה (היום שקיפות עורפית תחזיקו אצבעות שבועיים לא ראיתי את הבייבי)ושאחרי הלידה האנדו' לא ירים את ראשו ויעשה בעיות, ולכל הבנות היקרות כאן שנה טובה ומתוקה, כתיבה וחתימה טובה ורק ואך ורק בריאות. "תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה" וצירפתי גם קובץ עם ברכות.

קריןעדי

New member
מאחלת ש...

אני מאחלת לעצמי בריאות, בריאות ועוד בריאות !!! כי בשבילי אין יותר חשוב מזה...בלי בריאות אני לא יכולה להתקדם אז זאת הברכה שלי לשנה החדשה... אני גם מאחלת להיות יותר סבלנית עם עצמי כי אני יודעת להיות כזאת לכולם, מבינה, סבלנית וסולחת אבל לא כל כך יודעת לעשות את זה עם עצמי... אז, שיהיה לי שנה טובה ומתוקה !

למעלה