מדי שנה אנחנו נוהגות לאחל ולברך את המכרים שלנו בשנה טובה, במציאת זיווג הולם ומתאים, בבריאות ועוד... מתי לאחרונה חשבנו לאחל משהו לעצמנו? אז לשם שינוי השרשור הזה לא יהיה שרשור ברכות לאחרים/ות אלא לעצמנו, מה הייתן רוצות לאחל לעצמכן?
ומאחלת לעצמי שהשנה לא תסבוב סביב נושא הבריאות. שאצליח להביא את עצמי למקומות שאני רוצה להיות בהם, ושאצליח להיות אמא טובה, רעיה טובה, בת טובה, אחות טובה וחברה טובה יותר ממה שהייתי השנה. שנה טובה לכולן
קודם כל שנה טובה! שימו לב לביטויים שליליים שכתבתן בשנות הטובות שלכן (או יותר נכון מילים שליליות) "שהשנה לא תסבוב סביב נושא הבריאות" - נסו לכתוב את זה באופן חיובי - "שהשנה תסבוב סביב נושא המשפחה שם אוכיח שאני אמא טובה, רעיה טובה, בת טובה..." "שאראה הרבה פחות רופאים ומחלקות אשפוז..." - בשנה זו אראה את הגניקולוג רק 3 פעמים לבדיקות שגרתיות בגלל שארגיש מעולה!... ואל תתקמצנו בברכות, תאחלו לעצמכן כל מה שהייתן רוצות! מבריאות, עבודה, קשרי משפחה ועד קנייה של אוטו חדש וזכייה בלוטו (אני ביקשתי את זה
) אם אני אעלה פה את הרשימה שלי יגמר הדיו הוירטואלי... (ואני אעלה את חלקה בהמשך השבוע)
אחותך התאומה האבודה... תנסי לכתוב דיאלוגים של "הוא והיא" ותראי איך זה עוזר למצב הרוח (לשני הכיוונים שלו...) אם תרצי דוגמא אני אעביר לך במסר... (אחרי הכל הזכויות שלהם לא שלי...)
שנה טובה לכולן ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif
וכל אשר נבקש - לו יהי
ולעצמי.. שקט ורוגע בבטן ובראש, בריאות ושמחה להוריי ולי, בייבי קטן וריחני עוד השנה, אהבה שתמלא את ליבי בפרפרים ופירפורים, שאצליח לרדת במשקל כי ימי הזרבוב והבליסה תמו, שפע בעבודה אבל בלי שזה יעמיס עלי חחח, ושהגברת מהפיס כבר תתקשר!
ההריון שלי ימשך בצורה תקינה וחלקה (היום שקיפות עורפית תחזיקו אצבעות שבועיים לא ראיתי את הבייבי)ושאחרי הלידה האנדו' לא ירים את ראשו ויעשה בעיות, ולכל הבנות היקרות כאן שנה טובה ומתוקה, כתיבה וחתימה טובה ורק ואך ורק בריאות. "תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה" וצירפתי גם קובץ עם ברכות.
אני מאחלת לעצמי בריאות, בריאות ועוד בריאות !!! כי בשבילי אין יותר חשוב מזה...בלי בריאות אני לא יכולה להתקדם אז זאת הברכה שלי לשנה החדשה... אני גם מאחלת להיות יותר סבלנית עם עצמי כי אני יודעת להיות כזאת לכולם, מבינה, סבלנית וסולחת אבל לא כל כך יודעת לעשות את זה עם עצמי... אז, שיהיה לי שנה טובה ומתוקה !