איחוי דיסק

KEYSAR

New member
איחוי דיסק ../images/Emo93.gif

לקחתי את המחשב של חבר ע"מ להתקין לו משחקים ותוכנות. ניסיתי ראשית לעשות SCANDISK ןאיחוי. במהלך האיחוי כל כמה שניות הוא התחיל מחדש ולקח לי לעשות איחוי כמעט שעתיים. הייתכן???? אגב,שומר המסך נותק!! אנא עזרתכם ,תודה רבה.

כנף

New member
עד כמה שאני יודעת

(וסליחה, כי אני לא יודעת הרבה, אז קח את דברי בערבון מוגבל) כשאיחוי מתחיל מחדש, זה סימן שמשהו מפריע לו לעבוד, משתנה משהו וגורם לו להתחיל את האיחוי מחדש. אולי עשית משהו במחשב תוך כדי איחוי? או אולי השארת תוכנה דלוקה, והיא שינתה משהו תוך כדי פעולת האיחוי, ששיבש את האיחוי וגרם לו להתחיל מתחילה. ומה זה אומר "שומר המסך נותק"? לא נראה לי ששומר המסך עובד בזמן איחוי הדיסק (או לפחות כך זכור לי מאצלי) אז למה התכוונת בזה?

esti_prikit

New member
תוכנות רקע, לכבות את כולם

ctrl +alt+del ולכבות כל פעם תוכנת רקע אחרת אסור לכבות את internat ו explorer אחרי שתשארי רק עם שני הישומים האלו תראי איך האיחוי יעבוד מהר גם זה בערבון מוגבל, תלוי כמה מקום יש בדיסק ושהוא לא מלא ב 99%

@זהר@

New member
ואם הוא לא משתמש בחלונות 98/ME ?

לא כדאי למשתמש הלא מתקדם לשחק עם הדברים האלו. תסגור את כל התוכניות שנראות לך פתוחות, לא דרך ה task manager. ותנטרל דברים שאתה יודע שרצים ברקע. זה מספיק.

hazgul

New member
בקשר ל internat

אין בעיה לסגור את הישום הזה, זה פשוט היישום שמציג את האייקון של השפה בטריי.

KEYSAR

New member
תודה,אבל!!!!

תודה רבה לכם על עזרתכם אבל התכוונתי לכך שיש לי באמת תוכנות שעובדות ברקע איך אני יכול לבטל את כולן שפשוט לא יעבדו רק כשאני מדליק אותן ולא באופן אוטומטי. ע"י הקשת ALT+CTRL+DEL אני מנתק אותן עד להפעלה הבאה של המערכת. והאם ניתן לנתק אותן או שזה אסור????

hazgul

New member
יש דרך

תריץ את התכנה msconfig לך לטאב של Startup ושם אתה יכול לקבוע מה יעלה בסטארט אפ. טיפ: אל תיגע ב LoadPowerProfile זה טרבל מייקר ידוע. האזגול

אבאשל

New member
תנסה את זה...

גש ל zdnet , חפש תוכנה בשם enditall. כשמריצים אותה היא יודעת ל"כבות" את כל היישומים שפתוחים ברקע ולא ייגרם נזק לפעולת המחשב מסיומם. אתה מריץ אותה - מכבה את כל היישומים ואז מבצע סריקה, ברוב המקרים זה עובד. אם עדיין לא עובד לך - תעלה את המחשב במצב בטוח ושם תעשה את הסריקה.

dvirs

New member
והכי בטוח...

זה פשוט ללכת ל"כיבוי" לבחור אתחול לMSDOS לאחר מכן: c:\windows\command\scandisk במצב DOS אין לו כלל הפרעות...........

למעלה