איחוד מתי לעזאזל האיחוד?????????????????????
M MilkShack New member 24/3/07 #12 גילמור יסיים לעבוד על כל מיני פרויקטים... אני לא ממש מתעמק במה שהוא עושה היום... אבל אני יודע שיש דברים שהוא עובר עליהם ויסיים בסוף השנה או משו כזה.
גילמור יסיים לעבוד על כל מיני פרויקטים... אני לא ממש מתעמק במה שהוא עושה היום... אבל אני יודע שיש דברים שהוא עובר עליהם ויסיים בסוף השנה או משו כזה.
T The Walrus New member 24/3/07 #6 לצערנו רוב הסיכויים שלא יהיה. בראיון עם גיטר וורלד דייויד גילמור אמר בבירור: "אני לא רוצה לעשות עוד איחוד". יותר ברור מזה קשה להיות...
לצערנו רוב הסיכויים שלא יהיה. בראיון עם גיטר וורלד דייויד גילמור אמר בבירור: "אני לא רוצה לעשות עוד איחוד". יותר ברור מזה קשה להיות...
א אלעד מכפר חוגלה New member 24/3/07 #9 אני מתנדב להיות בריון אני אמנם מגרד את המטר שבעים מלמטה, אבל לא צריך יותר מזה בשביל להפחיד קשיש בריטי בן 60 חוץ מזה, אתה יודע מה אומרים על נמוכים...
אני מתנדב להיות בריון אני אמנם מגרד את המטר שבעים מלמטה, אבל לא צריך יותר מזה בשביל להפחיד קשיש בריטי בן 60 חוץ מזה, אתה יודע מה אומרים על נמוכים...
א אלעד מכפר חוגלה New member 24/3/07 #11 פעם חשבתי שגברים נמוכים מקבלים את הסנטימטרים שחסרים להם בגובה במקומות אחרים בגוף. היום אני יודע שזה לא נכון.
פעם חשבתי שגברים נמוכים מקבלים את הסנטימטרים שחסרים להם בגובה במקומות אחרים בגוף. היום אני יודע שזה לא נכון.
א אלעד מכפר חוגלה New member 24/3/07 #14 זה לא מצחיק שאני תופס גיטרה באס זה ניראה כאילו הגיטרה מנגנת עליי...
H holo New member 24/3/07 #15 אני חושב שהבנתי אותך לא נכון, כי המשפט שאמרת מקודם ממש לא נשמע טוב........
א אלעד מכפר חוגלה New member 26/3/07 #19 קליטה זה לא הצד החזק שלך, אה? ../images/Emo3.gif תדמיין כמה פתטי זה ניראה שגמד שמגרד את המטר שבעים תופס גיטרה שיותר גדולה ממנו.
קליטה זה לא הצד החזק שלך, אה? ../images/Emo3.gif תדמיין כמה פתטי זה ניראה שגמד שמגרד את המטר שבעים תופס גיטרה שיותר גדולה ממנו.
M microbe15 New member 26/3/07 #21 ווֹאוּ ווֹאוּ אם אתה מגרד את המטר שבעים, אתה לא באמת יודע מה זה להיות גמד =\