איחוד קדימה צורן - עובדות מול סילופים

EREZ TAL1

New member
איחוד קדימה צורן - עובדות מול סילופים

חוק איחוד הראשויות עבר בלילה האחרון של מושב הקיץ של הכנסת, לאחר שכבר נקבר פעמיים בגלל התנגדויות פוליטיות של המרכז לשלטון מקומי. מיד כשנודע למ. מקומית צורן כי החוק עבר וצורן למעשה אוחדה עם קדימה הוחלט לבחון דרך משפטית (עתירה לבג"צ )על מנת לתקוף את ההחלטה .( למען ההגינות : אני מאמין והאמנתי גם אז שהאיחוד מתחייב מהמציאות הכלכלית שלנו , העדר משאבים מארנונה , אוכלוסיה גדלה ללא משאבים חדשים וכו, ). המועצה פנתה למספר מומחים משפטיים לבחינת העניין. עו"ד נורית וינוקור ( חברת מועצה באותה תקופה ) פנתה לעו"ד יהודה רסלר ( בכיר ומומחה בעתירות לבג"צ ) וזה אמר במפורש כי סיכויים לעתירה כזאת להצליח הם קלושים . (חוות דעת דומות נתקבלו גם מעו"ד אחרים שנשאלו בנידון ). תשובתו של עו"ד רסלר הועברה גם למיקי אקרמן במלואה. לאור זאת ובשל העובדה שעתירה כזאת כרוכה בעלות של עשרות אלפי דולרים הוחלט לא לעתור לבג"צ . האמירה "אם אתן שקל אחד בקדימה לא יצביעו עבורי " לא נאמרה אף פעם והיא שקר וכזב . עוד דרך של מיקי אקרמן לכופף את האמת לטובתו בדרך לראשות המועצה . חבל שמיקי אקרמן בוחר לשקר, לשכתב את ההיסטוריה ,ולקנות את מקומו בציבור בדברי שקר הכל על מנת להצדיק את אובדן דרכו,וחוסר שיקול הדעת שלו. למען ההיסטוריה יש לציין : מספר ראשויות ניסו לעתור לבג"צ וזה דחה אותם על הסף ( מכבים רעות לדוגמה אוחדה עם מודיעין ) כל העתירות נדחו ללא יוצא מן הכלל ! ועתה צריך להפסיק לעסוק בשקרים ולהתחיל לעסוק באיך הופכים את האיחוד הזה לאיחוד איכותי לטובת הישוב כולו טל ארז

yonib1231

New member
העמדת דברים על דיוקם

1. עלות הגשת הבג"צ נאמדה ב-10,000 דולר ולא בעשרות אלפי דולרים. 2. האם סיכוי קלוש אינו סיכוי. ראה יישובים שהגישו את הבג"צ והיום הם יישובים נפרדים. 3. מכיוון שהאמירה "אם אתן שקל אחד בקדימה לא יצביעו עבורי" נאמרה בשיחה בין יוסי מלכה ומיקי אקרמן, הרי שאתה, ידידי, לא נכחת בה ולכן הצהרתך על כך שלא נאמרה גובלת באמירת שקר. אתה לא יכול להגיד על אמירה שלא נאמרה, אלא אם היית עד שמיעה לשיחה, אולם מכיוון שלא היית הרי שאתה מוציא את דיבתו של מיקי אקרמן. אם יוסי מלכה לא היה אומר את האימרה הזאת, מי הראוי היה שיבוא ויגיד זאת, אולם הוא לא דאג לסתור את הודעתו של מיקי אקרמן ולכן ההודעה שיוסי מלכה הצהיר "אם אתן שקל אחד בקדימה לא יצביעו עבורי" נכונה. יחליט יוסי מלכה שההצהרה אינה נכונה עומדות בפניו האפשרויות של פניה פומבית או פניה לבית משפט לגבי הוצאת דיבה. אתה, ארז טל, מוציא דיבה של אדם ישר רק על מנת להכפיש את שמו. תתבייש לך. לעניין הפרדת הרשויות - כיום עומדות על שולחן הכנסת חמש הצעות חוק לפירוק איחוד רשויות שונות. הלחץ הפוליטי לאישורן רב ויש סיכוי גדול שיאושרו. אני מצטרף לקריאתך להפסיק לעסוק בשקרים, אולם הראשון שצריך לעשות זאת הוא אתה ולדאוג לומר רק מה שבאמת שמעת.

EREZ TAL1

New member
הוצאת דיבה

מוזמן אדון אקרמן להגרר לבית משפט , הוא לא יצא טוב משם

EREZ TAL1

New member
ידידות על הבוקר

הבנתי , הצלחתי לעצבן אותך על הבוקר, הפכתי בין רגע מידיד לאויב , זה העניין כולו , אתה לא שומר על תרבות דיון . אתה מתלהב וצועק כי זאת הבמה היחידה שיש לך להציג את הגיגך . צר לי עליך אחי. טל ארז

Master Stav

New member
ידיד לאוייב ?

אתה חי בסרט ... כולה כתבתי
רלומר לא מסכים למה שכתבת ... ולגבי התלהמות ...מי האשים אותי במעשה הניפשע של עלון השיטנה ללא שום הוכחות .... שחרר אותי מהגיגיך כל עוד אתה לא אמיתי

yonib1231

New member
מידיד ללא ידיד

ראשית - סתיו - אני חושב שכוונתו של ארז היא להערתי ולא להערתך. שנית - אני שמח שהצלחתי לעורר אותך. זאת היתה המטרה של משפט זה וכל משמעות אחרת אינה רלוונטית. בסופו של דבר כולנו חיים באותו יישוב וצריכים לקיים מרקם חיים משותף וב-12 בנובמבר כל מי שישב מסביב לשולחן המועצה יצטרך לדאוג לכך (בלא קשר במי אני תומך). אני לא צועק ולא רק בגלל שקצת קשה לצעוק דרך מקלדת
. לעניינינו, הדברים שאתה מציג לא מגובים בהוכחות, לעומת דברים שהצגתי בעבר וגובו בפרוטוקולים או במקורות מידע רשמיים. אם אתה לא יכול לגבות את דבריך בהוכחות ברורות, הרי הם כרכילות זולה, או כמו שאמר פעם סתיו "נייר עיתון מאמש שאפילו לא ראוי לעטיפת דגים". דרך אחרת היא לעמת בין שני אנשים ופה בפורום גבר היו מספר פעמים קריאות למועמדים/אישי ציבור להגיב על נושאים כאלה ואחרים. לצערי רק מיקי אקרמן הרים את הכפפה וענה לשאלות באופן ישיר ולא מתפתל. אני מציע לך לקרוא גם למועמדיך להגיב בפורום, או שמא הם מפחדים שעימות ושולחים אותך כעלה תאנה לכסות על כך.

EREZ TAL1

New member
בדיוק על זה דברתי

אתה סתיו מרגיש כנראה שאני מתקיף אותך סידרתית ולא כך הדבר אם היית קורה בסבלנות את הדברים היית מבין שפניתי מהבוקר ממוענת ליוני, בנתיים הבנתי מיוני שהוא זרק עקיצה כדי לבדוק ערנות , יפה העסק עובד. ולשאלתך לגביי מודעת האבל המפורסמת: אי אפשר לקלל ולהחפיש את הצד השני ואז כשיש מודעה זועתית כזאת שלא יחשדו בך . אתה מבין שתרבות דיון יש לה לפחות שני צדדים, אתה מבין שאך טבעי שמי שקורה כל יום "כתבות " מגמתיות על "הצד השני " לא יכול לחשוב אחרת . בתחילת הדרך בחרתם לעסוק בהחפשה ובליכלוך על ה"יריב " וזה מיצב אותך ואת הכותבים האחרים במקום של כבוד מפוקפק. אני מאמין לך שלא אתה אחראי על הזוהמה הזאת , אבל אתה בהחלט אחראי על גובה הלהבות שהבמה שלך מייצרת , חשוב על זה שוב ותראה שאני צודק. טל ארז

Master Stav

New member
כאשר אתה משרשר הודעה להודעה שלי היא מופנת אלי

וכך אני מגיב ... זה לא מופנה אלי ...תלמד לשרשר .....!!! אתה מאמין שלא אני אחראי על הפצת עלון השיטנה ... צא וכתוב זאת בריש גלי כפי שכתבת את ההאשמה !!! אינ לא אחראי על גובה הלהבות, אינ אחראי רק על הדבריםש אני כותב ומאחר ואלו שלי לעומת שלך מגובים עלידי פרוטוקולים מכתבים של לא אחד אלא כמה מחברי המועצה תיקוני פרוטוקולים וכדומה אני יכול לומר בריש גלי ובגלוי שאני עומד מאחורי כל דבר שכתבתי עד היום הן על צ'וך והן על גולברי ....שניהם מקומם לא במועצה !!!

yonib1231

New member
מגמתיות?

אם נושאים שאני מעלה שלא טופלו על ידי ראש המועצה הנוכחי או שטופלו שלא כראוי וכיאה למינהל תקין נחשב בעינייך כמגמתיות, הרי שככל הנראה לא הבנת את מהות הפורום. הפורום הינו מקום להעלאת נושאים ודעות על מנת שיהיה מי שאולי ייתן עליהם את הדעת וירים את הכפפה. ראה צומת ה"אין כיכר" בכביש הגישה לרמת אמיר - תחילת התהליך של הפיכתה לכיכר בטוחה יותר נעשה כאן מעל דפי פורום זה. מה לעשות שעל גולברי יש כל כך הרבה טענות ובגלל הוא "מככב" בפורום זה כמי שלא עשה די על מנת למלא את תפקידו כראש מועצה. אני בטוח שאילו היה עושה את תפקידו כיאות הרוחות כנגדו לא היו מתלהמות, ראה לדוגמה את מר ימיני, ראש מועצת פרדסיה שממלא את תפקידו כבר שנים רבות. אילו לא היה מתפקד כבר היה מוחלף. לגבי גובה הלהבות - להבות זה נחמד (לא שאני פירומן) אבל שים לב שזוהי תקופת בחירות ולנו הבוחרים זו התקופה הטובה ביותר. בעוד פחות מחודש ישככו הלהבות ואנו הבוחרים נשקע בחזרה לתפקידנו השונים לעוד חמש שנים. כולי תקווה שמי שיאייש את כסא ראש המועצה ישכיל לשתף את הבוחרים בעשייה היישובית במשך חמש השנים הבאות וימנע את השקיעה הזאת. יוני

EREZ TAL1

New member
יוני יקר

כשאני אומר גובה הלהבות אני מתכוון כמובן להתנסחות , ולדרך של הבעת עמדה. אני אחרון לסגור פיות או לוותר על זכות הציבור לדעת או להגיב, התענה שלי היא על סגנון.יש דרך ויש דרך , רוצה פרובוקציות אין בעיה יש מי שיספק אותן, רוצה התלהמות שום בעיה עומדים בתור להתלהם. השאלה מי התחיל היא לא רלוונטית השאלה האמיתית היא מי המשיך ... יש תחושה בקרב הקוראים השונים איתם אני מדבר שהבמה הזאת היא במת ניגוח ופרובוקציה, והדבר לא מוסיף כבוד לא לבמה ולא לכותבים בה. כך לדוגמה את ה"מדיה המתחרה " של אייל אלבלק , לא תראה שם תופעות וולגריות כמו כאן , המדיה נשארה נקיה מריבים ומדונות וזאת אך ורק בגלל שמי שמנהל אותה החליט לא: לא לעיתונות צהובה . אני חוזר ואומר אין לי כוונה לסתום פיות אך בהחלט יש לי כוונה להרים את הרמה גם עם בשביל להרים את הרמה אצתרך לא לקחת בה חלק. בהצלחה לכולם. טל ארז

Master Stav

New member
מיקי לא צריך

הציבור יודע שהוא יישר דרך .... אתה מנסה לעשות מניפולציות בנדון אבל לא ממש מצליח לך גם מתחריו של מיקי למעט מר צ'וך ופטרונו מר מלכה מודים ....את זה אי אפשר לקחת לו אגב במצגת שלכם ....בסעיף המאבק באנטנות ....צ'וך : יחד עם יוסי מלכה העפנו ...
משעשע .....

Master Stav

New member
אם זה מה שמאכילים אותך

מגיע לך את צ'וך במועצה ..... כמה שקרים כמה הבל רוח הרי אתה עצמך מסרב להקשיב וקיבלת יותר מהזמנה אחת ממיקי אקרמן לשמוע אותו היה פה אחד שכתב דברים קשים מאד על יוסי מלכה וצ'וך ובעיצה אחת עם כמה אנשים טובים איתם התיעצתי ההודעה הוסרה תתפלא הראשון שצלצל אלי ואמר שזה לא נכון לא מאים לפורום ישובי להכיל דבר שכזה היה ....מיקי ..... אבל אל תיתן לעובדות להטעות אותך 1. סיכוי קלוש עדיין הינו סיכוי ...תל מונד לדוגמא לא חוברה אלינו למרות התכנית המקורית .... 2. מי החליט לא להגיש ....יוסי מלכה, ואמון עלי מיקי אקרמן באומרו שיוסי אמר לו שאם יתן ולו שקל אחד.... 3. אתה יכול להמשיך ולפרסם את דברי הבלע ...לשימחתי אמר מישהו מהרשימה שלכם ....האנשים לא טיפשים

EREZ TAL1

New member
בגצים בקנה תשובה ליניב

ההסטוריה מוכיחה שעד היום לא הצליח אף ישוב אחד לבטל או לדחות איחוד שנגזר ע"י חוק בכנסת, זאת עובדה. גם לחץ ציבורי גדול מאוד של ישוב עם הרבה יותר כוח ומשאבים לא צלח.(מכבים -מודיעין ) וגם לשיטתך עדיין מנסים ישובים שונים חמש שנים אחרי חוק איחוד הראשויות לשנות את רוע הגזרה ועד כה - נדה... נדמה לי שכבר אמרתי לפני כן שלפי דעתי החוק הוא נכון ושיש לו מקום בהגיון הכלכלי הקיומי של ראשות כמו צורן , כך אני חושב אבל לדעתי אין שום קשר לעניין, לא היה סיכוי וגם היום הסיכוי קלוש לאלה שמנסים. ולגביי השקרים שאתה מטיח בי , הזמן את יוסי ואת מיקי לבמה אחת ותראה את מיקי מתפתל ומשיב לשאלה האם נאמר המיוחס ליוסי או לא , בין יוסי ומיקי אין לי ספק מי דובר אמת .טל ארז

Master Stav

New member
אני מזמין את יוסי מלכה לפורום הזה ....

מסור לו את הזמנתי .....

yonib1231

New member
זימונים לפורום והתייחסות

ארז לא ידידי, ההיסטוריה מצביעה על הרבה דברים כמו למה להתנגד למה שקיים כי הוא מה שיהיה ועובדה שמיקי אקרמן במאבק נגד האנטנות הצליח ובגדול. לדעתי תגובתך הוא תגובה של מפסידן. אם מראש אתה אומר למה לשנות כי אי אפשר הרי שמראש אתה מפסיד בכל מהלך שלא תבחר בו. מיקי אקרמן הוכיח את נחישות דרכו גם במאבק באנטנות (ניצחון מוחלט) וגם במאבק מול הבנייה הרוויה במרכז צורן (הורדה מ-212 יחידות דיור ל-60 יחידות דיור) ובעוד הרבה מאבקים. אפילו גולברי כבר אמר למיקי "עזוב - עוד יבטלו את ההחלטה ונקבל שוב 212 יחידות דיור". אני לא רוצה ראש מועצה שפוחד מהצל של עצמו כמו גולברי ולא חברי מועצה שפיהם וליבם לא שווים כמו יוסי מלכה וצ'וח. אני רוצה בראשות המועצה איש עשיה שלא פוחד מקשיים ומכשולים. אני בוחר במיקי אקרמן. לגבי הזימון - גם מיקי אקרמן וגם יוסי מלכה וגם צ'וח זומנו לספר את גרסתם בפורום. עד עתה רק מיקי אקרמן הרים את הכפפה. אתה יודע מה זה אומר? זה אומר שכל מה שמיקי אקרמן מספר לנו על השיחה בינו לבינם הוא נכון וכל דבר אחר הוא שקר וכזב. יועילו יוסי מלכה וצ'וח להזיז את עצמם אל מול מסך מחשב ולמסור לעולם את הצהרתם או אז יהיה אפשר בכלל להתייחס אליה. בינתיים - אני כתושב צורן - מרגיש שיוסי מלכה וצ'וח כבר מכרו אותי פעם אחת באיחוד הרשויות ועכשיו הם באים לבקש את קולי כדי למכור אותי שנית והפעם לגולברי. יוני

yaron brn

New member
יוסי מלכה שאל בזמנו גם לדעתי- זו היתה תשובתי:

יוסי מלכה שוחח איתי בנוגע לסיכויי העתירה לבג"צ. בהיותי עורך דין, שגם כתב מאמר ביקורת במקומון של צורן על כך שיש להפסיק את המלחמה בנוגע לרמת אמיר, ולהיכנס למו"מ עם הבעלים (מאמר הביקורת היה למעשה על המועצה בראשותו של יוסי מלכה), ידע מלכה שטובת העניין לנגד עיני. בנוגע לאיחוד הרשויות: אמרתי לו שאני מסכים עם המהלך של פורז ברמה העקרונית. אמנם, ציינתי, הוא (מלכה) באופן אישי נפגע מכך, אבל זה מהלך נכון בעיני וחבל שלא החילו אותו על רשויות נוספות. הסברתי לו שזו החלטת ממשלה שהתקבלה להבנתי מתוך שיקולים ענייניים, במתחם הסבירות, ואני לא רואה כל דרך ממשית להתערבות של בג"צ בכך. חשבתי, שהטענה היחידה שניתן להעלות בפני בג"צ, ושיש לה סיכוי כלשהו להתקבל, היא טענה במישור האישי, קרי, "עקרון ההסתמכות" של יוסי מלכה, אשר ניהל בעבר קמפיין לבחירתו לרשות המועצה, מתוך ידיעה, שהקדנציה שלו - היה ויבחר - תימשך 5 שנים (לכל הפחות). לא יתכן כעת לשנות זאת, ולקצר את תקופת כהונתו. יוסי לא אהב (בלשון המעטה) את האפשרות לנהל בג"צ מתוך "אינטרס אישי". כמו כן, הוא הבין שהסיכויים להצלחה בבג"צ הם קלושים (כפי שעו"ד רסלר, מבכירי המשפטנים במשפט הציבורי, אמר), ולכן, הוא זנח אפשרות זו. הוא לבטח חסך כסף רב למועצה (כן כן - עשרות אלפי דולרים!). אין לראות במה שכתבתי בתגובה זו כהבעת עמדה בעד או כנגד מפלגה או מועמד כלשהם, אלא רק כהצגת העובדות הידועות לי לאשורן. מה שכן, משיחות קיימתי עם אנשים בישוב, מכמות השלטים התלויים על גדרות הבתים ומכמות הפעילים (בימי שישי בכיכר ובכלל), יחד בתנופה (כמו גם מפלגתו של אקרמן כמובן) יכניסו למועצה מספר מועמדים. לפיכך, ברור לי, שגם אם אקרמן יבחר, הוא יצטרך לדעת להנמיך את הלהבות וללמוד לעבוד עם נציגי יחד בתנופה. ממה שאני קורא בפורום, בפרוטוקולים וגם משיחות עם אנשים אקרמן מצויין בלנהל מלחמות, בלא להסכים, בלהתנגד ובללכת לעיתים עם הראש בקיר. זה יכול להיות מצויין, בעיקר אם אתה איש אופוזיציה, השאלה היא איך הוא ידע להתנהל פוליטית עם יתר המפלגות כראש מועצה. היות ובשלב זה אני חושב שהוא המועמד המנוסה והיותר מתאים לרשות המועצה מבין יתר המועמדים (למרות הבעיות שפרטתי ועוד לפני שהגעתי לחוג בית איתו) - אני מקווה שהוא באמת ידע להיות גם פוליטיקאי. בכל זאת, הבחירה היא ל- 5 שנים!

Master Stav

New member
הי ירון ותודה על המידע המועיל

אקרמן אל יודע רק להילחם ולראייה הצלחתו לאגד סביבו את כול חברי המועצה בכדי למנוע את הנזקים של גולברי, האופזציה החזיקה כמעט 3 שנים עד לתקופת הבחירות לגבי כמות ההכנסה למועצה ....אני מהמר על 2 חברי מועצה וחבל לי שיהיה זה צ'וך ואל עדנה חלופ לגבי ההתנהלות היא אינה רק שלו אלא של כול חברי המועצה ומאחר ויהיו עוד במועצה הזו אני מאמין שהוא יוביל את הדרך כמי שהוביל אותה תמיד באמינות ביושר ובנחישות ואלו שטובת היישוב המאוחד אל מול עינהם ....יצטרפו אליו .

yaron brn

New member
לסתיו ולכל אנשי אקרמן:

מה שמפתיע אצלכם, בכל התגובות שלכם (תמיד!), שהכל יפה והכל מושלם אצל מיקי אקרמן. הוא אף פעם לא טעה, כאשר תמיד יש לכם תשובה ניצחת לכל תגובה. מדהימה הנאמנות חסרת הפשרות הזו... מה שמפתיע עוד יותר (או שלא...), שאתם תמיד חוזרים על המנטרה השחוקה, של יושר, יושרה (סתיו - אני, במקרה, מכיר את ההבדל בין שתי המילים, והוא לא כזה גדול), אמינות, וכו' וכו'. מנגד, כפי שנכתב על ידי תומכים רבים של אקרמן כאן (אני יכול למצוא דוגמאות רבות - אינני זוכר אם דווקא שלך), לשיטתם, חברים רבים ביחד בתנופה סובלים מהיעדר אמינות, היעדר יושרה, היעדר יושר, וכו' וכו'. ראשית, זה נאמר במפורש, ושנית, גם אצל אלו שזה לא נאמר, העובדה שאתם כל הזמן מדגישים את אותן תכונות אצל אקרמן, נועדה ככל הנראה להדגיש משהו, שלשיטתכם, לא נמצא אצל האחר. באמירות האלו שלכם אתם לדעתי משיגים רק את ההיפך (מה גם שחלק גדול מהאומרים זאת עושים זאת בעילום שם), אבל לך תדע - אולי אני טועה. רצה הגורל ואני מכיר רבים מהתומכים ביחד בתנופה וגם חלק מהמועמדים. למרות שאני חולק על חלק מהדברים שנאמרים על ידם, אין לי ספק שהאמינות, הרצינות, היושר והיושרה מוליכים גם אותם ולא רק את אקרמן. כשאני רואה את רשימת המועמדים והפעילים שלהם, אני חושב שהיא טובה מאוד, והדבר אומר דרשני (עם זאת, טרם החלטתי גם בנושא המועצה למי אני אצביע, היות ולא ברור הכיצד יעבדו אלה עם אלה...). אני מסתכל על טובת הישוב, ועל פני הדברים, למרות מעשיו של אקרמן בעבר, אני חושב (בשלב זה, כאמור) שכדאי להצביע עבורו. אני מונחה ומודרך מתוך שיקולים ענייניים בלבד, וכל דבר אחר מושם על ידי בצד. הלוואי שגם כל הכותבים פה בפורום הזה לא היו הולכים בעיניים סומות אחר מועמד מסויים, שמים בצד (אפילו לרגע) כל רצון להתנקם ולנטור טינה, ורואים את מלוא התמונה. אני מוסיף ומציין, כי התנהגותו של אקרמן בבחירות הקודמות מטרידה אותי לא מעט (כך גם כתבתי לך במייל הראשון). הוא זה שהפריע - שלא לומר מנע - לבחירותו של ראש מועצה מצורן, שמעבר להיותו מצורן (נקודה חשובה מאוד כאשר הישוב שלך הוא הקטן יותר), הינו טוב לדעתי מזה המכהן כעת (וכאמור, לא הסכמתי לכל פעולותיו והחלטותיו של מלכה, אבל אני יכול לתת רשימה לא מבוטלת של מעשים שהוא עשה לטובת הישוב, לרבות חוסר חששו "להתעמת" עם תושבים ולדרוש מהם לשלם ארנונה גבוהה יותר על שטחים נוספים שנבנו ונוצלו על ידם, מהלך לא פופולרי לחלוטין! אבל לא זה המקום לכך). בדיעבד, לשיטתו, מצא אקרמן שגם גולברי אינו טוב. משמע, שבטעותו שלו, הוא הפריע לנו (או מנע מאיתנו) לקבל ראש מועצה טוב יותר. אני ראיתי את זה אז, וגם עכשיו, כנקמנות אישית, פרטית, קטנונית, ולא כהחלטה שרואה את טובת הישוב בראש ובראשונה. וזאת, מבלי לקחת מאקרמן את הישגיו שלו - כפי שפורטו בהרחבה ראויה לשמה (מספר פעמים) על ידך ועל ידי מרבית חברי הפורום. כאמור, אני שם את הדברים הטפלים בצד. כל אחד מאיתנו צריך לשים בצד כל חברות, כל תחושת מחוייבות, כל דיעה קדומה, ובטח ובטח כל השמצה, ולחשוב על האינטרס של כולנו. החשש שלי מאקרמן אינו מבוטל (במישור ההתנהלותי והפוליטי. חלילה אינני טוען שהאיש אינו ישר, אינו אמין וכו'), אבל החלופות ממה שאני מתרשם כרגע הינן פחות טובות. ירון ב.

למעלה