איחוד סרטים

claimbing

New member
איחוד סרטים

לפי המדריך שיש במאמרי הפורום האיחוד כולל קידוד מחדש של הסרט. יש ברשותי 2 חלקים של סרט ואני לא רוצה לקודד אותו מחדש, 2 קבצי הוידאו ופסי הסאונד תואמים, ואין ממש צורך בקידוד מחדש. אני רק רוצה להפוך אותו לקובץ אחד, כדי שאוכל לקודד אותו אח"כ כרצוני בתוכנה אחרת. מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש!..

kkdd

New member
תקשיב.

אם הקבצים שלך הם AVI אז תעבוד לפי המאמר שמצויין במאמרים פשוט תטען את שני הסרטים בתוכנה VDMOD בעזרת האפשרות File – Append segment ובלשונית VIDEO ובאדיו שזה STREAMS תבדוק ותסמן שהם יהיו ב DIRECT היום הייתי צריך להעלות לפורום כמה מאמרים חדשים ומתוקנים, שזה היה אחד מהם, לצערי לא יצא לי... אני מקווה שמחר אצליח להעלות אותם.

claimbing

New member
אוקיי תודה לשניכם,בעייה נוספת../images/Emo26.gif

מה שאמרתם עובד טוב מאוד
באחד הסרטים שניסיתי (מתוך 3), כאשר אני טוען את החלק הראשון הוא מציג הודעה בקשר לחוסר תאימות VBR או משהו כזה.. עשיתי NO [מאחר וYES היה גורם לאי-אפשרות של צירוף הקובץ השני].. כאשר אני עושה Save As הוא נתקע במקום אקראי בשמירה..לפעמים בהתחלה, לפעמים באמצע, לפעמים בסוף
אני מניח שזה לא משהו בתוכנה, אלא בסרט, אבל איך אני מתקן את זה? תודה מראש!..

claimbing

New member
שום הודעת שגיאה

מצורפת ההודעה בטעינת הקובץ הראשון.. פשוט בשלב מסוים בשמירה הFPS יורד ל-0.0 ונשאר שם..הtotal time מתחיל לעלות כל שנייה בשנייה, וזה לא נראה שזה הולך להמשיך..אז אחרי דקה אני עושה abort..

kkdd

New member
בוא ננסה ניסוי....

אחרי שאתה מאחד אותם בתוכנה, כנס ללשונית STREAMS - STRAEMS LIST ואז תגיע לחלון של הפס קול יש שם לחצן בשם DISEBLE תלחץ עליו ואז תעשה OK ובלשונית VIDEO תבחר ב DIRECT האם הוא מצליח לשמור את איחוד הסרטים? במידה וכן, תן לו לסיים את התבליך ותחזור לכאן. (כל מקרה תחזור לכאן
)

claimbing

New member
מסיים כמו גדול ../images/Emo13.gif

עכשיו בודדנו את הבעייה לסאונד, מה עושים?

kkdd

New member
אחרי שהבנו שזה בעיה של סאונד..

ננסה את זה תטעין שוב את שני החלקים של הסרט גש ל STREAMS - STRAEMS LIST תלחץ על SAVE WAV הוא הצליח לשמור? *אגב אני מקווה שלא מחקת את הקובץ המאוחד שהוא בלי הקול

claimbing

New member
אוקיי הוא הצליח לשמור,

אם אני מבין לאן אתה חותר, אתה מציע להוסיף את הסאונד WAV ששמרתי לסרט הקיים? ולשמור שוב?

kkdd

New member
עלית עליי ../images/Emo13.gif

כעת תצרף אותו ותשמור אותו כ MP3 לפי הקידוד של LAMA MP3 עם הנתונים האלא 48000 ו 128 וסטראיו וגם CBR כנראה שיהיה חוסר סינכרון
נקווה שלא...

claimbing

New member
אממ ככה:

יש סנכרון אבל לא מצאתי איפה לבחור CBR.. ובערך לקראת אמצע הסרט הסאונד מפסיק..עד הנקודה הזו יש סאונד מסונכרן, ומהנקודה הזו אין שום סאונד..

claimbing

New member
עוד שאלה [מקווה שיקפוץ]

המרתי סרט ל-DVD עם AVI2DVD..אני צופה בו עכשיו ורואה שהכתוביות לא מסונכרנות..עכשיו מצאתי עוד גרסה של כתוביות ואני חושב שהיא יותר מסונכרנת.. האם יש אפשרות להחליף/להוסיף את הכתוביות החדשות מבלי להמיר מההתחלה את כל הסרט? תודה מראש!..

Reborn1

New member
הפתרון לא ידידותי למתחילים

ישנה אפשרות אבל היא מורכבת למתחילים בעקרון ישנה תוכנה שנקראת text to sup שיוצרת כתובית שמתאימה ל dvd בעזרת תוכנה שנקראת ifoedit ניתן להגדיר כתובית נוספת שתיכלל בקובץ אבל זה מסובך למתחילים נראה לי ששוה להתחיל מחדש
אולי יש מדריך מסתובבב ברשת avi2dvd מאפשרת את הפעולה אבל לא יצא לי לבדוק בדיוק אני יכל לנסות להסביר לך אבל לא מבטיח דבר בתוכנה זו ראשית בחלק העליון יש לבחור dvd ולא avi לציין את מיקום קובץ ifo של ספריית ה dvd שיצירת מקודם לאחר מכן אתה בוחר את הכתוביות הטובה אתה חייה להגדיר בהגדרות iso הכתוביות מספר 8 שזה עברית וללחוץ שוב go בתקווה שזה יעזור , זה לא הייעוד של התוכנה אבל אולי זה יעבוד הפעולה לא תבטל את הכתוביות הפגומות פשוט נוצרים slectable subtitle מה שזה אומר שיתאפשר לך לבחור את הכתוביות הנכונה במקום הפגומה למרות ההסבר אני מציע שתתחיל את התהליך מההתחלה זה הפתרון הטוב ביותר שאני מכיר לשיקולך אולי חברי הפורום מכירים דרך פשוטה יותר שתעזור לך בהצלחה

MickName

New member
אם זה HardSub

לא....אם זה softSub אז תטען בVDM תלך לSTREAMS תוציא את הקובץ של הקתוביות ותעשה Direct Stream Copy

למעלה