איחוד נירוונה!!!!

Hairspray Queen

New member
סתם ככה-

אתם מכירים את השיר glycerine של בוש? הקול של הסולן שלהם די דומה לשל קורט, ובכלליות זה שיר מדהים.

made in china

New member
לדקסטר?! ננננההה, הוא "שטוח" ופאנקי

והסולן של סליפנוט? כן, אני יכולה לדמיין את זה.... אני הייתי אומרת.. ללאאא יודעת... אולי הסולן של פרל ג´אם. שמעתי איך הוא עשה את סמלס וזה לא כזה נורא
אבל עדיין... לא יקום האיש יוכל להחליף את קורט קוביין

space girl

New member
בריטני../images/Emo6.gif

אממ סתם לא
ברור שקורטני
אבל עכשיו ברצינות או כריס קורנל ( ככה קוראים לו נכון
) או אדי וודר
(זה השם של הסולן של פ´רל ג´ם) למרות שהוא דווקא פחות מתאים לשירים כמו סמלס .... או אולי אביב גפן , למרות שאני לא הכי מתה עליו , אבל גם לו לפעמים יש קול קצת צרוד (טוב מה אתם רוצים אני בהשפעת מתים משעמום
) אבל קשה אבל למצוא משהו שאפילו מתקרב לקורט... ואולי טוב שכך

The Sandman

New member
אביב גפן??? ../images/Emo5.gif

לא יצא לי לחשוב בכיון הזה יש לו קול דיי נחמד אבל בטח אם הוא היה מנסה לשיר באנגלית היה לו מבטא מעצבן כזה...

SiS MaSiS

New member
אדי וודר כמובן

יש לו קול שולט לדעתי אפילו יותר יפה משל קורט לקורט אין קול כזה יפה סתם צרוד כזה נחמד אני יודעת...למרות שאני אוהבת כזה :) אבל לדעתי של אדי וודר יותר יפה מה לעשות היפ היפ הוריי אדי! חחחח

lifes sucks

New member
אפילו לא הייתי חושבת על הסולן של סל

יפנוט!! פשוט פוי פוי פוי צר לי להיות הכבשה השחורה שהורסת הכל אבל אם היו אומרים לי לאחד את נירוונה עם סולן חדש בלי קורט,לא הייתי חושבת על כלום כי אז זה לא היה היה נירוונה זה סתם היה להקה עם שתיי יוצאיי "נירוונה" לא רק מהקטע ש"אין תחליף לקורט" מהקטע שבלי קורט,אין נירוונה..זה פשוט לא היה נשמע לי כמו נירוונה

FlamMAble

New member
אני הייתי מציעה שיעשו בחינות לסולן

חדש, לא מוכר שלא היה בשום להקה כי אם יקחו מישו מלהקה אחרת, אז "הסולן של XXX שר שירים יפים" (סתם דוגמא) זה לא יהיה הסולן של נירוונה שר שירים יפים. ואם זה יהיה סולן חדש ולא מוכר, אז הוא יהיה "הסולן של נירוונה...בלה בלה בלה"

The Sandman

New member
השאלה אם זה מה שבאת חשוב משי?

מה שידברו על הלהקה... אולי יותר חשוב התוצרים כל השירים שיוציאו... למרות שאת צודקת... לא ידברו עליהם כנירוונה אלה כהסולן של..

FlamMAble

New member
ברור שמה שחשוב זה השירים

אבל אני עדיין חושבת שאם הם היו מחפשים סולן, אז כדאי יותר לחפש סולן "לא משומש"סדגש|

nnnnnnnnn

New member
אין מצב...

שמישהו יחליף את קורט זה פשוט לא הולך חוץ מי זה נניח שמישהו היה מחליף אותו הם היו ניהים סתם להקה כמו רוב הלהקות היום וזה היה ממש הורס את השם של נירוונה ככה שחבל על המאמצים...

למעלה