איחוד נירוונה!!!!

The Sandman

New member
איחוד נירוונה!!!!

לא לא לא זה לא איזה חדשה מרעישה זה סתם סקר... אם היו מחליטים פליטי נירוונה להתאחד והיו צריכים את עצתכם בנוגע למציאת סולן חדש.... מי הייתם בוחרים? ----------------------- תגובה שמ100% אני מקבל: "אף אחד לא יכול להחליף את קורט קוביין" ברור לי שאף אחד לא יכול להחליף אותו הריי הוא זה שרשם את המילים ויש לו ממש קול ענק אבל היי אם הייתם מקבלים שיחה בדייב הנוגע לעצה זה מה שהייתם אומרים? ראסמי לא יפה... ---------------------- וואי אפשר לחשוב על כמה מצבים מצחיקים... משהו כמו אולי הסולן של סליפנוט איזה צחוקים...
נראה אותו מנסה את Where did you sleep last night

דווקא לסולן של סליפנוט יש פוטנציאל

...וגם לסולן של אופספרינג... ואם איחוד נירוונה אז יש לי רעיון, את דייב לוקחים להיות הסולן(למרות שאין לו ממש קול דומה לקורט),מחזירים את המתופף הראשון,צ´ד צ´נינג קראו לבחור אם אני לא טועה,כריס כמובן על הבס,והנה איחוד בלי פגיעה בהרכב המקורי. וחוץ מזה,למה חילקת את ההודעה לחלקים?

The Sandman

New member
וואלה?

לפי דעתי דקסטר (הסולן של אופספרינג) לא מתאים כל כך... חוץ מזה שרעיון נחמד. וראסמי חילקתי את ההודעה לחלקים כי הם לא הכי קשורים אחד לשני... יאללה עוד רעיונות
נ.ב אתה שם לב דורון שאני מתחיל להגיד הרבה ראסמי רק בגלל שאתה אוהב את המילה

לדקסר יש קול צרוד כזה,אולי לא כמו

של קורט,אבל אם רוצים להתקרב איכשהו לקורט,צריך קול צרוד כזה ולסולן של פאדל אין בכלל קול כזה... ורוני,אם עוד פעם אחת תגיד ראסמי,אני ראסמי ידביק לך כאפה
(סתם,מה אני ערס?...)

The Sandman

New member
מי אכל תי ראסמי אכל תירס

וואי איזה טעות בטעות נפרד לי האכלתי וואי ואופס בטעות גם המי היתחבר אני אומר לכם השנים עושים אותי זקן
פורום דובים גאים
מה קשור....

The Sandman

New member
לפחות אתה קולט את השטויות שלי...

אנשים אתם קולטים את המצב אנחנו מדברים בטלפון ואומרים:"תבדוק את הפורום עניתי לך" ואז מחזירים טלפון חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קולטים שיש כזה פורום דובים גאים שזה אמור להיות על הומואים שעירים ושמנים?

אם לא היית מסביר בטלפון

לא הייתי מבין כלום... ובקשר לפורום דובים גאים:אתה יודע, לא כל ההומואים רזים וחלקים כמוך.... (סתם,סתם,אחי,אל תכעס,הכל ברוח טובה,לא בכפייה... ורק שיהיה מובן,רוני הוא סטרייט גאה!)

The Sandman

New member
חחחחחחחחח בדיוק מה שאמרתי בטלפון

שאה תרד על זה שאני רשמתי על פורום דובים גאים... :) סתם לא נעלבתי =דווקא חשבתי שזאת בדיחה שנונה בדיוק איך שבני אוהב... ונסיים בבדיחה מאוד מצחיקה מה אמר הכלב לכלבה? לא יודע אני לא יודע לדבר עם חיות סליחה אולי תשאל וטרינר אני שמעתי שיש וטרינרים שמדברים איתם אפילו פעם אחת הוא דיבר עם הכלב של שוקי ואמר לו לספר לו איך אני עושה עליו בדיחות ובסוף הוטרינר נשך אותי... מסקנה:לא לתת לי להשתעמם יותר מידי בימי שישי אתם ראיתם את התוצאות...

lifes sucks

New member
חחחח...קרעתם אותי

ממ....הומואים שמנים ושעירים....איך אפשר שלא לאהוב אותם.. לא בכפייה...לאא..הכל ברוח טובה מוכר לי השיר? מאיפה? למה? של מי? איך???. מצטרפת לפתיחת הפורום דובים גאים!

לא,טמבל

זה מדומינו הראשון השיר של פלטפוס זה היה שיר אחר,בלוז מוזר כזה... ככה אני זוכר לפחות

eladi15

New member
הםם אם הייתי צריך לבחור

אבל ממש מוכרח הייתי בוחר את אייל גולן או שרית חדד.. ואם ברצינות אז את הסולן של the vines

eladi15

New member
וואלה

זאת הייתה האפשרות השניה שלי איך קוראים לו ווס משהו

guy666zzz

New member
באמת הקול שלו מאוד דומה לשל קורט

וגם המראה שלו אבל לדעתי אין טעם שיהיה איחוד של נירוונה בלי קורט הוא היה הדבר הכי חשוב בלהקה הזו אפשר היה להחליף גם את דייב וגם את קריסט ולהשאיר רק אותו וזה היה הרב יותר טוב מלהשאיר את שניהם בלעדיו

למעלה