איזכור איזכור ללירז בגיא פינס:P
I inbals93 New member 6/6/07 #3 אתמול. בהקשר של דורין אטיאס!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif חצי דרקון! (מהפרימיירה של "הסודות")
אתמול. בהקשר של דורין אטיאס!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif חצי דרקון! (מהפרימיירה של "הסודות")
ס סתיו ויטל New member 6/6/07 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifתודה,אני אראה בויאודי../images/Emo9.gif אני שונאת אותה, על כל אחד יש לה הערות!
../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifתודה,אני אראה בויאודי../images/Emo9.gif אני שונאת אותה, על כל אחד יש לה הערות!
ס סתיו ויטל New member 6/6/07 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifראיתי, חוצפנית האישה הזאת! גם לא יודעת להגיד ת'שם שלה נכון [היא אמרה cherhi במקום charhi] וגם יש לה תלונות על הלבוש שלה..
../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifראיתי, חוצפנית האישה הזאת! גם לא יודעת להגיד ת'שם שלה נכון [היא אמרה cherhi במקום charhi] וגם יש לה תלונות על הלבוש שלה..
א אביטלוש 17 של הצאט New member 6/6/07 #6 חבר'ה יש את הקטע הזה באינטרנט? אם כן אז תשימו קישור... אין לי ויאודי.. תודה!
מ מאיה911 New member 6/6/07 #8 ראיתי../images/Emo11.gif הדורין אטיאס הזאת מכועעעערת טיליםםם ~!~#@!^%* ^$&^)*)(
ה המהממת6 New member 7/6/07 #12 נכון נכון איזה חוצפה כאילו שצורה שלה מחמיאה לה כולה בפוזה מי היא שתדבר עליה ככה
A A t z a New member 7/6/07 #13 תודה,וחמודים לקחתם קשה../images/Emo80.gif יאללה מיזאת דורין אטיאס, סתם חשה
D Dark chocolate New member 7/6/07 #16 מה, חזרת? חשבתי שאת לא מסוגלת לסבול את העובדה שמישהו לא סובל את יהודה שלך DD: