איזכור טרק בSG1

אודו

New member
איזכור טרק בSG1

הי מישהו שם לב שהבחור קמבוס היה דר' פלוקס? היה גם קטע שפלגר (או משהו) הזהיר אותו שהוא יגלה לכולם שהוא מתחפש לקלינגוני, זה הלך בערך כך: "אני יספר לכולם שאתה מתחפש לקלינגוני", "לא קלינגוני וולקני, פלגר, וולקנ. אני לא מבין איך אתה יכול להיות מדען ולא לפול למזבחו של רודנברי (בתרגום קצת שונה)", "כן בטח, בו נפעיל איזו קרן טכיון". אדיר.

vulcan20MM

New member
חחח...כן ראיתי!

בגלל זה אני חושב שצריך להקים כזה פורום!!!

CommandeRiker

New member
דרך אגב

כתוב הודעה מתחתיי, שיא גילום דמויות האורח שייך לג'פרי קומבס.... אירוני משהו...

Bajoran Preist

New member
זה כבר איזכור הטרק השלישי, לא ?

מממ, נחמד, נחמד, אבל הוא הותיר אותי עם תחושה קצת משונה. כאילו, רגע. מה זה אומר- שסטאר-גייט זה המציאות ואילו סטאר-טרק היא רק סדרה ?

vulcan20MM

New member
כן...

תראה סטארגייט יכולים לצחוק על STAR-TREK אבל מסע בין כוכבים לא יכולים לצחוק על סטארגייט... אגב עכשיו הבנתם למה אני יותר אוהב את סטארגייט?

TOMPARIS

New member
דיאנה טרוי,קיו ופלקס הופיעו הסטארגי

ג'ק אפילו רצה לקרוא לספינה שלהם האנטרפרייז

Bajoran Preist

New member
בדיוק ההפך

העובדה שמזכירים את סטארק-טרק בסטאר-גייט ולא ההפך רק מאששת את העובדה שהטרק הפך לחלק אינטגרלי מהמיתולוגיה התרבותית של העידן המודרני. כלומר, שמזכירים בסטארגייט את הטרק, זה לא כאילו הם הזכירו את DS9 או את וויאג'ר, או במילים אחרות- סדרה מתחרה. הם פשוט מזכירים את הבסיס התרבותי שמהם גם סטארגייט עצמה שאבה את השראתה. I rest my case

SaidinsTaint

New member
שלישי?

בוא נראה... הוא מזדהה בתור קירק בעבר.. הוא שואל את סמנתה על הפייזרים בחללית... לא היה משהו שהוא שואל על Beam up? ועכשיו זה..

מה זה באמת היה דר' פלוקס? ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באמת שמתי
שהוא נורא דומה לו ,כנראה שזה הוא באמת

Lu Tze

New member
גם שמעתי ממקורות משלי

(טוב, פורום מד"ב השכן) שהראו מאחורי איזה כס מלכות גם באטלת' או שתיים.

למעלה