איזי..

GPZiv

New member
../images/Emo41.gif היי תגיד!!! ../images/Emo41.gif

זה בשדרות בן צבי בירושלים? או באיזור רופין? ליד גן סאקר אולי?

יש אתר לטיפול במכמונות מהירות ויש

את המאמר המקיף באתר של מוטו- "ד"ר מוצלחי - רופא רפורטים". תקרא, תדפיס ותעבוד לפי ההנחיות הכתובות שם. לדעתי יש לך קייס לא רע בכלל. הדגלן שקיבל עדות מצולמת ממשטרת התנועה להיותו רוכב עם דגל ישראל!!

stilgur

New member
על איזה מוטו מדובר ?

והאם זה רלוונטי גם אחרי שכבר שילמתי ? ולהזכיר, שילמתי לאחר ההסבר של השוטר, אדם בר סמכא,לא ?! הרי זה המקצוע שלו ?! אז אם הוא טעה, והוליך אותי שולל, אני לא יכול לשנות את רוע הגזרה ? אני... מרגיש אדיוט לפתע !

amir_z

New member
יש צילום

Go into "My Folder" and then to "Bikes". Under "Handle the police" you will see it

ולגבי האתר נגד הרע-פורמה..

למה תיעוד המאבק מסתיים במאי ? עד כמה שזכור לי..הייתה איזו הפגנונת קטנה בירושלים ביוני..לא גדולה ..רק כמה אלפי אנשים - אבל זה גם משהו.. כRובי שמפחד מהתגובה של בילבי..

ועוד משהו קטן למזכרת..

מימי יואל.. זהו הסקר הראשון שהעלתי כמנהל פורום.. http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/polls/html/151/questions_737.asp

כרובי.....

ההפגנה היתה ביולי, אבל למה להיות קטנוניים.....

Easy_Rider

New member
כרובי, האתר מעודכן, כנס לדף הפתיחה

מצורפים מספר קישורים. בדף הפתיחה של האתר מופיעים סיכום של ההפגנה הגדולה, הודעה על המשך הפעילות, מאמר של מיצו על תדמית האופנוען, בקשת הצטרפות למועדון ותמיכה בפעילות. בגוף האתר הוסף המאמר של ד"ר שלמה חזן בו הוא תוקף את המפקחת על הביטוח. ועוד ... דף תעוד המאבק מסתיים כרגע בשבוע של ההפגנה - 3 ביולי ! הכתובת הישירה של האתר מצויינת למטה !

ועוד בענייני צילומים - לאיזי..

רק כדי שתוכל להשתפר ולכפר על התמונות שהרסת..

Easy_Rider

New member
תגיד לי כרובי ...חוץ מהפאדיחה ...

איך יצאו התמונות ? ובאמת יצא כ"כ גרוע ? ... יצאת גבוה גבוה באוויר, לא מספיק ?

באמת יצא גרוע..חוץ מהתמונות

שסקנייה צילם.. שלך יצאו פיצוץ..שלי יותר
יש שם 2תמונות ברמת הפוסטר אמצע למוטו.. (גם
) אני חושב שבאחת מהן , רואים את תחילת איבוד הקדמי שלי (זוכר?) לאחר ששיחקתי בכוונוני הפרונט.. (הכ"כ מעטים
)

כרובי , אתה חושש ממני ??

אני בילבי הקטנה עם הצמות ? והגרביים הלא תואמות ? אין מה לחשוש מתגובתי .. אני פשוט די עסוקה בימים טרופים אלו .. מה לעשות יש סאדיסטים שלומדים גם בקיץ .. אשתדל לעדכן בתדירות יותר גבוהה אבל כמובן לא מבטיחה

בארוע תינתנה הנחות גדולות שלא

הצלחתי לקבל פירוט עליהן מאילן (מטרו). תהיה מוזיקה ובירות. תצוגה של מועדון החמש ומשם יוצאים לארוע למען ילדים חולי סרטן שמארגנת גב´ גילה אלמגור בקיסריה. עקס הארוע נדחת פתיחת חנות מטרו לחברי המועדון לתחילת חודש אוקטובר. לפני אורע זה אקבל רשימת הנחות מפורטת אותה אפרסם כאן לפני הארוע.

למעלה