איזי..

כRובי

New member
איזי..

קודם כל , הידיעה : ב-1.9 (יום שבת) מתכננת חברת מטרו אירוע נוסף: מסיבת סוף הקיץ. ארוע זה יערך בכפר סבא, סביב הסניף המקומי של החברה - מטרו סנטר. תרשמו ביומן, פרטים נוספים בהמשך. אני מקווה שהמועדון יינצל את האירוע להפצת מידע ולגיוס מתנדבים לפעילות האנטי רפורמה ויימנע מלשים דגש רב מדי (לדעתי) על הקמת הדוכן (שוב פעם) עם תמונות האופנועים הקבועים (שוב) ועם ניסיונות גיוס לחברים חדשים -לא חידוש הרשמה של חברים לשעבר.. (שוב)

מצלמות בקרת תנועה...קצת אוף טופיק

מצלמות בקרת תנועה של עיריית ת"א.. http://www.tel-aviv.gov.il/transportation/video/index-exp.htm

stilgur

New member
ואם במצלמות עסקינן...

לאלו מכם שמבינים, מצורף בזאת צילום שבו משטרת התנועה תפסה אותי נוסע מהר (לדעתי זה לא בטוח, וכאן באה השאלה). האם יכול להיות שלא אני נסעתי מהר, אלא הרכב שנמצא בדיוק בקו שלי ? ואני בנוסף גם מסתיר את המספר שלו ? במשטרה אמרו לי שזה אני, אבל אם אני רוצה "עדות" מומחה של מחלקת הצילומים שלהם, או איך שלא קוראים להם, זה יעלה לי מלא כסף. עזרה...

stilgur

New member
איפה נמצא האתר הנ"ל ?

מה אני צריך לעשות שם ? האם הוא קשור למשטרה ? האם פניה לשם היא כפניה למשטרה ? סליחה על מטר השאלות, מראש ותודה.

בוא...בוא...כנס כאן....

זה לא אתר משטרתי ואין אליו קשר כזה....אם כבר, ההפך !! בכל מקרה תוכל שם להתייעץ טוב יותר, גם לגבי התמונה, גם לגבי המשך דרכיך... בהצלחה...
השדון

הנה עוד אתר שמתמחה בזה....

אולי גם בהם תוכל להעזר...שיהיה בהצלחה ידידי.

בואנ´ה ראית מה זה ?

הם רוצים 30 ש"ח על דמי השתתפות במפגש שלהם (אליו הם יביאו מכמונות מהירות) אומנם נחמד יהיה לקחת בזה חלק אבל 30 ש"ח ??!?

TheAsafs

New member
אז ככה ........

מה שרואים בתמונה זה השיטה שלי להתחמק מהמצלמות. קודם כל שמעתי שאין אפשרות לדעת מי היה זה שנסע יותר מהר, במקרה הזה תשלח למשטרה בקשה לקבל את הפרמטרים שלפיה המצלמה עובדת , זאת אומרת מה האלגוריתם שלפיה היא מצלמת ולפי מה היא מצלמת ונראה מה הם יגידו אני לא חושב שהם יתנו לך את זה בכל מקרה אבל זה קייס טוב אחר כך למשפט .

stilgur

New member
לדברי המשטרה.

השוטר בתחנה ש"מטפל" בעיניינים אלו אך לדבריו אינו מומחה אמר שקרן אור נשלחת לשתי נקודות וכך היא מודדת את המהירות, בנוסף אמר שרק אם כלי הרכב נסעו במקביל אז באמת אין להם דרך לדעת מי עבר את העבירה. אני לא יודע כמה זה נכון אך באותו זמן שילמתי את הדו"ח על פי ההסבר שלו. אז שוב, שאלות : 1. האם הוא צדק בהסבר של רכבים במקביל ? 2. האם ניתן לחזור בי מה"הודאה" (תשלום הקנס) לאחר שכבר הודיתי לכאורה בגלל ההסבר שקיבלתי מהתחנה ? 3. למי אני יכול לפנות על-מנת לקבל תשובה נכונה וחוקית ? 4. ואם זה האתר מכמונות, אז איך אני מגיע לשם ?

TheAsafs

New member
אם תסתכל על זה מבחינה פיזיקלית

2 קרניים שיוצאות מאותה נקודה יוצרות צורה של קונוס נכון ? ההנחה אומרת שעל מנת לחשב מהירות אתה חייב לחצות את הקרניים בזו אחר זו יעני לא לגעת בשתיהם באותו זמן זאת אומרת שיש מרחק של יותר מרכב ביניהם עד פה אתה איתי ? יפה עכשיו בהנחה שרכב כלשהו נכנס בקרן אחריך ויצא מהקרן השניה לפניך לפי דעתי המצלמה תצלם אבל איך אפשר לדעת לפי התמונה מי היה הרכב שחצה במהירות מופרזת ? זאת הסיבה שאמרתי שאולי כדאי לבקש את האלגוריתם של הדרק הזה בטוח אפשר לסתור אותו באיזושהיא צורה !!!!

גרמי

New member
צר לי לבשר לך... אבל טעית כששילמת ../images/Emo10.gif

תשלום הדו"ח זה הודאה באשמה, ומבחינת המשטרה הכל כבר סגור, ואתה תחטוף את הנקודות שלך. חבל שלא לקחת את זה למשפט. אין לי ספק שהיית יוצא זכאי אולי אפילו בלי סיוע עו"ד, אם רק מחמת הספק שאולי המכונית היא זו שנמדדה, וזה הגיוני מכיוון שהיא נמצאת בנתיב השמאלי המיועד לעקיפה, ובית המשפט לא יכול לקבוע שאתה עקפת מימין. מה גם שהמכונית נמצאת בדיוק בתחום שמצלם המצלמה. לצערי ולצערך נפלת בפח שהטמין לך השוטר בטלפון שהצליח למנוע מהקייס להעמיס את המערכת בכך ששכנע אותך לשלם את הדו"ח.

stilgur

New member
עידכון :

פניתי לפורום טופ ספיד בעצתו של השדון ושם ענה לי עו"ד שאמר שיש ספק לגבי אשמתי מכמה סיבות בהן שרכב מחזיר את הקרן (אפקט דופלר/מולטונובה ?) הרבה יותר טוב מאופנוע, ולכן אני אגש מחר למשטרת התנועה ואבקש בדיקת שבלונה. ואז אם יצא שאני חף מפשע אני אפנה לליבם הרך והמבין של המשטרה ואבקש לשנות את הדין. אפשרי אך קשה. Wish me luck

stilgur

New member
בירושלים..

בין הגשר של מלחה לצומת של הקניון, לידיעתכם : תמיד יש שם מצלמה, אם תשימו לב יש שם רכב שחונה על המדרכה (אולי בצורה לא חוקית אפילו ?). כביש/רחוב גולומב אם אינני טועה... בקיצור, לא יודע... נראה מה יגידו מחר . אני... שכבר חודשים לא עובר מהירות מותרת ואף קצת מתחת, אגרסיות לשטח!

stilgur

New member
אז הייתי במשטרה...

והם מה זה צחקו לי בפנים...
הפקידה/שוטרת שם הכריזה בטון בוטח כי אין שום סיכוי בעולם שזה לא אני שנסעתי מהר מאחר והמצלמה "עוקבת" אחרי הרכב הממהר, לשאלתי איך המצלמה עושה זאת היא ענתה שהמפעיל עושה את זה והוא כמובן לא מטומטם, ואין טעויות אצל המפעילים לעולם ! היא זיהתה את הכביש ואמרה שאין סיכוי שאני נוסע שם על פי החוק, אחרי שאמרתי לה שאני נוסע שם 60-65 (מותר 70), ועל זה היא ועמיתתה לשולחן נקרעו מצחוק והכריזו קבל עם ועדה שאפילו הן נוסעות שם יותר מהר כי... אין דבר כזה, אי אפשר לסע שם 70, התגובה מיותר לציין מטומטמת עד מבישה. קיצור, אמרה שמאחר ושילמתי, אני לא יכול לעשות היום כלום ואף אחד לא יתייחס אל בקשה להישפט או לבטל. אז לסיכומי, יש (אין) 270 ש"ח יש ארבע נקודות ויש באסה כי אני עדיין חושב שלא עשיתי את זה. אה, כן נזכרתי... לבקשתי לבדיקת שבלונה היא אמרה שאי אפשר אלא בבית משפט ואני כבר לא יכול. וזה גם עולה כסף (?). אז איך אני אמור להרגיש אם זה ?! בואו נגיד שלא שילמתי ורציתי להיות בטוח שזה אני ? אז מה ? אני צריך לשלם יותר כדי שהם יבטלו לי משהו שאני לא עשיתי בכלל ? It´s sucks ומיצו, תודה על התשובה, עד שלב הסריקה והשמירה הסתדרתי, אבל לא ראיתי בשום מקום רי-סייז. אני... חוזר לשמן את המספר.... ולשטח, שיחפשו אותי

למעלה