איזי הולך הביתה

איזי הולך הביתה

וגם המחשב שלו. אז עכשיו מצביעים נגד מישהו מקבוצה א':טאי,דייויס,טאקאטו,טאקויה,סורה,זואי,קןוקואיצ'י אסור להצביע נגד זואי. אני נגד קן ה****** וה** **** (כל מי שאוהב את קן שיסלח לי)

Goggle Girl

New member
טאקאטו. ובקשר לקן...

את יודעת, אפילו עם ***** זה לא כל כך סימפטי. את סתם גורמת לאנשים לאהוב אתך טיפה פחות, ועם היחס הלא כל כך סימפטי של אנשים כאן לקודי, הם עלולים להתנקם. אני מבינה שאת ממש לא סובלת אותו, ואני לא אומרת לך לא להביע דיעה, רק קצת התחשבות, בייחוד כיוון ש, את אולי לא תאהבי את זה, אבל זה נכון, את במיעוט. ואם לא הבנת, מיעוט כ'את נגד הפורום' מיעוט. אבל תכלס, הוא בסדר, בתמונות הפחות נשיות שלו ^_^

Digi Lista

New member
לא נכון.

גם אם היא במיעוט מותר לה להגיד מה שהיא רוצה ואם אנשים קוטלים בגלל זה אז זה לא בסדר!אני אוהבת את קן אבל אם היא לא אוהבת ואפילו שונאת זאת זכותה המלאה-מיעוט או לא מיעוט זה עניין של דיעה וכשלא מקבלים דיעות אחרות(לא חייבים להסכים אבל לקבל ולא להרוג בנאדם על זה)לגמרי לא נעים,לבטל דיעות אחרות זה הדבר הכי רע שיכול להיות לדעתי. תיכף אני אצביע,פשוט העניין הטריד אותי...

Goggle Girl

New member
בסדר, דיעה מותר

אבל כולנו יודעים ש *** זה בעצם קללות. עכשיו אנחנו לא ממש אוהבים את קודי (למרות שאני אישית דווקא די קן (דייקן *-* (אהם))) אנחנו לא מקללים אותו.

Digi Lista

New member
מסכימה../images/Emo13.gif

אני לדוגמא לגמרי לא אוהבת את קודי ואת יולי אין בכלל על מה לדבר,אני אומרת את דעתי מעולם לא הסתרתי אותה,אם זאת אני מנסה לכבד את מי שאוהב אותם ולא לקלל או לפגוע,אחרי הכול על טעם וריח אין מה להתווכח

Digi Lista

New member
סורה...

זה הולך להיות מותח במיוחד עוד מעט...נערי המשקפת שלי
,קן וזואי...את זואי אני כנראה אעיף מהקבוצה הזאת פעם הבאה...דיוויס,טאקויה,טאי וקן-איך אמורים בכלל לבחור ביניהם?(תמיד יש את טקאטו...)...

יאקומו

New member
קואיצ'י

אני לא רוצה להעיף את טאי, דיוויס, טאקויה וקן, וכמה שאני לא אוהבת את טאקאטו, הוא עדיין מצחיק אותי...! אז קואיצ'י...

star_female

New member
טאקאטו

;;;; לא רוצה לבחור בין דאי לקן! ווא~~ >< לפחות יש לי עוד 4-5 אנשים לבחור עד שזה יקרה (מותר להיות אופטימיים, לא? ;-; ) אה, ועדי צודקת, מותר לך לחשוב מה שאת רוצה על קן אבל את ה"קללות" את יכולה לשמור אצלך בראש, זה באמת לא יזיק. גם אם את שונאת אותו זאת לא סיבה לקלל, הוא סך הכל בנאדם (דמות מצויירת אבל את יודעת למה אני מתכוונת).

סורה.

בעע..פעם לילו פירשה את זה כשנאה לג'ינג'יות..חחח..אחרי שאמרתי לה שגם את ריקה וקאסי מסופר פיג אני שונאת. אחח..מתי לילו חוזרת?

Kenny Girl

New member
חחחחחחחחחח

דווקא אני אוהבת את ריקה אבל עם סבתא שלה ברונטית, ואמא שלה בלונדה למה היא ג'ינ'גית?! ואני אישית מעדיפה את הת'ר

star_female

New member
צבעי שיער באנימה לא אמורים להיות

הגיוניים
*לוקחת דוגמא מסיילור מון* אמא בלונדינית, אבא עם שיער שחור והילדה שלהם עם שיער ורוד. זה יותר הגיוני?

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif אפשרי לסיילור מון

הצבע שיער של צ'יביאוסה (או ריני, איך שתרצו. אני דורשת צ'יביאוסה, שמות מרושעים של הגירסא האנגלית --) זה בגלל השימוש בגינזוישו (סילבר קריסטל, הבנתן תקטע) ושבמהלך הסדרה, סיילור מון השתמשה בקריסטל והוא השתנה יחד איתה. אבל תכלס, משימוש יתר, השיער שלהן אמור להפוך ללבן (כמו אמא של סיילור מון בעבר)
בטוח בעונה השלישית, הקריסטל של סיילור מון נהרס, אז מתוך האהבה שלה למאמורו (או דאריאן. אני דורשת מאמורו) נוצר גביש (דבר עברית
) שהוא בצבע וורוד. אז כמו האהבה שלהם שיצרה משהו וורוד והשפיעה על הגביש, כל האהבה ה... אר... פיזית... ביניהם... אהם... יצרה גם כן משהו וורוד.
גדול יותר הבת של צ'יביאוסה, צ'יבי צ'יבי, עם שיער ורוד יותר, כי היא המשיכה לשנות את הגביש.

star_female

New member
אוקיי, אז לא סיילור מון

(ממש לא חשבתי שיש לזה באמת הסבר ^^; ) לוקי (זה פנטזייה והכל אבל יש שם גם אנשים נורמליים ^^; )... למאיורה יש שיער ורוד ולאבא שלה שיער שחור. ואמא שלה... לא זוכרת, אבל אני לא חושבת שזה ורוד... (לא חושבת שראינו בכלל את אמא שלה x.x). ובהיקאגו לאקירה יש שיער ירוק (של אמא שלו שחור ושל אבא שלו אממ.. אפור ^^; ). בקיצור, אל תנסי להבין למה ^^;

למעלה