איזו תמונה מדהימה... פתחו אותה.. ותראו עד כמה נינט מדהימה..
M m G m New member 6/9/03 #3 איזה ציצים ענקיים../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל היא עדיין מדהימה
איזה ציצים ענקיים../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל היא עדיין מדהימה
ט טיטול לא נקי New member 6/9/03 #5 אפרופו ציצים../images/Emo68.gif בפורום "לא נפסיק לשיר" של קשת..איזה מישהי ירדה על נינט ואמרה ש"נינט זכתה בתחרות רק בגלל הזוג שדיים הגדולים שלה" נורא הצחיק אותי. כאילו שהיא עמדה ערומה על הבמה או משהו. מה אתם חושבים? דעתי המפורטת בהמשך..אני לא יכולה לנשום כרגע מהצחוקים של "אחד העם"
אפרופו ציצים../images/Emo68.gif בפורום "לא נפסיק לשיר" של קשת..איזה מישהי ירדה על נינט ואמרה ש"נינט זכתה בתחרות רק בגלל הזוג שדיים הגדולים שלה" נורא הצחיק אותי. כאילו שהיא עמדה ערומה על הבמה או משהו. מה אתם חושבים? דעתי המפורטת בהמשך..אני לא יכולה לנשום כרגע מהצחוקים של "אחד העם"
N ninet shai i love u New member 6/9/03 #6 סליחה??!?!!? יוווווו איך כולם קנאים מה הקשר לחזה שלה דרך אגב לא אומרים ציצי אוקיי היא נבחרה כי היא מדהימה תראו את הפנים שהיא מחייכת אין מי שנשאר אדיש אתם מבינים ובעיניים שלה אפשר לראות הכל שי גבסו אני מאוהבת בךךךךךך
סליחה??!?!!? יוווווו איך כולם קנאים מה הקשר לחזה שלה דרך אגב לא אומרים ציצי אוקיי היא נבחרה כי היא מדהימה תראו את הפנים שהיא מחייכת אין מי שנשאר אדיש אתם מבינים ובעיניים שלה אפשר לראות הכל שי גבסו אני מאוהבת בךךךךךך