איזו תכנה מומלצת?

איזו תכנה מומלצת?

3 קרובי משפחה החליטו לקחת את חיפוש השורשים ברצינות, אחת באשדוד אחת בחיפה ואחד בבודפשט. עדיין לא מצאנו תכנה שתהייה ידידותית, עם מידע על כל בן משפחה והכי חשוב אפשרות להעברת המידע ולשתילתו אצל כל אחד מה"חוקרים". התכנות שבדקנו עד כה לא סיפקו את רצוננו, כולל אלה שמופיעות בהמלצות הפורום. תודה על כל עצה, טיפ וכמובן תכנה....

gcarmi

New member
איזו תוכנה

אורית שלום. כעקרון, כל תוכנת גניאלוגיה שיודעת לקרוא ולכתוב קבצי gedcom תתאים לך. קבצים אלו, הינם קבצים טקסטואליים מבוססי Ascii ומהווים היום את הסטנדרט המקובל (גירסה 5.5) ולכן רוב תוכנות הגניאלוגיה יודעות להשתמש בהם, ולא חשובה מערכת ההפעלה - אם זו Dos או אחת מהחלונות או Mac או לינוקס וכו´. העברת המידע בין מחשבים שונים נעשית ע"י העברת קבצי gedcom כאמור ולכן לא חשובה כל כך התוכנה ו/או סוג המחשב בה את או אחרים משתמשים. אני משתמש בתוכנת Family Tree Maker בקירוב 10 שנים, עוד מהיותה תחת דוס. היום היא בגרסה 9. התוכנה טובה, ידידותית, ועשירה מאד בתכונות שונות. איני טוען שהיא הטובה ביותר, יש עוד הרבה תוכנות טובות, אבל לי היא מאד ידידותית ונוחה לשימוש. תוכנה טובה עולה כסף. אף אחד לא נותן לך בחינם עושר כזה של אפשרויות. המחירים הממוצעים לתוכנות ממחלקה ראשונה נעים בין 40 ל-70 דולר. וזה סכום ששוה להשקיע אם הכוונות רציניות. אם אינך רוצה להשקיע כל כך הרבה, אפשר להוריד מהאינטרנט המון תוכנות שיתופיות (סביב 20 דולר בממוצע) או חינמיות. גדעון.

אורית../images/Emo39.gif

אני משתמש בתכנה בשם "המשפחה" של החברה BELIGAL מאז שנת 1989. בחודשים הקרובים, עומדת לצאת גרסה חדשה אשר (לפי דעתי) כדאי להמתין לה עוד קצת. כל השדות הם לשימוש דו-לשוני [עברי+Latin]. החיסרון היחיד עד כה (אך בלתי רלוואנטי בשבילך היא העובדה שהקיבולת המרבית של מסד הנתונים היא של 7000 איש). בגרסה החדשה, אני בטוח כי גם הבעיה הזאת תיפתר. יש לציין כי תכנות אחרות אותן רציתי לנסות כחלופה, לא הצליחו לבצע את ההסבה הבסיסית של הנתונים שאותם אני צברתי. ברגע שהתכנה תצא לשוק, אוודה כי הדבר יופיע בפורום. סענדער

yoavep

New member
genopro

זוהי תוכנה מצויינת, ידידותית וניתן להעביר בה קבצים מאחד לשני בקלות. התוכנה ניתנת להורדה בחינם כאן.

yoavep

New member
קישור מהודעה קודמת

טוב בטח שמת לב שטעיתי בצורת הקישור אך הקישור הוא נכון. בכל מקרה, זהו האתר: www.genopro.com בהצלחה

למעלה