איזו תכונה מעצבנת !

איזו תכונה מעצבנת !

תמיד תמיד אני מכניסה אנשים ללב, בצורה ממש ממש עמוקה והקשר איתם הופך קרוב.

ברוב הזמן זה כיף ונחמד, אבל תמיד אני איפה שהוא נפגעת מהתכונה הזו, כי הכל אצלי כ"כ אינטנסיבי ומוחלט .

אין כלום חלקי, אוהבת עד הסוף, גם אהבות שאינן רומנטיות.

הייתי רוצה שפשוט ישאלו אותי "איזו תכונה את רוצה שתהיה בך, ואיזו שלא" חחח כך שאוכל לאזן את עצמי מראש ולהיות יותר מאושרת .

שלום

אהבה תלויה בשני דברים: או שהאדם קרוב אליך כמו בן-משפחתך, או שמצאת תכונות יפות באופיו ואת אוהבת אותו בגללן. ככל שאדם יתאים באישיותו להעדפתך באנשים, תאהבי אותו יותר באופן טבעי. חשוב שאהבה תהיה תמיד אמתית ולא מלאכותית.

sani48

New member
איך זה שיוצא שאת תמיד

נפגעת בסופו של דבר?אם בא לך ,תפרטי קצת יותר

sani48

New member
נכון,אבל בדרך כלל

חברים אמיתים לא יפגעו בך(אני לא מדבר כרגע על בן זוג)לכן זה מפתיע איך כל מי שאת אוהבת(גם לא במובן הרומנטי)פוגע בך בסופו של דבר,אולי את לוקחת כל מיני דברים מסוימים שאומרים לך יותר מדי ללב?

qween6

New member
הי

נשמע שאת בחורה ,אדם,חברה,בת משפחה וכו.... מכל הלב ומכל הנשמה.
אין אצלך באמצע.
מזדהה איתך,לא מפליא אותי,יש כפיות טובה ויש רוע לצערי,וזה קורה גם לאנשים טובים.
וכן כנראה גם רגישה הלוקחת ללב. רק אדם רגיש יכול לסייע לתמוך לאהוב באמת את האחר בעוצמה כזו חזקה ,מכלללל הנשמה וגם להפגע.
לעיתים מצפים להוקרת תודה \יחס טוב וזה לא קורה...
לדעתי.
הלוואי והייתי אדישה,נראה לי גם את צריכה ללמוד את זה,הבעיה,שזוהי תכונה מולדת לרוב. ואולי צריך לתרגל ולבנות אופי של "לשים פס" על כולם,ולהיות אדישים?
לא יודעת מאמי,זה אופי של האדם.
את מזכירה לי אותי ממש.

The Heretic

New member
אבל באמת אפשר לשנות את זה

אופי הוא משהו דינמי.
ואלו שיגידו שלא סתם מתעצלים.

בכל מקרה, את יכולה לנצל את הפגיעה כדי להתחסן.
זה לא אומר שכש'מתחסנים' כבר לא אוהבים אף אחד, אלא רק שאתה כבר מסוגל להתמודד עכשיו.

♥

גם לי יש בעיה של נתינה ללא גבולות, השאלה מה כל אחד מאיתנו ואנשים שגם יש להם בעיה עם גבולות, איך כל1 בוחר להתמודד עם הבעיה.
את לפי הפוסט שלך בוחרת לשחרר כל מחסום לתת הכל ואז בסוף תמיד להפגע.
אם זה רע לך שקלי שינוי.
♥ :-*

למעלה