איזו שכונה שכזאת

דיאבלו

New member
איזו שכונה שכזאת

זה קרה לי היום בבוקר בזמן הטיול עם הכלבה. שכן שלי עבד בגינה שלו ממול הבית ומתוך נימוס טהור עצרתי לשאול בשלומו. החלפנו כמה מילים ואז הצטרפה אחת השכינות היותר נחמדות והתחילה בוויכוח הניצחי שלה, למה אני עדיין רווק. היא אפילו ביקשה את הטלפון של אמא שלי כדי לדבר איתה. בחיי, סה´כ הייתי קצת נחמד אליה (זקנה חביבה) ותיקנתי לה את הדוד שמש כדי שלא תצטרך לשלם לבעל מקצוע, מפה לשם היא החליטה שאני חייב לפגוש איזו נכדה שלה שגרה בבאר שבע. בעיצומו של הוויכוח על חיי ההוללות שלי (כהגדרתה) ועל בזבוז הזמן שלי (כהגדרתו) הצטרפו אלינו עוד זוג צעיר מהבניין ליד (בחיי שאנשים משועממים על הבוקר). הוויכוח שינה כיוון ל : האם בכלל אני יכול לחיות עם משהי יותר מיומיים. משועשע למדי מהסיטואציה, זרמתי איתם בשיחה, צוחק בתוך עצמי. איזה אנשים חמודים, החליטו לקחת על עצמם לסדר לי טבעת נישואין נוסח מרוקו, לא שואלים מה רוצים אלה קובעים עובדה וחיים איתה ככה. בקיצור, יש לי שכנים שאישית הייתי מאשפז בדחוף, הבעיה שהם רואים בי הבעייתי ולא העובדה שהם מנתחים את חיי כאילו אני איזה ספר פתוח לציבור הרחב. מאון לאון, הוויכוח עלה לדרגת הזוג הצעיר, הם החליטו להתחתן אבל לא להביא ילדים עדיין, הם לא בשלים לכך (כהגדרתם המגוחכת). שאלתי אותם, לשם מה התחתנו והם התחילו לגםגם על רמת היחסים בינהם שעלתה לשלבים חדשים, לא היה נעים לי לצחוק להם בפנים, במיוחד בגלל העובדה שהבעל נע בחוסר נוחות לכל שאלה ששאלתי ואישתו מיהרה לקחת פיקוד ולענות בהחלטיות עבור שנהם. סיימנו את השיחה בתירוץ שאני ממהר לעבודה, ראיתי את מבטי התודה מהבעל, נשם לרווחה, והתחפפתי מישם. ממש שכונת חיים.

galgalit

New member
../images/Emo6.gif

אז תגיד די...למה אתה עדיין רווק
???

דיאבלו

New member
למה אני רווק

כי קודם כל מי תיקח אותי???? סתם אחד בעל תחביבים מוזרים אחד שלא דופק חשבון לכלום לא רואה ממטר מה שלא מעניין אותו אוהב חופש מוחלט מהכל חי את היום כאילו אין מחר חי את המחר כאילו לא היה אתמול לא מסוגל להישאר יותר מרגע במקום שלא מכבדים אותי אוהב את הכלבה שלי יותר מכל דבר בחיים לא אוהב תחרותיות חיי לפי : איש באמונתו יחיה ככה אני וככה אני מרגיש אז ביננו איזו בחורה שפויה תירצה אותי ליותק מלילה אחד???? אם תיהיה אחת כזו, אז חייבים לשלוח אותה להסתכלות. די.אג.נוזה

galgalit

New member
המממ...ניסית ללכת על חצי שפויה???

דווקא זה אחלה להיות רווק די

marianna

New member
תלמד לקח

פתגם אירי עתיק אומר: "שאם הצלת את החיים של מישהו, אתה חייב להשגיח עליו לכל החיים". מה לעשות די, פתגמים קשה לנצח, אז עכשיו אתה חייב לחביבים האלו, דו"ח מפורט על חייך האישיים, בילוי עם הנכדה מבאר-שבע, ואל תשכח קפה ועוגה בשישבת. תתחיל להכין את ההזמנות לחסנה, הם (הזקנים החביבים) ידאגו לכל השאר או תחליף דירה, או שתתחיל לנצח פתגמים אירים עתיקים. אוף, אל תקח הכל ברצינות ...בסה"כ צחקתי

למעלה