איזו שטות עשיתי הערב.......

עציון

New member
איזו שטות עשיתי הערב.......

אני נמנע בד"כ לראות את החדשות בערב. מעדיף להיכנס למיטה עם ספר טוב(ועם האשה,כמובן). ראש נקי. ראש בלי דאגות. מודה, חטאתי.הפעם ראיתי ואוףףףףףףף אומר ראש אמ"ן: בקרוב מאוד מיתקפה של החיזבללה בעיקבות לחץ האירנים. לא אמרו ולא הבטיחו שקט בצפון?

י רדן

New member
ערב טוב, מסכימה איתך עציון

רצוי לראות ולשמוע חדשות כמה שפחות פעמים ביום.. לבריאות זה בטוח לא עוזר... מאחלת לך ערב שקט ורגוע..

אממאא

New member
זה כמו השטות שאני עשיתי עכשיו...

רואה ככה בזוית העין בשער תפוז... רקטת קסאם נחתה בבסיס צבאי דרומית לאשקלון... עכשיו מחכה על קוצים ודרדרים עד שהילד יתקשר...

אממאא

New member
אז לא התאפקתי, שלחתי SMS,

חזר אלי מתנשם ומתנשף, הוא והחבר'ה בסדר, וברקע קולות תותחינו.....או כמו שהוא הגדיר : מוזיקת לילה זעירה

oshiko

New member
מתפלל איתך שהכל יהיה רגוע

בכל גזרות החי"רניקים 3X

הורים יקרים, אבל אנחנו לא יכולים

להתנתק לגמרי ולא לשמוע את החדשות, נשאר לנו רק לקוות שהם טועים. ולך אמא יקרה, אני מקווה שתשמעי מהר מאוד מהבן שלך. מחזיקה לכולכם אצבעות

י רדן

New member
ברור שלא להתנתק אך גם לא להיות

מחוברים .. זה רק מוסיף ללחץ.. וצריך לקוות לטוב.

עציון

New member
הבטיחו שיצאו מלבנון שיהיה שקט.

החיזבללה מלקק את פצעיו מהתקרית הכושלת מלפני כמה שבועות. אבל האירנים דוחפים אותם לפעולה גדולה לקראת סוף השנה. (כך לדברי אמ"ן). מזג האויר הסוער. המעורפל והמושלג לבטח לא משפר את מצב הרוח באיזור. שנשמע בשורות טובות.

oshiko

New member
זו הפרוצדורה עכשיו?

הם מודיעים מראש על ההתקפות, כדי לתאם איתנו? כי לא נעים, תארו לכם שהם ייקפצו ובדיוק לא נהיה בבית

הפסקתי להאמין לכל דבר

שמתי לב שגם גורמים צבאיים מדווחים לעיתים מסיבות פוליטיות. ולעיתים לכיסויי .... נקח הכל בפרופורציות אושיקו, פעם אחת יותר מידי לא היינו בבית. זוכר? היינו נערים

אז זהו שלחיזבאללה אני דוקא די

מאמינה, לצערינו, הם בד"כ עומדים במילה שלהם. האדון נסראללה, איש רע וחכם, תמיד מדבר עם חיוך ערמומי כזה ומרגיז. נקווה לשקט בגיזרת וש"מצפון לא תפתח הרעה"

הצעה לבריאות טובה

פעם נהגתי לצפות (או להיות בקשב) לכל אבל לכל החדשות במהלך היום.(ולא רק לחדשות.לכל הראיונות ותוכניות האקטואליה. מצאתי עצמי מודאגת, מוטרדת וללא מנוחה. נכון להיום, פעם ביום חדשות ברדיו (7 בבוקר),ופעם בערב(חוץ ממקרים מיוחדים כמובן).פחות לחוצה,פחות מוטרדת. הדברים יתרחשו או לא (ובהרבה מקרים הם לא) אם נקשיב או לאו. וכשיהיה חשוב נדע ונצפה. תמשיך עם הספר.הוא בטוח מעניין יותר מספינים.

י רדן

New member
אילתית, צודקת.. כך גם אני נוהגת..

ממילא אין לנו שליטה על מה שקורה.. ולכן לשמוע ולראות פעמיים זה מספיק לדעתי.. אלא במקרים מיוחדים.

אשד4

New member
עדיין לא נגמלתי...אבל

מזל שבעבודה האירועים המתרחשים כל רבים שאין לי רגע זמן. אבל, מסך המחשב הוא מסך המבזקים, כך שמידי פעם מגניבה מבט. לבת הגדולה תפקיד לצלצל אלי במקרה של אירועים חריגים... אין רגע דל... מדן ועד אילת... לילה רגוע לכולם אשד

גם אני עשיתי שטות בכיוון הזה...

אבל אין אפשרות להתחמק מזה. התעלמות לא תשנה במקרה הזה את העובדות. מה קרה? קראתי את עדכוני החדשות באתר YNET וראיתי את זה. אם קודם נלחמתי בחרדות בהצלחה מרובה, אז עכשיו הן תופסות אותי חזק בגרון. ואם קודם אולי היה לי ספק קלוש שאולי אולי יש עוד בסיס שם, הם טרחו והביאו לי גם תמונה. שיהיה לי ברור.
הבעיה העיקרית והמפחידה ביותר שאני רואה כאן היא שהפרסום הזה שולח מסר מאוד ברור: הצלחתם לקלוע בול. תמשיכו בדרך זו. אז איך נראה לכם שאמא פולניה אסלית תוכל לישון בלילה עכשיו??

קחו אותי לדוגמא. בעבודה אסור לנו

לגלוש באינטרנט, אז ככה שעד שעה 5 אחה"צ כשאני מגיעה הביתה לא יודעת מה קורה בעולם ובארץ. נכנסת הביתה אתם יודעים, יש את הבן הקטן לבדוק לו שיעורים, לשתות איזה כוס קפה (עם או בלי עוגה), פה לדבר עם הבן הקטן, פה להתווכח איתו, קצת לכעוס עליו לפעמים, קצת לארגן את הבית, פתאום מגיע שעת ארוחת הערב וכו', וכך עובר לו הזמן בלה בלה בלה. מגיעה השעה 8 בערב, בעלי נכנס הביתה ואחרי ה"שלום" והנשיקה יש לו את המשפט המוחץ "שימו לי ערוץ 2 יש חדשות" (כל יום אותו משפט, לפעמים אני מחכה אותו ומקדימה אותו). ורק אז, וגם כן בקושי, שומעת ידיעה כאן, רבע ידיעה שם, לא שאני אומרת שזה בסדר להתנתק כמעט לגמרי, אבל זה לא נעשה בכוונה, פשוט ככה יוצא לי. בנתם? תנסו לעשות זאת בהדרגה.

למעלה