איזו שבת נפלאה

פיטנגו4

New member
איזו שבת נפלאה

מזג אויר מדהים בחוץ. שווה טיול. הנסיך ישן, בילה מאוחר בלילה. גם אחיו ישנים, ובעלי נסע לאמא שלו (מגיע הגיל שההורים הם כמו ילדים). שקט נפלא. גם מחר הנסיך יוכל להתעורר מאוחר, כי יש לו תור לאורתופד בצהריים באזור המרכז, ואישרו לו להגיע לבסיס רק אחרי כן. איזה כיף גם לי, לא אצטרך לקום מוקדם להביא אותו לרכבת
בשבועיים הקרובים הכנות למסע כומתה. הוא אוהב את הקושי הפיזי, בשבילו זה כיף. הודיעו לו רשמית שהוא יוצא בהקצאה ראשונה לקורס מ"כים. נחמד. שתי מכונות כבר תלויות על החבל, עוד אחת בדרך. גם חייל וגם ל"ג בעומר ביחד. סירחון משולב
שיהיה כיף לכל מי שקיבלה חייל/ת לסופ"ש, ושיעבור קל לכל מי שתקבל רק בשבוע הבא.

פולי44

New member
צהריים טובים, שבת שלום

התחלתי לכתוב הודעה והיא ברחה לי, אז אני מקצרת. רק עכשיו החייל התעורר וקפצתי על המחשב. הוא והאחים שלו כמובן יצאו אתמול (כל אחד בנפרד). התגברתי על הלחץ של הכביסה (לא כיבסתי אתמול כי הוא הגיע מאוחר). "את קוראת אותי כמו ספר" כך הוא אמר לי אתמול על מה שהיה ביום ראשון, שהבנתי מדבריו שמשהו קורה בלי שיגיד לי הרבה. קוליברי, ברוכה השבה, ספרי חוויות. תהנו מהחיילים שבבית המשך שבת טובה

אכן צהריים טובים ../images/Emo140.gif

הירוק עדיין בארץ החלומות חזר כנראה בבוקר וזהו שתהייה לכם אחלה שבת

אכן שבת יפה ומאירה

אנחנו נסענו לכלביה בעיר שלנו עם ג'וניור, והתאהבנו בכלב חמדוד עד מאוד והחלטנו לאמץ ויש לנו חבר חדש במשפחה ואנחנו מרוצים ביותר. אני לאורך כל חיי גידלתי כלבים ואחרי הפסקה, הבאנו את מייקי והשמחה רבה. שתמשיך לנו שבת טובה

פיטנגו4

New member
כל הכבוד לכם

בילדותי לא הרשו לי כלבים, אפילו שביתות רעב לא עזרו לי. "כשתתחתני ותעברי לבית משלך תעשי מה שאת רוצה". כך אכן היה, ואז זה התחיל. הראשון היה ליקר, כלב רחוב אסופי, טרייר מקסים. אחריו באה שרי - שעברה לחמותי כשעברנו לגור בחו"ל, ונשארה איתה לתמיד כי שתיהן לא יכלו להפרד. במקומה, לפני הרבה שנים, הבאנו את ג'ין (ג'יני) מ"תנו לחיות לחיות". היא נפטרה בשיבה טובה לפני 4 חודשים. אז חזרנו ל"תנו לחיות" ואימצנו באהבה רבה את טקילה, רועה גרמנית מעורבת שמחזירה לנו הרבה אהבה. מעולם לא היה לה בית, היא נזרקה כגורה קטנה בסל , לצד כביש 4 עם כמה מאחיה, הצילו אותם והעבירו אותם ל"תנו לחיות לחיות" בעין איילה, שם חייתה שנה וקצת עד שהגענו. כלבים עזובים שמוצאים בית יודעים להחזיר המון אהבה.

שויו

New member
../images/Emo107.gif פנה תתחדשו על בן המשפחה החדש

איזה כיף זה חבר לחיים כזה.. מתה עליהם.. בואו נצלם אותם ונעלה לפה... גם להם תפקיד בפורום "אחים/יות לחיילים" לנו יש את קוקה הבוקסרית בת 10. (ואל תשאלו איך נדחסה לגיגית הזאת....משיגנע על כל הראש זאת...) בשבוע שעבר מצאתי בקיבוץ בו אני עובדת כלבה נטושה.. היא פוחדת כ"כ ולא מוכנה להתקרב.. הבאתי לה אוכל ואז נעלמה.. היום מצאה אותי שוב והגיעה אלי מקשקשת בזנבה.. מקווה לרכוש את אמונה ולהצליח להתקרב יותר ואז אולי להביא אותה אלינו הביתה...

למעלה