איזו פתיחה לשבוע חדש...

רחלי27

New member
איזו פתיחה לשבוע חדש...

ולחודש של אור ושימחה!! אז חודש טוב ותודה לכל החיוכים שהכנסתם לכאן במוצאי שבת... אנחנו בדרך למיפגש חברים והעלאת זיכרונות על אלכס ומני שלנו. אני יודעת שהכינו לי הפתעה-קלטת וידאו עם עדויות וסיפורים אודותם. קיטעי חוויות משותפות ואוסף מכל הגיליים ומכל מיני אנשים שהיצתלבו איתנו בחייהם. קצת חששתי מיזה אבל אמרו לי שכולם באים במטרה ליראות את האור והשימחה שהיה לנו כשהם היו איתנו. אני מקוה!! זו היתה שבת ממש שמחה ואני מקוה שגם המיפגש הזה יעבור בשלום. לוקחת איתי כמובן את הילדים ולב מלא תפילות... שבוע טוב לכולנו!!טוב!!טוב!!טוב!! והמון רוח נעימה לאלו שאוהבים אותה כי מישום מה היא חוגגת כאן היום!!

מיכל@בר

New member
רחלי לי מתוקה... מקווה שהמיפגש הזה

יעבור לך באמת בטוב, ומחכה שתספרי איך היה... ושבוע טוב גם לך ולילדים.. עם רוח ובלי רוח, שיהיה רק טוב

רחלי27

New member
אז חזרנו ממש עכשיו..

וזה לא היה קל. כייף היה לשוחח עליהם, להיזכר, לישמוע... אבל הוידאו היה קשה.אפילו הייתי אומרת קשה מאוד! מעניין שדוקא הילדים נהנו מכל ההקרנה הזו, הם רוצים ליראות עוד ועוד כבר שניכנסנו הביתה.. מקוה שאצליח להיתמודד מתי שהוא גם עם המראות .. הם ככה ניראים ככ קרובים ובא היה לי להוציא אותם מהמסך ולקחת אותם איתנו הביתה.. מקוה לטוב!לכולם!! רחלי.

רחלי היקרה, היסחפי עם רוח הילדים../images/Emo91.gif

ראי כמה הם נפלאים הילדים האלה שלך. בכל הדר ויופי הם ראו את מה שזכית לראות ולחוות בחייך. הם ראו שם אהבה ואכפת וביחד, דברים נפלאים שיעזרו להם להיות מבוגרים נפלאים. הם אימצו בלי לדעת את מה שאמרו לך יוצרי הקלטת, אור ורוח דברים חיובית. היי מאושרת בכך, עיטפי עצמך באור ובטוהר של ילדייך. מגיע לך! (וגם טוב לימים קשים). לא להסתכל זה לא לזכור את הטוב, אני חושבת שמההכרות הקצרה איתך, זה לא מה שאת רוצה. הרבה אהבה שיהיה לך.

מיכל@בר

New member
רחלי לי...

הרגשה מעורבת שכזאת, טוב לדבר עליהם, קשה לראות אותם... כל כך מבינה כשאת כותבת שהיית רוצה שיצאו מהמסך, ולקחת אותם איתך הביתה... לא פשוט כלל וכלל... ונראה לי טבעי כל כך, שהילדים שלך, כי הם שלך, כי זו את... רצו לראות עוד ועוד... מאחלת לך שבוע קל...

tear

New member
רחלי יקרה ../images/Emo39.gif

כל כך מבינה ומשתתפת ברגשות המעורבים, ה"לראות" אותם ולרצות לקחת אותם והקושי ב"לראות"... וכאחת ש"התמזל מזלה" גם יש לי תיעוד בוידאו, אני מודה על כך שיש לי את המעט הזה שקצת קצת מחיה לי את הרגעים האלו, אפילו הודעה קצרה במשיבון של הסלולרי, "מזכרת" חיה...
לאופטימיות המדהימה שבך
למילים החמות שתמיד בנמצא אצלך
להמון כח שיהיה לתת לילדים שלך

למעלה