איזו עברית?

ekrako76

New member
איזו עברית?

קניתי IPAQ 2210 (הראשון שלי) ללא עברית ויש לי דילמה איזו עברית לקנות של EYRON או PDAC. מה עדיף?

castroman

New member
חפש בפורום דיברו על זה...

אני אישית מנסיון העבר בעיקר בחרתי באיירון.

AYELET1

New member
כלומר היה לך PDAC ועכשיו איירון?

ואלו שיפורים מצאת?

castroman

New member
היה לי PDAC בגירסה הראשונה

שלהם - לא שידרגתי לחדשה, פשוט עברתי לאיירון על סמך אירועי העבר שלי,היה לי רישיון לעברית של PDAC אבל לא השתמשתי בעברית בגלל שהיא רק היתה מעצבנת אותי, זה אומנם שיפר לי את האנגלית אבל בכל זאת
וזאת בעיקר הסיבה שעברתי לאירון, וגם בעקבות כל הביקורות הטובות והתמיכה המצוינת, בתכלס לא עבדתי עם החדשה של PDAC רק הצצות פה ושם והיא נראת לי דווקא בסדר גמור, אבל הם איכזבו אותי אז אין שום סיבה שאני יחזור אליהם.

AYELET1

New member
לא. שאלתי אותך במלוא הכוונה לקבל תש

תשובה . השאלה גם איך הגרסה החדשה יותר.

castroman

New member
אז ככה

בקשר לגירסה הישנה של העברית מומלץ שדפדפי קצת בארכיון הפורום ותקראי על הבעיות שלה - בעקרון התמיכה היתה כל כך אפסית, הם פשוט הוציאו אותה וזהו זה, התעלמו מכל התלונות של האנשים והתנהגו ממש כמו מונפול ששלט ב100 אחוזים של השוק, העברית היתה מסתנכרנת הפוך רוב הזמן, התמיכה בעברית היתה תוקעת הת המכשיר לעיתים קרובות מאוד, לא היתה תמיכה בעברית בישומי צד שלישי בכלל, כמו כן הMSN והIE לא ראו ולא תמכו בעברית, ורק אתרים מסוימים מאוד תמכו והם היו מעטים. בקיצור היתה אכזבה קשה שכמו שכתבתי גרמה לי למחוק את העברית בכלל מהמכשיר. בקשר לגירסה החדשה - כמו שאמרתי לא עבדתי איתה באופן שוטף אבל מהמפעמים שהצצתי בה היא עבדה טוב (שלא כמו הגירסה הקודמת) - על רקע אירועי העבר שלי עם העברית הקודמת בחרתי להחרים את הPDAC בעיקר בשל ההתעלמות שלהם מן המשתמשים, הם לא היו מוצאים את העברית החדשה אם איירון לא היתה נכנסת לעסק ולכן איירון היא הבחירה שלי.

לא בקי בהיסטוריה היום PDAC אחלה

אני עובד עם העיברית שלהם ואין לי שום בעיה, הכל עובד נהדר. שלומלום

דרך אגב, מה ההבדים בין ה"עיבריות"?

מישהו יודע מה ההבדלים בין שניי סוגיי העיברית? אני לא מתכוון להבדלים היסטוריים אלא תכלס להבדלים בין הגרסאות הנוכחיות.

mikeoreli

New member
סתם שאלה

ניסיתי לערוך באקסל משפט עברי? ניסיתי לערוך משפט עברי המיושר לשמאל או משפט אנגלי המיושר לימין? מה המצב עם משפטים המורכבים מעברית אנגלית ומספרים? חוץ מהוורד והפתקים (שאני חושב שזו אותה התוכנה למעשה) כמעט בכל מקום אחר יש להם בעיות עם זה. מה עם הפלאג-אין שלהם? אותי הוא חירפן. מה עם זיהוי הכתב יד המובטח שעדיף לא להשתמש בו ולמעשה סתם תופס זיכרון? אם אתה רוצה לראות את ההבדל, כנס לאתר של אירון ותראה את ההשוואה מול המתחרים. מה לגבי השירות? אני שלחתי לאירון שאלה לגבי תמיכה ב W2K3SE ביום שישי והם ענו לי בשבת בלילה.

תודה על המידע

לא עבדתי מעולם עם איירון כך שאינני יודע. לי אין בעיות עם PDAC אך אינני מכניס נתונים לאקסל מהפוקט.

mikeoreli

New member
ומה עם עריכת משפטים

שכוללים מילים באנגלית ועברית? מה קורה עם כתיבת עברית בתוכנות צד ג'?

ekrako76

New member
תודה לכולם

על השרשור המעניין והממצה ולא כל הנאמר לעיל (נשוי לעורכת דין
) הוחלט ואפילו נרכשה עברית של איירון.

למעלה