איזו סיכה הם עונדים

epeleg

New member
מה זה ניצולי שפילברג?

התיעוד של התמונה אומר שהיא צולמה באוקטובר 1946 בז'בזה zabrze בקיבוץ של קבוצת גורדוניה על שם מאיר זרחי

MOD970

New member
מה אני עושה לא נכון שלא מצליחה להבין כיצד

להגיע לתוכן הלינק? וזה לא רק במקרה לעיל, אלא ככה קורה עם כל לינק שמכניסים להודעות בפורום...

epeleg

New member
לא יודע בדיוק אבל תנסי להשתמש בלינק השני

ששלחתי אבל תעתיקי אותו הצידה ואז תחליפי בו את המקומות שכתוב SLASH בתו /
יש בהתחלה שניים צמודים כאלה ואחכ עוד אחד.

epeleg

New member
דיברתי איתם בעבר

זו תמונה שמופיעים בה סבי וסבי - הם אלו שמופיעים בתיאור של התמונה בעקבות שיחה שלי עם הארכיון.לי יש עותק פיזי אחר של אותה התמונה מהאלבום של אבי. בארכיון הפנו אותי למי שמסר להם את התמונה אבל לצערי הוא לא ידע מאיפה הביא אותה אליהם.
אבל לא שאלתי אותם לגבי הסיכה כי רק היום שמתי לב לפרט הזה. אנסה לשאול אותם מחר אם יש להם רעיונות נוספים.

MOD970

New member
אי אפשר לזהות בגודל כזה, תנסה לסרוק את אותה

תמונה מהבית ולשחק עם חלקים בהם רואים את הסיכות. אם להגדיל באיכות סבירה יהיה קל יותר לזהות.
כאשר מכניסים תמונות לאתרי אינטרנט מקטינים אותם מאוד קיצוני ואז אין סיכוי לראות פרטים כמו סיכות.

epeleg

New member
אי אפשר לראות את הסיכה ממש גם במקור.

זה מה שיש. זה לא עניין של איכות סריקה.
והסיבה ששאלתי הייתה רק בגלל שכמה אנשים שם עונדים את מה שנראה לכאורה אותה סיכה. כך שחשבתי שיהיו כאן אנשים שיוכלו להציע רעיונות מה זה יכול להיות (כמו שאכן קרה).

MOD970

New member
יש טכניקות להגדלת חלק מסויים בתמונה. איני

מומחית בזה אובל בחיפושים לפעמים יש צורך בזה ואז אני פונה לחובבי צילום. הם יודיעים מה ואיך לעשות.

Ilanguy

New member
לא ניתן לזהות ברזולוציה הנוכחית

הרזולוציה הנוכחית של התמונה היא 200 פיקסלים לאינץ (או 80 פיקסלים לסנטימטר)
גודל התמונה 1535X966 פיקסלים.
נתונים אלו לא מאפשרים לזהות אובייקט (סמל) שלהערכתי גודלו כ-3 ס"מ רבועים.
הצלחתי להגדיל פי 3000 אך התוצאה לא מאפשרת זיהוי.
הסיכוי היחיד שאפשר יהיה לזהות מתוך התמונה הוא אם קיים הפילים המקורי שממנו ניתן להגדיל בהרבה יותר.

צורתו הכללית של הסמל בציור המצורף.

אילן

דניעל

New member
ראה כמה הודעות למעלה - סמל גורדוניה

כתבו בפרוש שזו קבוצה של גורדוניה. מה צריך יותר מזה?

8052

New member
סמל-מיוחד,נאצי חבר מפלגה הנאצית שענד סיכת-זהב

נצולי-חסיד אומות-העולם,שהעסיק יהודים במפעל שלו,נחלץ אפילו לעזרתם והוציא יהודיםמאושוויץ,התעשיין הגרמני-שינדלר,הציל מאות יהודים ממוות-בטוח.

למעלה