איזו מקריות

• פותח הנושא ornan
  • פורסם בתאריך

ornan

New member
איזו מקריות

מדי שנה אני משתתפת בימי עיון לספרני בתי הספר, ימים מרתקים ומעשירים ומובאות בפנינו הרצאות בנושאים שונים חלקם קשורים ישירות למקצוענו וחלקם בעקיפין ולידע עולם. השנה לא קראתי בעיון את ההזמנה, כי עד הדקה האחרונה לא ידעתי אם אוכל להשתתף. לשמחתי עלה בידי להגיע היום להשתלמות, בדרך קראתי בעיון את הנושאים המוצעים ו... הפתעה היום הייתה לנו הרצאה מרתקת של ד"ר חנה יבלונקה מאונ´ בן-גוריון ונושאה "ניצולי השואה בישראל מיתוס השתיקה" ומחר גניאולוגיה יהודית ממוחשבת הרצאה הכוללת הדגמה של שלשת התוכנות "אילנות - בית התפוצות "המשפחה שלי" - "דורותרי" לכבודי לא? אם יש למישהו שאלות ענייניות - לא יודעת אם יותר לנו זמן לשאלות, אבל אולי אוכל בהפסקה לגשת אל מי מהם. חוץ מזה נצלתי את הגעתי לתל-אביב (פוי חם ) והספקתי להחתים את השגרירות הפולנית (גובים עבור חתימה הרבה כסף) וסוף סוף אוכל להפעיל חוקר להתחיל לחפש בארכיונים, החזיקו לי ידיים. להשתמע ארנה

מחזיק לך ../images/Emo45.gif

זיכרי לכתוב את כל הפרטים החשובים, כדי שנוכל לאחר מכן לשמוע ממך עצות. וחשוב עוד יותר: ספרי להם על הפורום שלנו...
ארנון

ornan

New member
ובמקרה פגשתי...

חזרתי מההשתלמות, אכן הייתה תצוגה של שלשת התוכנות שציינתי, לא יותר מאשר הצגת האפשרויות של כל תוכנה. אבל, בכניסה פגשתי את חברנו היקר סנדר-סאן הירש ד"ש לכולכם. ארנה אני חושבת שאולי כדאי לארגן לעצמנו פגישה עם נציגי התוכנות השונות, זה יכול להיות מועיל ופורה לכאלה שעצי המשפחה עדיין לא הועברו לתוכנות או שרוצים תוכנה יותר יעילה לצרכיהם. ארנה

מסקנה אחרי הכנס:../images/Emo88.gif

"המשפחה שלי" נישארה שלי
גם אחרי כל ה
בין התכנות
היה נחמד להיפגש
עם כל מי שניפגשתי

המשך המסקנה:../images/Emo88.gif

... והווילון ייפתח
השתתפו התכנות "ת1","ת2" ו"ת3". "ת1" הייתה נשואה ל"מוסד מכובד" במשך שנים, עד אשר
הכניס את זנבו בינהם והם "התגרשו".
"ת2" התחתנה עם אותו "מוסד", אך הוא המשיך לבגוד עם "ת1".
"ת3" נישאה את הפוטנציאל שלה, עד כדי כך שטענה
בכנס כי הצליחה להסב לאיש אחד את אילנו מ"ת1" ל"ת3"
(חבל שהיא לא ידעה כי אותו איש מקשיב לה בכנס מן השורה הראשונה, וטוען כי ניסיון ההסבה היה דווקא כישלון
עכשיו נישאר לכם להשלים את התצרף הבא: מיהי ת1
מיהי ת2
מיהי ת3

למעלה