איזו ממשלה תרצו?

איזו ממשלה תרצו?

1. ליכוד-שינוי-עבודה 2. ליכוד-שינוי-עבודה-האיחוד הלאומי 3. ליכוד-עבודה-המפלגות הדתיות 4.ליכוד- ורוב מפלגות הימין 5. בחירות 6.להישאר עמו שעכשיו 7.אחר

בבחירות שוב הלכוד יבחר

אז מה זה משנה? לא חבל שהמדינה סתם תפסיד כסף בבחירות סתמיות, שהקואליציה הנוכחית היא הקואליציה הכי טובה שהייתה עד כה!!??

Robert Peterson

New member
אל תהיה כל כך בטוח!

פיטורי שרי האיחוד,מדיניות תבוסתנית ולולינות חברתית- כלכלית יעלו לליכוד בהרבה קולות ובהרבה כאבי ראש! מי אמר לך שכל הבוחרים של המחנה הלאומי שהצביעו שרון בבחירות האחרונות יצביעו עבורו שוב? ומי אמר לך שכל החלשים שנתניהו כל כך עוזר להם יצביעו שוב ליכוד? היתי מכריז על חיפוש ארצי: מי אמצא חלש אחד שמצבו השתפר כתוצאה מתוכנית כלכלית של ליכוד. בכלכלה כמו בתוכנית ההתנתקות : חלק ראשון יצלליח כלומר קיצוצים ופיטורים כאן ונסיגות שם והתמורה תשאר בעין אבטחות שווא. כבר הינו בסרט הזה.תראו אני לא איש מפלגה.לא חשוב לי לשמור על ששלטון ליכוד , במיוחד בהנהגתו ננוכחית. חשוב לי שזה יהיה טוב ליהודים.

שמע לי הליכוד עולה שוב

ראיתי המון סקרים שבכולם הליכוד נבחר אומנם ירדו לו המנדטים ב 2-4 אבל הוא עדין מוביל כי במי יש לבחור בחייך? בעבודה?? אין שם אפילו מועמד אחד ראוי להיות רמ"מ!!! המפלגה שלהם כבר נחרבה

um21

New member
אפילו חשבון אתה לא יודע

22+15+6=43 חסר קצת לא העבודה היא לא הרוב הדומם היא פשוט מיעוט קולני לא להכניס אותם לממשלה!

בבחירות הבאות הליכוד שוב עולה

שום מרץ או עבודה!! וגם שינוי תרד בגלל הקטע עם פרינצקי רק הליכוד !!!

MS6

New member
אבל הפעם..

ליכוד נצי ואידיאולוגי... כשהרבה מאוד אופורטוניסטים יעלמו ממנו.

Robert Peterson

New member
בחירתי -' 4 על פי הכרעת הבוחרים

שרון ראש הממשלהשנבחר ע' הבוחרים שבתעותיהם, במצע מפלגתם ובכבודם הוא עכשיו מזלזל . ובכך הוא איבד את זכותו לייצג את אותו הציבר. גם עכשיו הוא מנסה להכנים את העבודה במהלך דומה לפיטורי שרי האיחוד ובתרגילי 14 הסתייגויות ו" פשרה מדומה של ציפי לבני" . אסור להכנע לדיקטטורה !

../images/Emo46.gif

מה מזלזל? אתה רוצה שהוא ימשיך את מצע המפלגה הקיימת? פשוט אין ברירה!! הוא חייב להתנתק מהמקומות המסוכנים לעם היהודי כל מה שרמ"מ עושה זה לטובת היהודים, פשוט אין מטרה בישיבה בעמים המוקפים ערבים!, זה הפסד של כסף למדינה, הריגת חיילים לחינם פשוט לחינם!ועוד דברים שסתם פוגעים במדינה אז רמ"מ החליט שכדי לשנות את המצב בארץ, כדי לשפר את החיים במדינת ישראל, ניתן יהיה לשנות את מצע המפלגה ולא יקרה כלום!! אז מה מפריע לך כל כך? מה יותר חשוב לך לשנות את המצע של המפלגה או לעזור לעם היהודי?

למעלה