איזו מין שאלה!

איזו מין שאלה! ../images/Emo8.gif

, בוקר טוב לכל באי הפורום... יש לי שאלה שמביכה אותי, ויחד עם זה מעסיקה אותי מאוד, בנוגע למין ומיניות. אני מקווה שאוכל לקבל כאן מענה, ואבקש לקבל אותו במסר אישי: אני בת 25, ובסה"כ הכל תחת שליטה אצלי. כלומר, יש לי בעיות, אך כרגע אני בטיפולים- הילינג (קרוב לשנה) ונטורופתיה (כמעט שלושה חודשים), ומבחינת בריאותית אני חווה שיפור עצום (!)- סה"כ אני בתהליך ריפוי שמתקדם יפה. מבחינה נפשית/מנטלית הבעיות קצת יותר מורכבות אך שוב, אני סה"כ מרגישה שאני צועדת בדרך טובה ונכונה לקראת ריפוי. אבל-- הבעיה שמטרידה אותי אולי יותר מכל היא כל נושא המיניות. כבר מתחילת גיל ההתבגרות אני לא מרגישה תשוקה למין (במילים אחרות: "לא בא לי"), אין לי פנטזיות או חלומות בנושא. בקיצור, חביון טוטאלי (וזו הדרך הכי יפה לנסח את מה שקורה אצלי). היו לי כבר כמה קשרים רומנטיים, אבל עם אף אחד מהבחורים שהייתי איתם, לא הגעתי למגע מיני. פשוט נרתעתי (אני סופר-רגישה למגע!!!) ולא הסכמתי, כך שאותו בחור התייאש ונעלם מחיי. מאחר שאני כבר בת 25, אני מרגישה מאוד חריגה בגלל זה. אני בהחלט מבינה שמין הוא חלק בלתי נפרד מכל מערכת יחסים בגילאי ה-20, וזה טבעי, אבל פשוט אין לי שום חשק לזה, ומדובר במצב שנמשך שנים, וכעת הוא מציק ומטריד יותר מאי פעם. אני מרגישה שזה מונע ממני לבנות מערכת יחסים בוגרת שתאפשר לי להתפתח ולגדול... בכל אופן, לא אלאה אתכם בפרטים נוספים, אני לא רוצה לאבד את המוקד. חשוב לי להדגיש שמדובר בבעיה מאוד מאוד מאוד מטרידה, ואני מקווה למצוא לה מענה בתחום הרפואה המשלימה. אפילו אם מישהו מכם מכיר פורום אחר, שמתמחה בנושא, זה גם יכול לעזור מאוד. אודה לכם מאוד לתגובות.

כדי לקבל מגע, אולי כדאי לתת?

שלום לך מנגינת הלב, אני לא יודע לאבחן מאיפה הבעיה, אבל יש לי הצעה שאולי תעזור לגבי פתרונה: אולי כדאי ללמוד לתת טיפולים במגע, כדי ללמוד לקבל מגע? אני מתכוון לרפלקסולוגיה או שיאצו, טיפולים שנעשים בלבוש מלא ושנלמדים בכיתה, עם מורה ותלמידים אחרים מסביב: המורה מדגים, ואז את מטפלת בבן/בת זוג, שאחרי-כן מטפל/ת בך. גם לומדים לתת מגע, גם לומדים לקבל - וגם מתמודדים עם ההשלכות של המגע הזה, מה הוא עושה לנו, ואיזה הגנות צריך לעבור כדי לגעת באמת. אם את מרגישה מאוד הרפתקנית את יכולה לנסות את זה, אבל אין לי מושג איך להתקשר אליו.

למעלה