טפשונת שכמותי
New member
איזו מין... טריוויה!
מה קורה אנשים? קבלו משחק חדש! זהו שאלון שניסחתי לפני כבר כמה זמן, וחיכה לרגע המתאים לפרוץ החוצה - והרי הרגע הגיע! זהו שאלון המורכב מ37 שאלות שקשורות כמובן ליהודית רביץ, וחלקן קלות וחלקן קשות. היום אני אעלה את השאלות, והנכם מתבקשים לשלוח לי את התשובות במסרים על מנת שיהיה הוגן, וכל אחד יענה על פי רמת הידע שלו. השאלון אינו נושא פרסים, הוא בשביל הכייף
והרי השאלות : 1. באיזה שנה הצטרפה יהודית רביץ להליקון? 2. אילו שני אלבומים הפיק ירון בכר ליהודית? 3. במסגרת איזו תוכנית שיתפה יהודית פעולה עם אהובה עוזרי ומי בחר את מי? 4. ציינו לפחות 3 שירים שרביץ הלחינה למילותיה של לאה גולדברג? 5. איזה שיר יהודית הלחינה לנורית גלרון? 6. לאיזה זמר יהודית הפיקה את אלבום הבכורה, ואיזה שיר שהיא הלחינה היא נתנה לו לחדש? 7. כמה שירים מקוריים יש ב"עד לאן שהלב לוקח" ואיזה? 8. איזה שיר של מאיר אריאל הלחינה יהודית ובאיזה אלבום הוא מופיע? 9. שירים של איזו להקה אמרה יהודית בראיון שהיא תופפה על הברכיים בתור ילדה? 10. כמה אלבומים הפיקה יהודית לקורין אלאל ואיזה? 11. באיזה תיאטרון הוצג המופע "ילדות" לפני שנרכש ע"י תמונע? 12. עם איזה שיר עולה יהודית לבמה במופע "ילדות" ומי המבצע המקורי שלו? 13. איזה שיר של יהודית הולחן ונכתב למזכירה האלקטרונית שלה? 14. כמה אוספים יצאו ליהודית ודרך איזו חברת הקלטות? 15. איזה שיר של דליה רביקוביץ' ולחן של שוש רייזמן יהודית מבצעת ב"ילדות"? 16. איזה שיר נכתב במיוחד למופע "ילדות" ומי כתבה את המילים? 17. באיזו להקה צבאית שירתה יהודית? 18. מהו האלבום הראשון שבו יהודית עשתה קולות לאריק איינשטיין? 19. לזכר מי נכתב השיר "שיר ללא שם"? 20. איך נקרא המופע של יהודית עם גידי גוב ורמי קליינשטיין? 21. מי היה עם יהודית בלהקה "פרנסה טובה"? 22. איך נקרא המופע של יהודית עם דני ליטני? 23. באיזה סרט השתתף השיר "ליד הדלת"? 24. איזה שיר שרה יהודית עם מתי כספי באלבום הדואטים שלו? 25. באילו הצגות עבדה יהודית כמנהלת מוזיקלית? 26. איזה שיר יהודית הלחינה וביצעה לפסטיבל שירי ילדים? 27. איך הכירה יהודית את המשורר איתמר רוטשילד? 28. מי השפיע/ה על יהודית להוריד את הררר"יש המתגלגלת? 29. מה שמו של אחיה הגדול של יהודית ובכמה שנים הוא גדול ממנה? 30. עם איזה שיר יהודית פותחת את האלבום עם הפילהרמונית? 31. מיהו המעבד המוזיקלי של המופע עם הפילהרמונית, ואיזה שיר הוא עיבד ב"געגוע"? 32. לאיזה מקום בפסטיבל הזמר הגיעה יהודית עם השיר "סליחות"? 33. ולאיזה מקום הגיע השיר "סליחות" במצעדי הפזמונים באותה שנה? 34. בעצת מי יהודית הלכה ללהקה צבאית? 35. באלבומים של איזה שתי להקות יהודית השתתפה כמפיקה מוזיקלית? 36. מי עושה ליהודית קולות בשיר "רחבת הריקודים"? 37. מי מנגן על הגיטרה החשמלית בגירסה האקוסטית של "סליחות" מתוך "מילה טובה ואוסף שירים"? בהצלחה לכולם! ושוב - אני מבקשת לענות במסרים בלבד, ולא על גבי הפורום!
מה קורה אנשים? קבלו משחק חדש! זהו שאלון שניסחתי לפני כבר כמה זמן, וחיכה לרגע המתאים לפרוץ החוצה - והרי הרגע הגיע! זהו שאלון המורכב מ37 שאלות שקשורות כמובן ליהודית רביץ, וחלקן קלות וחלקן קשות. היום אני אעלה את השאלות, והנכם מתבקשים לשלוח לי את התשובות במסרים על מנת שיהיה הוגן, וכל אחד יענה על פי רמת הידע שלו. השאלון אינו נושא פרסים, הוא בשביל הכייף