תשובות..(והיא כותבת ארוך..)
דניאל שולח אותי לחפש מאחורי הפנס ארזז מבקש עידכון כשאמצא. ואני בעצם יודעת שלא המצאתי את הגלגל ויודעת שהרבה ממה שטענתם כאן נכון. כן אני השתנתי,בכל המובנים, הוא נשאר מאחור כן, מה שהיה טוב בגיל 20 כבר לא מתאים היום. כן, הוא לא רע בבסיסו, אולי אף טוב מאחרים אבל כבר לא טוב לי. ולא, בכלל לא בטוחה שאמצא טוב יותר <על בסיס ממוסד> בכלל לא בטוחה שיש לי כוח לחפש ולהתחבר נכונה גם האמירה שחשובה השלמות עם עצמי בלי אישור הבד"צ הכל נכון,וזה בתהליך. כלום לא פשוט. והחור השחור שם ולכן יש תחושה מתמשכת של ישיבה על הגדר, רגל פה רגל שם עייפות מלהשקיע, חוסר חשק,גם כי השקעתי כבר בלי גבול וגם כי אני לא ממש כאן. כבר היתי בשלב ההחלטה, כבר כמעט ארזתי מזוודה ואז הוא בא, עם בקשה לנסות, עם אמון שיש טעם.. והלכתי רברס, ולו מתוך כבוד אך בלי הרבה תקווה ופרקתי המזוודה,ואני מביטה בניסיונות שלו הדלים והמוגבלים לא מרגישה מבפנים שיש בי הרבה שיתוף פעולה, משהו מת שם ולא מצליחה לגייס מתוך עצמי את האנרגיות לשיתוף הפעולה.. כאילו הניצוץ כבה. תגידו רעה, הנה הוא מנסה, מה את מתלוננת? חוששת שזה בבחינת, "מעט מידי, מאוחר מידי".. אז ..חיה מיום ליום עם החלטה של לא להחליט, כאילו מחכה שמשהו יקרה, משהו שיזיז..לכאן או לשם. אל תייגעו את עצמכם, מרגישה כבר טרחנית.. מודה על ההתיחסות, וכן כשיהיו לי תשובות אשתף. בנתיים חן חן. אור על הגדר מנסה בנתיים לקטוף פה ושם כוכב פה ושם קרן אור חולפת.. איזה קוב של אוויר ולהמשיך ללכת.