איזו מדינה????!!!!!!

שיאבן

New member
איזו מדינה????!!!!!!

"איזו מדינה, איזו מדינה, איזו מדינה מיוחדת במינה..." כשמאיר אריאל או אריאל זילבר תקפו את הקהילה ההומו-לסבית, וקראו נגדה קריאות שזמנם פג עוד בתקופה הויקטוריאנית, עמדו כמה עשרות חברי מרצ\הקהילה או בקיצור, כל מי שמיכל עדן הצליחה לגייס, והפגינה. כאב להם שאדם מכובד כמו מאיר אריאל זילבר האלו, מתייחס לבני אדם ככה. אמ"י לא אמרה דבר. לא ביטלו הופעות שלהם, לא דחו אותם. אבל שיפה ירקוני מגלה קצת אנושיות בכל הטרוף הזה, ואומרת את דעתה הפוליטית והמוסרית (דעה שלא מתקרבת בשום כיוון לשנאה שהפגינו מאיר אריאל זילבר) כולם מגנים אותה, אמ"י ביטלו לזמרת הכל כך מכובדת הזו את מופע הצדקה. "איזו מדינה, איזו מדינה..." בגן ילדים בנתניה ההורים דרשו שיעיפו שתי אסיסטנטיות ערביות, מתמחות, בטענה הגזענית המוכרת- הן ערביות. לא אירגון המורים לא הסתדרות המורים, לא הסמינרים להכשרת מורים, ולא שום ארגון אחר קם וצעק. לפטר אדם בגלל גזעו. "איזו מדינה, איזו מדינה..." תפתחו כל יום עיתון, ותמצאו לפחות שישה פסקאות להוסיף למה שכתבתי, כל אחד בנושאים שמטרידים אותו....השאלה שלי היא, מה עושים? איך עוצרים את הטיפשות הזו..

Deathatred

New member
מדינה נורמלית שנמצאת במצב מתוח

[צטט]"איזו מדינה, איזו מדינה, איזו מדינה מיוחדת במינה..." כשמאיר אריאל או אריאל זילבר תקפו את הקהילה ההומו-לסבית, וקראו נגדה קריאות שזמנם פג עוד בתקופה הויקטוריאנית, עמדו כמה עשרות חברי מרצ\הקהילה או בקיצור, כל מי שמיכל עדן הצליחה לגייס, והפגינה. כאב להם שאדם מכובד כמו מאיר אריאל זילבר האלו, מתייחס לבני אדם ככה. אמ"י לא אמרה דבר. לא ביטלו הופעות שלהם, לא דחו אותם. אבל שיפה ירקוני מגלה קצת אנושיות בכל הטרוף הזה, ואומרת את דעתה הפוליטית והמוסרית (דעה שלא מתקרבת בשום כיוון לשנאה שהפגינו מאיר אריאל זילבר) כולם מגנים אותה, אמ"י ביטלו לזמרת הכל כך מכובדת הזו את מופע הצדקה. "איזו מדינה, איזו מדינה..."[/צטט] בקשר ליפה, יפה אמרה דברים מחרידים, מטומטמים, מעליבים ובהחלט לא אנושיים. היא האשימה את ישראל בביצוע פשעים כמו השואה שברור שזה לא המקרה. בהחלט מגיע לה שהחרימו אותה בעקבות ההשוואה. ובקשר להופעה שלה, ביטלו אותה כי אף אחד לא רצה לבוא. הישראלי חושב לעצמו: "למה שאני אצדיע ואממן את מי שיורק לי בפרצוף?" אף אחד לא בא להופעה שלה ולכן ביטלו. ובצדק. שתחשוב לפני שהיא מדברת שטויות. [צטט]בגן ילדים בנתניה ההורים דרשו שיעיפו שתי אסיסטנטיות ערביות, מתמחות, בטענה הגזענית המוכרת- הן ערביות. לא אירגון המורים לא הסתדרות המורים, לא הסמינרים להכשרת מורים, ולא שום ארגון אחר קם וצעק. לפטר אדם בגלל גזעו. "איזו מדינה, איזו מדינה..." תפתחו כל יום עיתון, ותמצאו לפחות שישה פסקאות להוסיף למה שכתבתי, כל אחד בנושאים שמטרידים אותו....השאלה שלי היא, מה עושים? איך עוצרים את הטיפשות הזו.[/צטט] זה לא גזענות. בימים שהיה שקט לא הייתה להם שום בעיה עם סייעות ערביות. אבל היום, שמפלס בחרדה בשמיים ושכל ערבי הוא מחבל בפוטנציה וגם נשים ערביות מתאבדות, ההורים לא מוכנים לקחת סיכון. האם אתה בתור הורה היית שולח לגן את הילד שלך אם היית יודע שעובד בו איזשהו ערבי שאתה לא יודע מאיפה הוא בא? ערבי ישראל, הודות לתמיכתם הבלתי מסויגת בפלשטין ובטרור הפלשטיני, הודות לחברי הכנסת המתלהמים שלהם (שדבריהם גובלים בהסתה ובגידה ואף חוצים את גבול זה), הודות לסיוע של חלק מהם לבצע פיגועי טרור זכו לכך שאך אחד לא מאמין בהם וכולם חושדים בהם, מפחדים מהם ושונאים אותם. לא בגלל שהם ערבים. בגלל שהם מזוהים עם אויב. אתה לא יכול לדרוש מאף איש לאהוב ולבטוח במהרסיו. יתכן שבמקרה של הסייעות, היה ראוי לא לסלק אותם אלא לסדר מפגש שלהן עם ההורים כדי שירגישו בטוחים ויוודאו שלא מדובר במחבלות או בסייעות למפגעים. שים לב, שזה לא עת שלום - אלא מצב מלחמה. העם רגיש במיוחד ולא ממש יכול לסבול עכשיו את אלה שפונים נגדו - הן בתעמולה, הן בדיבור והן במעשים (סיוע למחבלים, פיגועי טרור ועוד). זו דעתי. זה ויכוח ערכי. אין שום סיבה למחוק את ההודעה. רצוי שתחשבו ותנסו להבין מה העם חושב ומרגיש.

שיאבן

New member
שועשעתי...ולא.

ולא בגלל התגובה שלך, אלא בגלל מה שכתבת בסוף. טלי משליטה טרור בפורום, הודעות שלא מאותו הגזע, לפח. אני בעד (סתם צחקתי טלי, אני בעד סדר בפורום...ויוה לה פורום) ולתגובה שלך:"אנחנו עם שעבר את השואה, איך אנחנו מסוגלים לעשות דברים כאלה?"כך אמרה יפה ירקוני. אני מסכים. אנחנו, בגלל כל מה שעברנו, ובגלל המחשבה שלנו שאנחנו "עם סגולה", אסור לנו לשכוח מהן זכויות אדם ואזרח ולהפך, אנחנו חייבים לשים את הזכויות הבסיסיות של כל אדם בראש מעיינינו. ירקוני לא אמרה שמה שאנחנו עושים זה שואה, אבל תפתח את ידיעות, יש שם כתבה גדולה ויפה על פינוי המשפחות ממזרח ירושלים אתמול בערב, ואת תגובתו של ח"כ אלון, שראה את זה ואמר "מראה מרנין" - הוא נהנה לראות 20 משפחות מפונות לאוהל (כמו הש"ש) מהבתים שלהן כדי שאיזה תמהונית מרעננה תעבור לגור שם (זה בכתבה, תקראו, מזעזע) גם זה לא שואה, אסור להשוות לשואה, אבל זה נורא, ועם שעבר את השואה לא צריך לקדש על המזבח הזה סבל של בני אדם. אני כואס, למעשה, אני זועם. חזרתי עכשיו מביקור במרכז התיקונים של פלאפון. ראיתי בלאגן, שמעתי המון רעש, וראיתי ישראלים מגעילים, שלא יודעים מה זה נימוסים בסיסיים, מתהלכים שם כמו אווזים מצפים שכולם ילקקו אותם. צועקים, מתחצפים, ממש הישראלי המכוער. אחת העובדות כמעט זרקה על אישה אחת את הטלפון מרוב שהיא שגעה אותה. העם איבד את המוסר. אז לסיכום אופטימי, אנחנו עם מוזר משהו, שיודע להוקיע את יפה ירקוני על כמה מילים אבל לא את מאיר אריאל זילבר, או את אהוד יתום על חלקו בפרשת קו 300, שאני לא יודע מה יותר חמור בה, הרצח של מחבל כפות או העלילת דם שעשו למורדכי. אותו לא גינו, ורק בג"צ עצר אותו. גם את אפי איתם לא מוקיעים למרות ההתבטעויות הגזעניות שלו, או מיכאל קליינר שקורא לכל שמאלן שלי יודנרט. את שרון לא הוקיעו בגלל מלחמת לבנון וסברה ושתילה, אבל יפה ירקוני, הפושעת הזו, שתתביש.

Deathatred

New member
ההשוואה שלה אינה לגיטימית

>>לא בגלל התגובה שלך, אלא בגלל מה שכתבת בסוף. טלי משליטה טרור בפורום, הודעות שלא מאותו הגזע, לפח. אני בעד (סתם צחקתי טלי, אני בעד סדר בפורום...ויוה לה פורום) ולתגובה שלך << זו לא טלי. זה עמרי(סגן) "הודעה זו תמחק". >> לתגובה שלך:"אנחנו עם שעבר את השואה, איך אנחנו מסוגלים לעשות דברים כאלה?"כך אמרה יפה ירקוני. אני מסכים. אנחנו, בגלל כל מה שעברנו, ובגלל המחשבה שלנו שאנחנו "עם סגולה", אסור לנו לשכוח מהן זכויות אדם ואזרח ולהפך, אנחנו חייבים לשים את הזכויות הבסיסיות של כל אדם בראש מעיינינו.<< אנחנו לא שוכחים מהן זכויות אדם ולמעשה צה"ל כל כך מתחשב בזכויות האדם של הפלדשינים (אפילו יותר מהפלשטינים עצמם) עד שהוא מסכן את חייליו בגלל זה. זו הסיבה למה לא מחקו את ג´נין מהאויר או בארטילריה אלא שלחו חיילים שיעשו עבודה יסודית ונקיה ללא פגיעה בחפים מפשע. בכל מקרה, ההשוואה שלה לשואה הייתה מיותרת ומקוממת. >> ירקוני לא אמרה שמה שאנחנו עושים זה שואה, << היא כן השוותה את מעשי צה"ל לנאצים: "כשראיתי שמובילים אותם עם ידיים מאחורי הגב, בחורים צעירים, אמרתי, זה כמו שעשו לנו וילדים בשואה" . ההשוואה הנ"ל מקוממת ובהחלט לא לגיטימית. איך אפשר להשוות בין מעצר מחבלים שצריך לדאוג שלא יברחו או ינסו לרצוח את חיילי צה"ל לבין הובלת אנשים חפים מפשע וחסרי מגן למחנות ההשמדה? בהשוואה לשואה, היא אומרת שאנחנו כמו נאצים. ואם אנחנו כמו נאצים - מה צריך לעשות? להשמיד אותנו בלי להותיר מאיתנו זכר. לכן כל האנטישמיות היום באירופה משווה אותנו לנאצים. ראה המאמר של דנקנר וראה את הנאום של פרס בועידת שרי החוץ בולנסיה. >>אני זועם. חזרתי עכשיו מביקור במרכז התיקונים של פלאפון. ראיתי בלאגן, שמעתי המון רעש, וראיתי ישראלים מגעילים, שלא יודעים מה זה נימוסים בסיסיים, מתהלכים שם כמו אווזים מצפים שכולם ילקקו אותם. צועקים, מתחצפים, ממש הישראלי המכוער. אחת העובדות כמעט זרקה על אישה אחת את הטלפון מרוב שהיא שגעה אותה. העם איבד את המוסר.<< ישראלים עצבנים, ערסים, זה לא ממש קשור למוסר אלא פשוט לטמפרמנט גבוה. דרך אגב, הנאצים עמדו יפה בתור, היו מאוד מנומסים. אז מה? זה הופך אותם למוסריים? (אין כאן השוואה של אף אחד לנאצים) >> מאיר אריאל זילבר, או את אהוד יתום על חלקו בפרשת קו 300, שאני לא יודע מה יותר חמור בה, הרצח של מחבל כפות או העלילת דם שעשו למורדכי. אותו לא גינו, ורק בג"צ עצר אותו. << את כולם הוקיעו וגינו. באופן טבעי, השמאל גינה יותר מאשר הימין. >> גם את אפי איתם לא מוקיעים למרות ההתבטעויות הגזעניות שלו, או מיכאל קליינר שקורא לכל שמאלן שלי יודנרט << מה לא מוקיעים? מוקיעים ועוד איך. ואם תשים לב, אף אחד כמעט לא לוקח את קליינר ברצינות. התפקיד היחידי שלו זה לאזן את הח"כים הערבים בקיצוניות משלו. >> את שרון לא הוקיעו בגלל מלחמת לבנון וסברה ושתילה, << הקימו כנגדו ועדת חקירה שמסקנותיה היו שהוא לא ראוי להיות שר בטחון. אריק שרון לא ארגן את סברה ושתילה ולא היה מעוניין שזה יקרה, הוא פשוט לא היה מספיק אחראי שם ובגלל רשלנות לא מנע את זה. >>תגובתו של ח"כ אלון, שראה את זה ואמר "מראה מרנין" - הוא נהנה לראות 20 משפחות מפונות לאוהל (כמו הש"ש) מהבתים שלהן כדי שאיזה תמהונית מרעננה תעבור לגור שם (זה בכתבה, תקראו, מזעזע) גם זה לא שואה,<< התגובה בהחלט מקוממת ולא במקום. ראוי שהוא היה מביע אמפתיה כלפי סבל המפונים או מציע להם מגורים זמניים או קבועים חליפיים. בקשר לפינוי עצמו - הוא נעשה עפ"י צו ביהמ"ש עליון (מעוז של השמאל דווקא) כי התברר שהפליטים יושבים בבית שלא כחוק ושהבתים נקנו ע"י יהודים שנאלצו לברוח ב 48.

dorrn

New member
מעניין שהזכרת את מיכאל קליינר...

כי אתמול,אם לא שמת לב,היה בישראל ניסיון לרצח פוליטי,כשערבי ניסה לדקור אותו במהלך סיורו בשוק בלוד. אז אולי לפני שתתלונן שלא מוקיעם אותו מספיק,תדאג שאנשי המחנה שלך יפסיקו לנסות לרצוח אותו?

master simon

New member
גם אותכם לא הוקיעו

בטח אתה שואל את עצמך על מה? ובכן התשובה היא פשוטה על האסון הגדול ביותר מאז קום המדינה כן כן "הסכם" אוסלו

Deathatred

New member
מגיע לה / אמנון דנקנר

אמנון דנקנר/ מגיע לה מי שמשווה בין פלשתינאים ליהודים בשואה ראוי, להחרמה הוקעה וביזוי בתכנית הלילה שהנחתה דנה וייס התעמתה.דבר מוזר קרה שלשום בעניין יפה ירקוני והכחישה כי הסבתא שלה עשתה, עם מנחם בן, שלומית צרפתי,נכדתה של ירקוני .איזושהי השוואה בין הפלשתינאים בשטחים לבין היהודים בשואה משום שכל שאר הדברים שאמרה יפה ירקוני בראיון,זו היתה נקודה מכרעת בדיון אבל. היו במסגרת השיח הישראלי הלגיטימי,ל בשבוע שעבר"מחולל הסערה בגלי צה שממנה משתמעת בבירור השוואה בין חיילי,השוואה בין הפלשתינאים ליהודים בשואה מעבר לזה שכמובן אין, מתועבת ולא לגיטימית, היא מגונה,ל לבין צבא היטלר"צה .לה גם אחיזה כלשהי במציאות אשר אף החזיקה בידה תמליל של,מנחם בן נראה נבוך מעט מול התעקשותה של הנכדה וביקשה להראות כי הדברים הנטענים כלל לא נאמרו,הראיון שנתנה הסבתא שלה שהרי כמו. הייתי נבוך, עם עוד הרבה צופים, אני מניח, ביחד, גם אני.מפיה . במו אזני שמעתי את הדברים ברדיו,מנחם בן וכמותם בשגגה- והנה התברר לי כי נעשתה,לפיכך ביקשתי לבדוק את הדברים אתמול בבוקר הדברים אכן נאמרו מפי. מניפולציה שקרית על הציבור- אינני יודע,או בזדון "הכל בוער" : אלא שהם פוזרו בין שתי תכניות,ל"יפה ירקוני והושמעו בגלי צה כדי להוכיח, שלומית צרפתי נופפה בתמליל של התכנית הראשונה."המלה האחרונה"ו אבל הדברים נאמרו בתכנית,כביכול כי מה שמייחסים לסבתא שלה לא היה ולא נברא בחורים,כשראיתי שמובילים אותם עם ידיים מאחורי הגב" : וכך היא אמרה.השניה ." זה כמו מה שעשו לנו ולילדים בשואה, אמרתי,צעירים לא- מותר לה. לתמוך בסרבנים- אך בהחלט מותר, לא רצוי- ליפה ירקוני מותר מותר לה. לספר כי היא מתכננת עתיד לנכדיה הרחק מכאן- רצוי אך בהחלט מותר אבל- לפעמים זה אפילו מאוד רצוי- למתוח ביקורת חריפה על מדיניות הממשלה ל לבין חיות האדם"אסור לה להשוות בין הפלשתינאים ליהודים בשואה ובין צה .הנאציות מותר וצריך לגנות, מותר וצריך לבטל כל אירוע לכבודו,מי שאומר דברים כאלה מותר וצריך להוקיע,אותו ולהחרים אותו לבל יבוא בכל חברה של בני אדם הגונים זאת משום שמי שאומר דברים כאלה נותן את ידו לאלה האומרים.אותו ולבזות אותו .דברים זהים או דומים במקהלה של שטנה בעולם , לפורעים בצרפת ובגרמניה,יפה ירקוני הצטרפה לאנטישמים החדשים באירופה לקריקטוריסטים הזדוניים המתארים אותנו כשצלבי קרס ושפמי היטלר מקשטים או לגל הזה יש מטרה. ולגל הארס והזוהמה השוטף אותנו מכיוון העולם הערבי,תנו , אכזריים, רוצחים, כנאצים, לסמן אותנו כמגונים מטבע ברייתנו:ברורה אחת יש, אלה אינם ראויים להתקיים: מטרת הסימון הזה היא לומר. חיות אדם,גזענים .להשמיד אותם ואין לרחם עליהם האם יהודיה בישראל המצטרפת אל מסע הנאצה האנטישמי הזה ראויה לערב הוקרה ? האם היא ראויה לאיזשהו סוג של הוקרה או כבוד?מטעם איגוד אמני ישראל היא היתה. כל ערכה היה כסמל. יפה ירקוני מעולם לא הצטיינה כזמרת,בינינו ושנים רבות שימשה כפריט,"זמרת המלחמות" ואחר כך"הזמרת של מלחמת השחרור" , עכשיו. או אופי, רוח,נוסטלגיה מהלך שכיבדו אותו והעריכו אותו כמסמל תקופה נורא,כשהיא עצמה במו פיה עקרה את תוכנו של הסמל שהיא היתה והפכה לסמל אחר בני, מדוע היא, של מי שמחרף את עמו וטופל עליו את הנוראים בדברי השקר,ודוחה ?משפחתה וחבריה סבורים כי מגיע לה מאיתנו משהו אחר מאשר בוז ותיעוב מוזר? דיכוי חופש הביטוי? מקארתיזם רחמנא ליצלן?האם יש כאן סתימת פיות שהטענות האלה באות מפיהם של אנשים אשר כל התבטאות קשה וחריגה שבאה מהכיוון שקר והטפה, לפצוח בטענות על הסתה- הרבה פעמים בצד ק רב- הימני עוררה אותם .לאלימות ולרצח מדוע,אם מותר ורצוי לסתום את פיהם של מפארי יגאל עמיר וברוך גולדשטיין במקרה, והנה? אסור לסתום את פיו של מי שטופל עלינו עלילת דם שכמונו כנאצים תחנת השידור הצבאית ממלכתית:של יפה ירקוני כלל לא היתה סתימת פה אלא להיפך .הציבה לפניה מיקרופון חופשי כדי שתאמר את דברי הבלע האלה ציד מכשפות הוא תופעה של רדיפה של מי שהוא חף מפשע. חס וחלילה?ציד מכשפות יפה ירקוני היא אשה מבוגרת.ונופל קרבן להיסטריה המונית חסרת שחר במציאות המחיר. ולשלם את המחיר עליהם, צריכה להיות אחראית לדבריה,שאמרה את מה שאמרה . מגיע לה. החרמה והצבה מחוץ למחנה,הוא גינוי ציבורי כללי לקוח מאתר האינטרנט של מעריב, ראו קישור מצורף.

stavg

New member
כל הכבוד!

באמת כל הכבוד.... אני מסכימה עם כל מילה. הגזענות בארץ הזאת חוגגת... ובקשר לשאלה שלך- אני לא רואה דרך לעצור את זה.. רק להביא יותר ויותר אנשים למודעות למה שבאמת קורה. זאת הדרך היחידה.

Deathatred

New member
בקשר לדיון הקודם שלנו

אני עדיין מחכה שתתעמתי עם הטענות שהבאתי לפנייך בדיון על מבצע "חומת מגן". אני ואחרים התעמתנו עם התמונה שלך. בחינה מדוקדקת של התמונה העלת שמדובר באשליה אופטית שעוותה לצרכי תעמולה והחייל לא מכוון על הילד. כמו בכל צבא - יש מקרים שחיילים פוגעים באזרחים - אבל בצה"ל זה לא נורמה! להיפך... צה"ל הרבה יותר מתון מהעם ורוב כמעט מוחלט (99.99%) מהחיילים מתנהגים בסופר הומניות כלפי האזרחים הפלשטינים. צה"ל מטפל באלה שמתעללים ומעניש אותם. אני לא מצדיק את ההתעללויות של הקומץ הרע. ראי הודעת גינוי שפרסמתי בתגובה ל"אנשינט מרינר" וראוי שתקראי גם את התגובה שלו. בנוסף, עוד לא התייחסת לטענות שהעליתי. לנוחיותך אני מפרסם אותם כאן במרוכז עוד פעם. [צטט]שאתה אומר שצריך לפרק את תשתיות הטרור? על מה אתה מדבר???[/צטט] מעצר ראשי ארגוני הטרור, מעצר מחבלים ואם צריך אף חיסולם, החרמת כל כלי הנשק שלהם, הריסת מפדקות הטרור, הריסת מחבואי הנשק שלהם, הריסת מעבדות הנפץ שלהם, הריסת מחרטות הנשק שלהם, הריסת מנגנוני תעמולת הטרור ההסתה והשנאה שלהם, מעצר פעילי טרור ואם צריך אף חיסולם. [צטט]להרוס בתים[/צטט] בתים ממולכדים - כן. בתים שיש בהם מפקדות טרור - כן. בתים שיש בהם מעבדות נפץ - כן. בתים שיורים מהם - כן. בתים שיש שם מחבואי נשק ומחבואי מחבלים - כן. [צטט]לנתק חשמל וזרם מים[/צטט] א - לא היה להם אף פעם זרם מים. ערפאת לא ממש טרח לבנות להם ביוב וצנרת. ב - צה"ל לא מנתק להם מים וחשמל בכוונה. זו תוצאה של הלחימה. כשמתפוצצות פצצות וצרורי יריות מפלחים את השמיים נפגעות התשתיות, מטען חבלה מפוצץ צינור מים, צרור יריות קורע כבל חשמלי והזרם מתנתק. עכשיו באמצע קרב (וגם הפלשטינים יורים - שלא יהיה לך ספק בזה) אי אפשר לשלוח אינסלטור או חשמלאי שיתקן את הנזקים. [צטט]לגזור עליהם עוצר בבתים[/צטט] ומה את מעדיפה? שיסתובבו ברחובות וימותו מכדורים טועים? (אם היית פלשטינית היית אומרת "כן. זה מצטלם טוב"). ברחובות צה"ל נלחם במחבלים וכל מי שמסתובב שם יכול להיפגע. העוצר זה לטובתם בלבד. [צטט]לפרק את תשתיות הטרור, זה להרוס חיי אדם. ואני לא מוכנה לקחת חלק בזה![/צטט] להרוס תשתיות טרור זה להרוס חיי מחבלים. אני עדיין לא מבין למה את לא מגנה את השוטר החוצפן והברברי שהעז לירות במחבל שפצח בירי. אותו שוטר פושע מלחמה הרס משפחה ולקח חיי אדם. [צטט]ולמה שהפלשתינאים יוותרו על זכות השיבה?[/צטט] כי זכות השיבה = השמדת ישראל. ולא יתכן הסכם שלום שכולל את זכות השיבה. אם הם רוצים שלום עליהם לוותר על זכות השיבה. [צטט]זה השטח שלהם להזכירך...[/צטט] מי אמר? את? את כל אדמות החלוקה קנינו באופן חוקי (למרות שהם שלנו בגלל ש ה´ הבטיח). את אדמות 48 כבשנו במלחמת מגן וכל אומות העולם, כולל האו"ם, מכירות בשטחים אלה כשלנו. בקשר לאדמות 67 - אם נתחיל בויכוח למי באמת שייכות האדמות - אז לנו. הסיבה היחידה שאני מוכן לתת להם שם מדינה זה כי יש ריכוז גדול של אוכ´ פלשטינית שאי-אפשר לגרש משם. [צטט]שום אדמה דושה, ושום אדמה שלנו מימי התנ"ך או משהו כזה..זה שטויות! [/צטט] שטויות? זו עובדה מדעית שאושרה בממצאים ארכיאולוגיים שבימי התנ"ך אבותינו ישבו בארץ ישראל (השלמה). אז אל תתווכחי עם המדע. והאדמה הזו קדושה - כי אנחנו קבענו שהיא קדושה. היא קדושה לנו. ואת לא תקבעי לי מה קדוש בעייני ומה לא. עד כאן. [צטט]ב-48 שהגענו לכאן כדי להקים מדינה אנחנו הרסנו, והשמדנו, והרגנו![/צטט] מאיזה ספר את לומדת היסטוריה "פלשטין ביתנו"? את ארץ ישראל קיבלנו באופן חוקי למהדרין מן המנדט הבריטי ומן האו"ם. ב ה´ באייר תש"ח הכרזנו על עצמאות. יום למחרת 7 צבאות ערב וערבי א"י פתחו במתקפה נגדינו על מנת להשמידנו. הם נלחמו בנו כדי לא להשאיר שום זכר ליישוב היהודי (שהיה קיים עוד מ 1882). אנחנו ניצחנו אותם. ואותם ערבים, שפותו ע"י מדינות ערב לברוח כדי לתת לצבאות ערב לסיים את העבודה, נדפקו. צה"ל גרש והרס את בתיהם של כל אלה שקמו עלינו לכלותינו. ה"נכבה" כפי שהם קוראים לזה היא רק באשמתם. הם תקפו - אנחנו הגנו. [צטט]משהו בסגנון מה שאנחנו עושים עכשיו בג´נין, או שכם....[/צטט] אכן. גם אז נלחמו מלחמת מגן כנגד הצוררים וגם היום אנחנו נלחמים מלחמת מגן כנגד הצוררים. ושלא יספרו לך סיפורים - לא היה טבח, לא בשכם ולא בג´נין. עיתונאים שנכנסו לג´נין (אפילו שהיו פרו-פלשטינים) הודו שאין שום ראיה שתצביע על טבח. [צטט].... וזאת בדיוק המלחמה שהם לוחמים עכשיו! מלחמת השחרור שלהם! [/צטט] אם הם כ"כ רוצים מדינה למה סירבו למדינה שברק הציע להם? למה הם המשיכו בטרור למרות המו"מ בטאבה? המלחמה שהם כופים עלינו נועדה למטרה אחת - השמדת ישראל והצבת ערפאת בפנתיאון הגבורה הערבי.

stavg

New member
הגיע הזמן באמת שאני ידבר.....

אוקיי, אני מוצאת את זה אולי קצת לא אקטואלי ולא רלוונטי לכתוב עכשיו על מה שכתבתי ועל מה שאתה כתבת אז, מפני שכבר יצאנו מרוב הערים הפלשתינאיות. אבל למרות זאת, אני רוצה לדבר איתך על טיפת מוסר. הציבו בפניי לפני כמה ימים שאלה שהייתה לי מאוד קשה- מתי זה מוסרי ונכון להכנס לשטח שלא שייך לנו ולהראות שם נוכחות צבאית? ובאמת שהיה לי קשה לענות על זה....אחרי שחשבתי קצת הגעתי לתשובה. אם לפלשתינאים הייתה מדינה, צבא, תשתית, וממשלה והם בכל זאת עדיין היו ממשיכים לשלוח מחבלים, פצצות וכדומה- זה כן היה הגיוני ומוסרי להכנס לשטח שלהם ולהחזיר אש. אבל לאור המצב, שלפלשתינאים אין מדינה, וגם לא צבא(!!!) אני מוצאת את זה לא אנושי ממש להכניס צבא למחנה פליטים עני ולירות על פחות או יותר כל דבר שזז. איפה האנושיות שאתה מדבר עלייה כאן?! בלי שום טיפת כבוד!! הנה תראה, 10% ממחנה הפליטים ג´נין נחמק. נמחק כאילו לא היה!!! ואני בכלל מאמינה שנחמק הרבה יותר... איפה ההומניות שלך הפעם??? כשעשרות אנשים עם משפחות וילדים מסתובבים ברחוב ומנסים להציל מהריסות הבתים שלהם כל מה שרק אפשר?? תסתכל על התמונה הזאת....והפעם אין פה שום אשלה אופטית. הסבל שלך מהטרור שלהם כלפינו לא מתקרב בכלל לסבל שלהם מהטרור שלנו כלפיהם. תחשוב על זה בבקשה... הייתי שמחה אם היית משיב על השאלה ששאלתי קודם.

Deathatred

New member
פעולת צה"ל מוסרית

>> אוקיי, אני מוצאת את זה אולי קצת לא אקטואלי ולא רלוונטי לכתוב עכשיו על מה שכתבתי ועל מה שאתה כתבת אז, מפני שכבר יצאנו מרוב הערים הפלשתינאיות. << עדיין, העיקרון כן רלוונטי. >>מתי זה מוסרי ונכון להכנס לשטח שלא שייך לנו ולהראות שם נוכחות צבאית?<< התשובה פשוטה מאוד: כאשר תוקפים אותך משם. נקודה. >>אבל לאור המצב, שלפלשתינאים אין מדינה, וגם לא צבא(!!!) << אז זה נותן להם את הזכות לבצע טרור ולרצוח אנשים באופן חופשי? >>אני מוצאת את זה לא אנושי ממש להכניס צבא למחנה פליטים עני ולירות על פחות או יותר כל דבר שזז. << לא ירו על כל מה שזז. ירו רק על מחבלים ואנשים חמושים. והפעולה אנושית, מחנה הפליטים ג´נין היה מעוז טרור (שכחת כמה מחבלים מתאבדים יצאו ממנו) והפעולה שם פגעה אנושות בתשתית הטרור עם מינימום נזק לאוכ´ אזרחית. >>איפה האנושיות שאתה מדבר עלייה כאן?! בלי שום טיפת כבוד!! << העובדה שנמנעו לירות באזרחים. העובדה שנמנענו למחוק את כל המחנה בהפצצות מהאוויר ובארטילריה - מחבלים ואזרחים גם יחד. אלא סיכננו את חיילינו ושילמנו חיי 23 מבנינו כדי שהפגיעה תהיה במחבלים בלבד. >>הנה תראה, 10% ממחנה הפליטים ג´נין נחמק. נמחק כאילו לא היה!!! ואני בכלל מאמינה שנחמק הרבה יותר... איפה ההומניות שלך הפעם??? << מה לעשות, המחבלים מילכדו את כל המחנה. לפחות חצי אם לא יותר מהבניינים שנהרסו היו ממולכדים ומלאי מטעני חבלה (ע"י המחבלים). גם אם צה"ל היה לא הורס אותם - ברגע שהמשפחה הייתה חוזרת הבייתה, אחמד הקטן היה דורך בטעות על מטען ומתפוצץ. הבניינים נהרסו רק עקב צורכי לחימה ובטחון חיילינו ולא סתם בשביל להרוס בשביל הכיף בשביל לפגוע. והייתה ב CNN עדות של אחד המחבלים מג´נין שהסגיר את עצמו, והוא אמר שכל עוד הם (צה"ל) שלחו חיילים וטנקים היה על מה להילחם אבל ברגע שהם הביאו את הבולדוזרים הענקיים שלהם ( ה D9 האימתני) לא היה לנו מה לעשות נגדו ונאלצתי להיכנע. את רואה, הדחפורים הצילו הרבה חיים. >> כשעשרות אנשים עם משפחות וילדים מסתובבים ברחוב ומנסים להציל מהריסות הבתים שלהם כל מה שרק אפשר?? << ככה זה בכל מלחמה. כשהמחבלים משתלטים על הבית לפעמים אין ברירה להוריד את הבית. צה"ל עושה את מה שהוא צריך לעשות בתור צבא. האשמים הם המחבלים שלקחו בית של משפחה והשתמשו בו לצורכי טרור בידיעה שזה יגרור הרס של הבית. >>תסתכל על התמונה הזאת....והפעם אין פה שום אשלה אופטית. הסבל שלך מהטרור שלהם כלפינו לא מתקרב בכלל לסבל שלהם מהטרור שלנו כלפיהם. תחשוב על זה בבקשה... הייתי שמחה אם היית משיב על השאלה ששאלתי קודם.<< בקשר לתמונה, לא היא לא מזעזעת. ככה נראה כל אזור מלחמה אחרי קרבות קשים ובג´נין התנהל קרב קשה בין צה"ל למחבלים. בקשר לסבל שלהם - הם אשמים בו. אם הם לא היו מבצעים טרור צה"ל לא היה נאלץ לבוא לפה ולטהר את קיני המחבלים אחד-אחד. ואני מסתייג באופן חמור מהכינוי שלך את פעולות צה"ל כ"טרור". ביום שבו הפקודה תהייה "תהרגו כמה שיותר אזרחים ערבים", ביום שבו נשלח מחבלים מתאבדים לאמצע השוק בעזה, ביום שבו טנקים של צה"ל יירו סתם על בתים ערבים וביום שבו חיילים יעמידו עשרות ערבים בשור וירססו אז יהיה אפשר לקרוא לפעולות "טרור". אבל את יודעת טוב מאוד שצה"ל נמנע מלעשו את כל אלה. הירי שלו סלקטיבי ביותר ומכוון נגד חבלים. השימוש בכוח הצבאי מאופק ומבוקר מאוד וההנחייה היא להקל ככל האפשר על סבל האוכלוסייה.

master simon

New member
אנושיות מה?

להשוות את החיילים שלנו לנאצים זאת אנושיות? עד לאיזו רמה אפשר לרדת? אתה יודע איפה היית עכשיו בלי הצבא ה"נאצי" שלנו? רמז-לא בגן עדן

התנצלות והבהרה

אני מתנצלת. פשוט רציתי להבהיר שבכל צד יש אנשים שטעו, ולא רק השמאלנים יצאו בהתבטאויות שנויות במחלוקת.

למעלה