איזו מדינה

טיול של חודש

בספטמבר ולישון באכסניות ואני רוצה שהמדינה תהיה עם נוף אירופאי (למשל אני לא רוצה לטייל ביון או בטורקיה שמה הנוף הוא יותר ים תיכוני) ושתהיה ארץ זולה

sela v

New member
למה אתה לא יכול לטייל ברוסיה?

בעצם נראה לי שמצאתי את מבוקשך. המדינות הבלטיות, אפילו הן כבר באיחוד האירופאי (עדיין לא משתמשים ביורו במדינות האלה), והן בצפון אירופה, ויש גם מאמר עליהם ברשימת מאמרי הפורום תחת אירופה.

קודם כל

ממש תודה על העזרה וההמלצות. אתה יודע אולי כמה עולה אכסניה באחת הארצות האלה? וזה לא קצת מסוכן לטייל שם? יש לי 10000 שקל והייתי שמח אם לא כל הסכום ילך על הטיול

sela v

New member
ממש אבל ממש אבל ממש לא

למה אתה חושב שמסוכן שם? מאד בטוח בארצות הבלטיות. אני מבין את החשש שלך מרוסיה, אבל גם ברוסיה לא הייתה שום בעיה לטייל. הבעיה שצריך ויזה יקרה, ושאם אני לא טועה מקבלים רק לשבועיים. המדינות הבלטיות אחד המקומות היותר ידידותים לטיול, עדיין לא מוצף בתיירים, למשל אסטוניה התגלתה כמעט ורק ע"י הפינים בלבד. אכסניה עולה בסביבות ה-10 יורו ללילה אם אני לא טועה. וסתם מניחוש נראה לי ש-1000 יורו לחודש כ-5000 שקל יספיקו לך לטיול מהנה בארצות אלה. לגבי טיסות, אני חושב שהכי זול יהיה כנראה לטוס לורשה, למרות שיש טיסות ישירות לליטא ו/או לטביה. תנסה גם לראות כמה הצ'כים רוצים עם קישור בפראג לטיסה לוילנה בליטא וחזרה מטלין באסטוניה.

למעלה