איזו מגעילה אלמה

איזו מגעילה אלמה

בהתחלה היא הייתה ממש חמודה עם ריטה אבל אז פתאום היא השתנתה מקצה לקצה ונהייתה מגעילה כזאת...נכון?

danared

New member
דחוף!!!!!!!!!!!! עכשיו!!!!!!!!!!!1

כשקמילה היתה בביה"ח התנגן שיר ברקע... מה היה השיר הזה? של איזה זמרת? היה אותו גם הפרק הזה כשקמילה פגשה את החולה האחרת... דחוף- להחזיר תשובה במידי! תודה תודה תודה :)

Camillinia

New member
כמה פעמים עוד ישאלו את השאלה הזאת?

לשיר קוראים love by grace (ע"ע החתימה שלי) ולזמרת שמבצעת אותו קוראים לארה פביאן

ElinorL

New member
חחחחחח אני נפשכת פה מצחוק!

Lara Fabian - Love By Grace אני חייבת לדבר עם תפוז דחוף וללמוד לעשות כל מיני דברים שאני לא יודעת... לא יפה מצידי שאתם ככה סובלים :(

ים כחול

New member
קשרי משפחה היי ../images/Emo13.gif

זה לא סוד שאני לא סובלת את אלמה כמו כולם אבל פה אלמה צודקת בהחלט !!!! היא הייתה טובה ורגישה ואכפתית לריטה החוצפנית ואחרי שהיא גילתה שזו שכבה עם בעלה יש לה את כל הסיבות המוצדקות לרתוח מזעם עליה . ושריטה לא תשחק אותה פתאום תמימה מסכנה שנגררה בכוח עלידי דנילו הטיפשון כי אם היא רצתה היא יכלה למנוע את כל הבגידה הזו בבעלת הבית ולא לצאת ולרקוד איתו כשאלמה יצאה לחופשה . אלמה נאמנה לבעלה ולעומת זאת דנילו לא יכול לשמור את הידיים ואת דניליניו הקטן במכנסיו וזו התוצאה העגומה --------- הריון . עכשיו אני בטוחה שהוא יכחיש וריטה תעוף מהבית לדעתי שניהם צריכים לעוף יחד . למרות שיהיה לי קשה אם הקומדיה של טעויות הזה- דנילו לא יהיה - על מי אצחק בהיסטריה

ימוש-טעית הפעם

אלמה באה מאיפה שיש לה כוח וזה הכסף-זרקה אותו מהביית ולעומת זאת היתה מאוד פיירית עם ריטה היות ויש לה קטע עם ילדים שלא היו לה היא עושה את הדבר הנכון בשביל ריטה. ולגבי "תשוקות מזדמנות" - ריטה משרתת פשוטה שנשבתה בקסמיו והאמינה לדבריו של נער השעשועים הזה. כמובן שכל הבטחותיו היו לשווא אבל הוא קיווה להמשיך הכל מתחת לאפה של אשתו ולא "הצליח לו"=כי בגידה היא בגידה היא בגידה וזה המסר שהתסריטאים והבאים מעבירים לנו פה. לכולם שבת שלום
- להמ איין איקון של חלה מתוקה של ג'חנון? של חמין? של נאדים?

מה מגעילה, היא בן אדם, היא נפגעה,

מה כבר אסור להיעלב גם, תמיד חייבים להיות חייכנים ונחמדים לכולם?! היא אישה נבגדת, תחשבי שלך זה היה קורה...

תגובה צפויה

ראשית, הלם מהבגידה ושנית, אחרי קצת מחשבה, חשד כלפי העוזרת, שאולי מנסה לסחוט את בעלת הבית העשירה. מצד שני, אלמה היתה מאד נדיבה כלפי ריטה עד כה, כך שאין לה כל-כך סיבה לסחוט אותה.

למעלה