איזו כיכר זו?

Secular

New member
הכיכר קטנה מדיי כדי להיות דיזנגוף

יכול להיות שהיא פשוט לא קיימת היום בתור כיכר אלא בתור צומת בלבד

toreno

New member
זאת בהחלט לא כיכר צינה דיזינגוף

זה בארץ? כנראה שהיום זאת צומת רגילה

toreno

New member
זאת כיכר המושבות סוף אלנבי -העליה

לכו לראות השעון עדיין קיים!

alona1011

New member
לדניאל מנהל הפורום.........

אני מבקשת ממך למחוק את החתימה שלך בפורום תפוז. שהיא: בראשית ברא האדם את האלוהים הקדוש ברוך הוא לא צחוק, ואין לך זכות לכתוב משפט זה. השם ברא אותך ולא אתה אותו, אני מקווה שתבין את זה, או אולי הגיל מפריע? צעיר מידי להבין דברים כאלה? בבקשה, יחס ראוי והוגן לשם יתברך. לילה טוב
אלונה

danezeq

Member
סלי-חה?

לאן הגענו עם הכפייה הדתית הזאת? אני ביקשתי ממך לתלוש את המזוזה כי אני חילוני? אני כפיתי עליך פעש משהו? אז למה את כופה עליי את הדעות שלך?

DaNa21il

New member
חחח....

נראה שאת צעירה מדי אם את לא מבינה ש"איש באמונתו יחיה". שבת שלום.

metrosexual

New member
אין לך שום זכות

להגיד לבן אדם אחר מה לכתוב,מה לחשוב!!!!!! אני אישית מחזק את המנהל בחתימה שלו ומסכים איתה........ שואה,אסון צונאמי שאר האסונות הוכיחו זאת...!!!

תוכון1

New member
דניאל אני מסכים איתך במאה אחוז

יש כ"כ הרבה מקרים שבאים אליך חרדים בכל מיני מקומות (הרבה מאד בת"א) ומשדלים אותך להניח תפילין ולחזור בתשובה. אם אני אבוא לבני ברק ואגיד לכמה אנשים לחזור בשאלה, אני בספק אם אני אשאר חי אחרי זה. גם אני נגד הכפייה הדתית! הם מנסים להשתלט על ת"א ועל כל הארץ.

danezeq

Member
אלה לא המבנים בכיכר מגן דוד

אולי באמת כיכר המושבות, לא יודע למה אבל יש לי תחושה שזה נכון. כיכר המושבות איבדה לגמרי את הצורה שלה. צריך לבקר שם ולהסתכל על המבנים.

four seasons

New member
דניאל, מדובר בכיכר המושבות...

כל המבנים עדיין שם, התמונה מקסימה, תודה שצרפת, זכור לי שאחד הדברים שגודוביץ הצהיר עליהם הוא החזרת הכיכרות הישנות של תל אביב כזו, ומגן דוד ואף להוסיף כיכרות חדשות.

למעלה