איזו כותרת.....

ixmix

New member
מה יש לכם אתם ?!? ../images/Emo123.gif

חלאס ז@#$ני שכל! מה אתה רוצה?? מה לעזאזל אתה רוצה?????? שני אנשים רכובים על אופנוע, כלומר "אופנוענים", ירו במישהו למוות כלומר "רצחו אותו" בעברית. אז הכותרת: שני אופנוענים רצחו ... בלה בלה בלה... מה אתה רוצה שנכעס על הכתב? מה הוא לא צודק? ואם שני אנשים על קורקינט היו רוצחים, והיה נכתב "שני קורקינטאים רצחו אדם"... אז זה היה מעליב את משתמשי הקורקינט???
וברצינות - די להזדהות עם כל אופנוען, אני אגלה בסוד: יש בינינו גם חארות. ixmix

tygger

New member
הממ. צודק ולא צודק.

נכון שאלה שני אופנוענים. אבל אין שום סיבה לכתוב שאופנוענים רצחו. בתור כותרת זה מעורר מחשבות אחרות. אבל זה מה שהם רצו להשיג, והם השיגו. באופן כללי אני מסכים שיש ביננו חארות. אני ביחוד. שונא נהגים, רועץ הולכי רגל, מבער מדרכות ואונס מכוניות. אין לי ז*ן יותר להיות נחמד בכביש. כל פעם שאני נוסע נורמאלי, אז איזה זבל אחר מנסה לקלף אותי מהכביש. אין לי כוח יותר! מאז שאני נוסע לפי החוקים שלי (אין הרבה), אז מצאתי הרבה פתרונות יפים. * אין עצבים את הכל אני מוציא בכביש על מכוניות. * אין בעית חניה. חונה איפה שאני רוצה. גם אם עומד שם בן אדם (הם זזים לרוב, או ש...) * מגיעים הרבה יותר מהר. ברגע שלא מתיחסים לכל מיני תמרורים ודברים כאלה, אז הדרך ממש הופכת להיות מהירה בהרבה (ויותר מהנה). * אין דאגות. אם עוצר אותי שוטר אני כבר לא תוהה "מה לעזזל הוא רוצה ממני". אני כבר יודע בדיוק מה הוא רוצה ומה אני אקבל.

® Road Runner

New member
מקווה לא להפוך גם את השרשור הזה

לשירשור התנצחויות אבל, מה לעשות, שוב פעם לא מסכים איתך לחלוטין...
קודם כל בגלל שאף פעם לא ראיתי כותרת בסגנון "נהגי מכוניות רצחו צעיר בן 26" או "הולכי רגל רצחו צעיר בן 26" או "נהגי משאיות רצחו צעיר בן 26"(מקווה שהבנת מבלי שנמשיך עם כל כלי הטיס\שיט\רכב הקיימים..)...אתה יודע מה, עכשיו כשאני חושב על זה, אף פעם גם לא ראיתי כותרת כמו "שני קורקינטאים רצחו אדם"...
המונח הזה של "אופנוענים רצחו" קל לשימוש אצל אותו כתב כיוון שהוא יודע שבעזרת הדימוי של האופנוענים הוא יקלע לדעת רבים מהקוראים שירצו לקרוא את הידיעה הזו. המונח הנ"ל הרבה יותר עסיסי משימוש ב"נרצח צעיר בן 26"... ולכן התמיהה מדוע בחר כותב הידיעה להדגיש בכותרת באיזה סוג רכב הגיעו הרוציחם לזירת הפשע.. דבר שני, אתה באמת מאמין שאותם רוצחים הינם אופנוענים ? יש הבדל בין לרכב על אופנוע לבין להיות אופנוען, היו כאן דיונים ארוכים ורבים על הסוגיה מיהו אופנוען והיה די ברור לכולם שלא כל מי שעושה סיבוב על אופנוע נחשב אופנוען.. סביר להניח שהאופנוע שבו הסתייעו הרוצחים נגנב(מאופנוען..) ונשרף\הושמד לאחר מכן.. לגבי העניין שלא צריך לשים לב לכל ידיעה שאיזה כתב אידיוט מפרסם - עם זה אני יכול להסכים

ixmix

New member
בדיוק על זה אני מדבר...

אני לא יודע אם הם היו "אופנוענים" או לא... אבל מאיפה אתה יכול לשער? זה לא אישי, אבל ישנה נטיה ילדותית בפורום להצדיק כל מה שמישהו עושה, אם יש לו אופנוע בין הרגליים (ואפילו אם אין לו כלום בין האזניים, אם אשתמש בחתימה של חבר הפורום). כך היה כשהגנו באוטומט על הרוכבים בשרשור הסוסה, כך היה כשהגנו באוטומט על רוכבים עבריינים. חליק - תפסיקו עם זה. ועוד משהו . . . אולי הם אופנוענים? יכול להיות ???

Vקינג

New member
סטיגמות

פוגעות לעיתים קרובות במיעוטים ואנחנו מיעוט נפגע בגלל היחס בכביש המסכן אותנו בגלל היחס בממשלה שעולה לנו בקניית אופנוע בגלל היחס במשרדי חברות הביטוח שמייקר לנו את הפרמיות בגלל היחס של חלק גדול מהציבור הקובע את יחסו אלינו סטיגמטית(ראה הודעות "לבוא עם אופנוע לראיון?" "איך המשפחה שלה מתיחסת אלי?" וכו) אבל תמיד יש ב"מעוט נפגע" את יפי הנפש, ה"מבינים" את ה"פוגעים", אלה הדוחפים את ראשם בחול....בפסיכולוגיה זה נקרא "אפקט סטוקהולם" (ע"ש הזדהות החטופים עם חוטפיהם במקרה של חטיפת מטוס בסטוקהולם)

xfwind

New member
פתאום גיליתי שאתה צודק!!!

הילדותיות. זה העניין. אני מרגיש אותה מפעמת בי (אני אעיד רק על עצמי ולא אייחס את התכונה לכל רוכבידו"ג). זה מה שמניע אותי לשבת על הצעצוע הזה שקוראים לו אופנוע. זה מה שגורם לי אושר כשאני מרגיש את הרוח על פני כשאני דוהר בין הרים ועמקים. הילדותיות הזו נוטעת בי הרגשת "ניצחתי" בכל פעם שעקפתי פקק משתרך של מכוניות. הילדותיות הזו מעבירה בי רטט בכל פעם שאני מותח את המצערת עד הסוףף והאופנוע מאיים לברוח לי מתחת לרגליים. אני אוהב את זה. טוב שיש בי ילדותיות.

C O L T

New member
../images/Emo45.gif

בבחירת האופנוע היה לי שיקול מעניין - אני צריך להתרגש כמו ילד קטן כל פעם שאני מתיישב עליו או רואה אותו. ולא רק זה, מהמחשבה על הרכיבה על האופנוע שלי עוברת לי צמרמורת בגב ועולה חיוך אווילי, ממש מביך. אז
גדול לילדותיות! כאשר היא תעלם - אני אדע שהגיע זמני ללכת.

xfwind

New member
ואני לא ידעתי שיש כזה 1600 אז

תקרא (אם אתה רוצה כמובן...)- תלשתי את זה מאיזה קבוצה.... Saturday was a very special day, indeed. I test rode a Vulcan 1600, and bought it on the spot! I went to Coast Cycle World in Gulfport, signed a waiver (If you kill yourself, its not our fault), and rode away on a brand new, blood red Vulcan 1600. Love at first sit, it was like a message from God - Buy That Bike! I've only been riding for a year, on a 700 Virago. I've ridden some other bikes, but nothing so big and powerful. I was expecting to have trouble controlling such a big machine, but it was very well-behaved in the turns, smooth and comfortable on the straights, a true joy to ride. The weather has sucked pretty bad since then, so I only have about 50 miles on her, but those miles have been absolutely flawless. My first impression of this new machine is one of stability, comfort, and a ton of raw power. The motor chugs along with a nice rumble and a hint of vibration from the single-pin crank. Straight-line acceleration is almost scary, it's so quick, and the thing cruises at 75 mph almost as if at idle. I don't even hit fifth gear until I'm at 55 mph, minimum. The most impressive thing about it though, is how well it tracks on a curve. My Virago is a bit top-heavy and wobbly at times, but the Vulcan turns like its on rails. No wobble, no wander, it goes exactly where I want it to go, fast or slow. Downside? It isn't exactly nimble; you won't be flicking this thing into tight hairpin curves like a Ninja. It's a *big* bike, 99 inches long and 700 pounds. It ain't no sportbike. Other things I dont like are minor, and I'll be fixing them soon. The grips are cheesey looking, like they came off of a dirtbike. Plain black rubber with no style at all. I'm sure Kuryakin or Arlen Ness will be happy to help me fix that problem, and the mirrors, too. They are cheap, ugly little chunks of chromed plastic, just begging to be replaced, and besides, they aren't wide enough. I mostly get a view of my own shoulders, no matter how I adjust them. All in all, the awesome, mind-boggling aspects of the bike grossly outweigh the minor complaints. I'm absolutely thrilled with it so far, and I anticipate many years of happy cruising. One last thing; I looked at, and priced, several bikes before I rode the Vulcan. Cycle Shack of Picayune, MS lost this sale, because they refused to let me test ride the thing. I asked the boss there what it would take to test ride one of his bikes, a V-Star 1100. He hemmed and hawwed, then told me I would have to leave a deposit. I asked him how much deposit he needed, and he told me "$8,000." He wasn't joking. I won't even buy a pair of sneakers without wearing them for 30 minutes or so, much less several thousand dollars worth of vehicle. Kuddos to Brian Diotte and the gang at Coast Cycle World in Gulfport, for being so professional and accommodating! Capt Walt 1986 Yamaha XV700C 2003 Kawasaki Vulcan 1600 Classic

C O L T

New member
../images/Emo51.gif, קראתי, מכיר, נחמד.

אני את שלי אוהב כמו שהוא, הדגמים החדשים לא עושים לי את זה. בניגוד לאותם רוכבים אשר דקות ספורות אחרי קניית האופנוע, מתחילים לחשוב על האופנוע הבא שלהם.

למעלה