איזו חמודה היא הייתה...... מה שלומכם אנשים?
A AlanisJunkie New member 30/9/05 #3 איזו מתווקקקהההההה והיא עושה שם משהו עם האצבעות, משהו שלימים יהיה כל כך מזוהה עם אלאניס הבוגרת בהופעות שלה..
איזו מתווקקקהההההה והיא עושה שם משהו עם האצבעות, משהו שלימים יהיה כל כך מזוהה עם אלאניס הבוגרת בהופעות שלה..
K kerry cordano New member 30/9/05 #4 טעם בבגדים לא היה לה מעולם, אה??. (או לאמא שלה וזה מתקשר לשיר השבוע).
A AlanisJunkie New member 30/9/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק
K kerry cordano New member 30/9/05 #6 ראיתי את ההופעה של crazy בפרסי MTV או משהו. אני לא אתחיל לדבר על השיער, אבל היה לה על הזרוע רצועות מעור כאלו שנראות כמו תפילין...
ראיתי את ההופעה של crazy בפרסי MTV או משהו. אני לא אתחיל לדבר על השיער, אבל היה לה על הזרוע רצועות מעור כאלו שנראות כמו תפילין...
O o0Invisible0o New member 30/9/05 #9 תראי איך החולצה הולכת.../images/Emo122.gif נו זה אלאניס, אל תנסו להבין. אבל אבל, אני פשוט אוהבת את הדבר על היד. נונו..בלמטה.
תראי איך החולצה הולכת.../images/Emo122.gif נו זה אלאניס, אל תנסו להבין. אבל אבל, אני פשוט אוהבת את הדבר על היד. נונו..בלמטה.
R Rוית New member 30/9/05 #13 הכיסוי הזה על פרק כף היד.. ראיתי פעם ראיון איתה ששאלו אותה מה הקטע עם זה אז היא אמרה שמאז ומעולם פרק כף היד שלה וגם הפרקים ברגל שלה, תמיד היו חלשים ועדינים, אז היא התחילה ללבוש את זה על היד כדי שיהיה לה יותר יציבות וחוזק... זהו, סתם נזכרתי בזה פתאום
הכיסוי הזה על פרק כף היד.. ראיתי פעם ראיון איתה ששאלו אותה מה הקטע עם זה אז היא אמרה שמאז ומעולם פרק כף היד שלה וגם הפרקים ברגל שלה, תמיד היו חלשים ועדינים, אז היא התחילה ללבוש את זה על היד כדי שיהיה לה יותר יציבות וחוזק... זהו, סתם נזכרתי בזה פתאום
O o0Invisible0o New member 1/10/05 #14 ../images/Emo3.gif אני גוזרת גרביים והולכת איתם כחותלת יד, סתם כי זה יפה. אבל שלה מאגניבים יפים כאלה *איילת מרגישה מאוד לא בוגרת עכשיו*
../images/Emo3.gif אני גוזרת גרביים והולכת איתם כחותלת יד, סתם כי זה יפה. אבל שלה מאגניבים יפים כאלה *איילת מרגישה מאוד לא בוגרת עכשיו*
I infatuation New member 30/9/05 #10 ואיך ג'ניס החברה של צ'נדלר אומרת: oh my god מה קרה לה בשיער?? חזרנו לשנות ש80????????? זה מזעזע יותר מכל דבר שאי פעם היא ניסתה לעשות בשיער!!!
ואיך ג'ניס החברה של צ'נדלר אומרת: oh my god מה קרה לה בשיער?? חזרנו לשנות ש80????????? זה מזעזע יותר מכל דבר שאי פעם היא ניסתה לעשות בשיער!!!
P plmoknijbuhvygctfxrd New member 30/9/05 #12 אני דווקא דיי התחלתי להתרגל לזה ... או שסתם התחרפנתי או משהו כי בזמן האחרון זה לא נראה לי כל כך נורא. .. ומתמונה לתמונה היא אפילו נראית לי יותר טוב ...
אני דווקא דיי התחלתי להתרגל לזה ... או שסתם התחרפנתי או משהו כי בזמן האחרון זה לא נראה לי כל כך נורא. .. ומתמונה לתמונה היא אפילו נראית לי יותר טוב ...