איזו חיה אתם במיטה?

pachanga

New member
אני לא מתאמצת לענות בכלל../images/Emo6.gif

כי אני הייתי מקבלת את השלב הכי גבוה בשאלות הטריוויה האלה

LeeCooper69

New member
ביאוס לכולם:

שלא כמו שחשבתם, אני כן מתחשב (לפעמים...). במיחוד לליאור (מKה) ווליאור (ORION), אני לא בריאן קיני!!! אני בכלל ברבור...

אף אחד לא אמר שאתה בריאן קיני!

רק בקטע של היחס לאנשים(נועה?)אתה לפעמים....אממ...מתייחס לא הכי יפה! אם תהיה נחמד יותר לחברה הכי טובה שלי, אני אחשוב אם להפסיק לקרוא לך סנוב...הולך?

CityBoy

New member
חחח.. יצא לי נמר..

והנה הפירוט: Grrrr!!! You sexy beast! You´re a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it´s time to get kinky. You´re passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!.

לירונר

New member
well, well, well...

התחלה טובה, אחלה רושם ראשוני
ברוך הבא, אתה מוזמן לספר לנו על עצמך, כמובן שזה יהיה על כוס
מתוק וחם...

hatul

New member
מישהו שמע על הלהקה / שיר Yatta?

ידיד שלי שלח לי פעם סרטון בפלאש עם השיר המופרע הזה ובחיפוש באינטרט מצאתי את האתר שלהם, כולל ווידאוקליפ קטן וגם סירטון של שניים שניסו לחקות אותם...

LoKKo

New member
הפורום הזה

מלא ברומטיקנים (ללא תקנה). אני מבקש מכל הקואלות שיושבות שם לאור נרות עם הבני זג שלהם לפנות בבקשה את הענפים כי הקופים מגיעים והמסיבה מתחילה! אז יאללה קואלות - LETS ROCK THE COCK !
-------------

Charlie

New member
השאלון הזה כנראה לא כלכך רציני....

יצא לי נמר... ועם יד על הלב - אני לא חושב שאני ראוי לתואר הזה... Grrrr!!! You sexy beast! You´re a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it´s time to get kinky. You´re passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!. ממש מוזר...

לירונר

New member
../images/Emo140.gif

ברוך הבא יקירי
ה
החם תיכף יגיע (כן, כן,המלצר השווה עם הסינר זה אני...) אתה מוזמן לספר לנו בינתיים קצת על עצמך (אתה יודע, כדי שיהיה על מה לרכל
)

hatul

New member
מעניין...

ניסיתי בעבר את השאלון, ניסיתי לרשום בצורה רומנטית עדינה, רשמו שאני חילזון... רשמתי בצורה מופקרת, יצא קרנף, שמכוון את העניינים... ניסיתי לרשום בצורה רומנטית מתחנחנת, קיבלתי קוף, או משהו כזה... עכשיו רשמתי מהלב, כשידעתי שיש קואלה (אבל אין חתול) ואכן, קיבלתי קואלה
Cuddly and snuggly. You love romance and being pampered by a partner. Candle-lit dinners, red roses and soft, moody music all set the perfect tone for you. In bed you´re very sensual and eager to give your partner as much as they give you. You love sex but it isn´t a major priority in your relationships. You´re at your happiest being cradled in your partner´s arms.

למעלה