איזו חוצפה!

לינה18

New member
איזו חוצפה!

כרגע קראתי כאן(באחת מההודעות הישנות יותר), מעת girlontop ,דבר שממש הדהים אותי-השחקנית שגילמה את טיילור הכניסה לחוזה שלה סעיף שלפיו אסור למפיקים(ולתסריטאים) לתת לריג' וטיילור להיתגרש! אז אם זה נכון, אני ממש אבל ממש לא מאמינה! עכשיו אני יודעת מי האשם האמיתי על כך שריג' וטיילור נישארו נשואים במשך 5 שנים שלמות(במציאות, בפרקי ארה"ב)! ואני כל הזמן שאלתי את עצמי איך הכותבים של הסידרה יכולים להיות כל-כך טיפשים, הרי זה שטיילור נישארה עם ריג' כל-כך הרבה זמן בסופו של דבר סיים לה את כל העלילות וגרם לה לעזוב(או כך לפחות הבנתי). אז אם השחקנית הזאת חשבה שזה שטיילור נישארת לצידו של ריג' יגרום לה לקבל יותר עלילות, זה דווקא הביא לתוצאות הפוכות ובסופו של דבר אילץ אותה לעזוב. עד כמה שזה אירוני. לא שאני היצטערתי שהם הרגו את טיילור. זה ניראה לי כדבר היחיד(ועכשיו אני מגלה למה)שיסיים את הנישואים הנצחיים האלה(יחסית לאופרת סבון כמו זאת).

girlontop

New member
המממ

זה היה די מזמן אז אני לא בטוחה אם זאת היתה שמועה בלבד או אמת לאמיתה, אבל בכל מקרה זה לא ממש לא היה קשור לעלילות שטיילו תקבל או לא, אלא קשור לאמונה הדתית שלה - היא פשוט מתנגדת לגירושים (האנטר "חזרה בתשובה" לפני מס' שנים. היא היתה שרלילה לא קטנה וכתבה על זה הרבה בביוגרפיה שלה). חוצפה? בטח. עצוב? מאוד. מי אשם? המפיקים בלבד. את צודקת במיליון אחוז לגבי זה שהיא הפכה להיות דמות משעממת דווקא בגלל שהיא נשארה לצד רידג'. נקווה שדבר דומה לא יקרה לברוק, באם הנישואים שלהם יחזיקו מעמד יותר מחודש. אני אעשה חיפושון קטן לברר אם סיפור החוזה אכן נכון או שזאת היתה שמועה בלבד ואשוב עם תשובות

girlontop

New member
אני קצת דיסלקטית היום

ביוגרפיה = אוטוביוגרפיה זה לא ממש לא היה קשור = זה לא ממש היה קשור

NarihS

New member
פחחחחח טיילו הייתה שרלילה????

חחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת פה!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח קתרין לפחות שרלילה בסדרה ולא במציאות, אבל דווקא טיילו הייתה שרלילה במציאות???? פחחחחח זה הרבה יותר גרוע!!!!! ועוד אתם אוהבים את הטיילו/ר הזאתי שלכם, לפחות קתרין שלי במציאות לא הייתה כזאת!!!! חחחחח וואי זה עשה לי את היום חחח

girlontop

New member
אל תשמחי כ"כ

גם על קק"ל רצות שמועות ממש לא מחמיאות, אבל לפחות אצלה זה לא מתועד
בכל מקרה, טיילו שינתה דרכיה ויפה שיש לה אומץ לכבס את הכביסה המלוכלכת שלה בחוץ (וזה גם מוכר יותר, כמובן).

NarihS

New member
חחחח

אולי בבקשה תפסיקו לקרוא לקתרין, קק"ל זה כל הזמן מזכיר לי את המילה קרן קיימת לישראל חחחח פשוט תקראו לה קתרין חחחח. ושמועות יכולות להסתבר גם כלא נכונות.. אז עד שזה לא מוכח, אני לא מאמינה לכלום

לינה18

New member
כמוני כמוך. שמועות הן רק שמועות.

ואני גם מעדיפה לקרוא לה קתרין.

לינה18

New member
אני דווקא לא חושבת שזה טוב

שהיא ממש סיפרה על זה. לפי דעתי עדיף לשמור את העבר המלוכלך לעצמך.

לינה18

New member
אני גם שמעתי שהיה לה עבר די פרוע

מכתבה שהיתפרסמה עליה לפני יותר משנתיים ב"ויוה פלוס". אבל אז עוד לא ראיתי את הסידרה, אז לא קראתי אותה. ולא תמיד יש התאמה בין הדמות לשחקן, לפעמים(כמו במיקרה של טיילור) זה אפילו הפוך.

NarihS

New member
חחחח באמת??

אז הרסתם לי את כל התוכן של ההודעה שלי חחח אבל חפיף :).

לינה18

New member
נכון, הכתבה על העבר הפרוע היתה

על השחקנית שגילמה את טיילור! לא היתכוונתי לקתרין.

לינה18

New member
או-קיי, עכשיו הבנתי אותך.

ובקשר לכך שטיילור הפכה לדמות משעממת בגלל שנישארה לצדו של ריג'-אין סיכוי שלברוק יהיה גורל דומה! הרי טיילור איבדה את כל העלילות שלה קצת אחרי שהתחיל הרומן של ברוק ודיקן, כלומר אחרי היריבות האחרונה בין שתיהן. וזה היה אחרי כ-4 שנים של נישואיה לריג'. אז אם(ולמרות שאני נורא מקווה לכך, אין כמעט סיכוי שזה יקרה) הנישואים הנוכחיים של ברוק וריג' יחזיקו מעמד יותר מחודש, זה עדיין לא אומר שלא יכולים לתת להם כמה עלילות בלי להפריד ביניהם, כמו שעשו עם ריג' וטיילור.

girlontop

New member
אני דווקא חושבת

שהעלילות של טיילור הסתיימו אחרי סיפור מורגן. אני כבר שנים לא ראיתי את טיילור כדמות שמניעה את העלילה, בניגוד לברוק שאיכשהו הכל סובב סביבה. יותר מזה, טיילור תמיד הצטיירה בעיניי כדמות שולית לסיפור בין רידג' וברוק, על תקן "המפריעה" (ואני לא מעריצה של רידג' וברוק). דמות סתמית לגמרי. *בבקשה לא לצלוב אותי*

לינה18

New member
אז תני לי להבין, את מי משתיהן את

מעדיפה? כי מדברייך זה לא ממש ברור. וחוץ מזה-אולי את צודקת. לא ראיתי את התקופה שהזכרתי שבה היתה התחרות האחרונה בין ברוק לטיילור על ריג', קצת אחרי הסיפור עם מורגן. אז אם להביט על זה מהכיוון הזה-שברוק היתה זאת שהניעה את העלילה הזאת שבה היא שוב ניסתה להחזיר את ריג' בלא הצלחה, אז את בהחלט צודקת. בכל אופן, כדי לבדוק אם טיילור אכן היתה משנית בעלילה הזאת אני צריכה לראות את הפרקים האלה, שדרך אגב מאוד מעניינים אותי ויהיו עוד מעט בסטר וורלד.

למעלה