איזו חוצפה

נעמי 1

New member
ואם חלילה...

היא הייתה מתלוננת על העניין... אז כמובן שהוא היה מכחיש... ואומר שהיא סתם מפנטזת... והיא זו שבעצם התחילה איתו... וכו´ וכו´... בסיכומו של דבר... היא הייתה יוצאת הלא בסדר ! ! ! למה גברים חושבים שמותר להם להגיד הכל? איפה עובר הקו האדום? נעמי

מיכל31

New member
מייקי

אם זה היה נאמר בהומור אז מלכתחילה לא היתה לי שום בעיה. קשה לטעות במבט מפשיט של גבר מורעב...

הצופה.

New member
באמת חוצפה

כבר 20 שנה אני מחכה להטרדה כזו והיא לא באה וגם לי יש ג´ינס כזה
ואת פחחחחחחחח רוצה להתלונן?

sahr12

New member
מיכל??????למרות שאת לא הטעם שלי...

בואי ותקשיבי...חחחחח כשגבר פונה אלייך..ומציע משהו...התשובה הזו "אני נשואה..וכ"ו" לא תשובה רצינית..כי מה את אומרת כביכול..שאילולא הייתי נשואה אז היה על מה לדבר......ואז הוא עונה לך..שזו לא בעייה כי גם הוא בסיטואציה דומה...וכדור השלג...ממשיך לצבור פתיתים...אי לכך.. תחשבי על תשובות יצירתיות יותר,חד משמעיות יותר, פוגעות יותר באגו הגברי...רק זה מבריח. זו דעתי אם את חולקת עליה...אתן לך תטלפון שלי..חחחחחחחחח

מיכל31

New member
אדון ס´

כשארצה לפגוע בו תאמין לי שאני אפגע בול גם בלי העצות הדביליות שלך. ד.א אמרתי ואומר שוב גם אתה לא הטעם שלי ולכן יש לנו מתכון מצויין לחברות טובה ללא שום מתחים מיניים

הצופה.

New member
אתם יכולים להמשיך להתוכח

רק אל תשני את התנוחה כי זה ממש מפריע לי

ת´אמת מיכל מצב רגיש שכזה...

מבהירה לו ת´נקודה וישיר, למה ללכת סביב סביב????? אחת שלא מעונינת ישר תבהיר נקודת, ואני בטוחה שהוא יסתובב וילך!!!! ולך יש פה שאת עצ´בנית ורוצה להבהיר עינינים, לכן הבהירי לו את הנקודה והוא ילך!

מיכל31

New member
דרדוס

הוא תפס אותי לא מוכנה חחחחח בדיוק הייתי בפורום חחחחחחחחח

יש לי פתרון בשבילך...

תעשי עצמך כאילו מסכימה... תזמיני אותי לאיזה בית מלון... תגרמי לו שיתפשט... ואז... יכנס יגאל שילון עם הסיגר ו-"אההההההההההההההההההההה...." נראה אותו אחרי זה...

מרי-לו

New member
קחי

תקראי קצת על הנושא... אבל לדעתי תתחילי מזה שתבהירי לו שזה מטריד אותך ולא בגלל שאת נשואה...

מיכל31

New member
מרילו

קודם כל, תודה. בואי נתחיל מזה שלא רציתי לעורר מהומה ולכן ניסיתי לנער אותו באלגנטיות וכן אודה, מחמיא לי מאוד. עיצבן אותי הבטחון עמצי המופרז שלו אבל הבלון יתפוצץ לו בפרצוף כשהוא בעצם יגלה שאני לא מתקשרת לא היום ולא מחר. לדעתי כאן זה יפסיק, אם לא... נעבור לשלב ב´.

זו הטרדה מינית ?

אני כבר סובל שנים מהנושא...ועוד מהאחראית על הנושא במשרד. המכשפה (סתם, מת עליה) מרוקנת את המי עדן עם צינור ואחת ליומיים פונה אלי לבוא להחליף. שאני בא להחליף היא כבר יושבת על כסא נוח במסדרון עם עוד כמה בנות (פעם הן הביאו פופקורן- לא צוחק!) והן שורקות ומחליפות רשמים מהסוג שברדק אוהבת לעשות. אין לי בעיה עם זה לרוב (להוציא כאבי הגב) אבל הגב´ מתקרבת ל- 70 חחחחח

למעלה