איזו חוצפה

מיכל31

New member
איזו חוצפה

חבר דירקטוריון בכיר (צעיר, שנון, חתיך מליין ונשוי+), נכנס אליי הרגע למשרד "תגידי מה את עושה היום בערב"? כשראה את הסומק שהציף את לחיי ואת מבטי מוכה התדהמה הוסיף "אני לא מתלוצץ בכלל" ואני "אממממ אתה יודע אני נשואה והילדים בתמונות כאן הם שלי." איזה יופי גם אני נשוי... "נו אז אז נפגשים?" אני
הוא מצחקק "קשה לעמוד בפנייך עם הג´ינס הזה"... נו?????????? מה תגידו על זה? הטרדה מינית? אסלח לו?

מיכל31

New member
וזה כבר עובר כל גבול

איזה בטחון, נכנס אליי שוב הניח בפניי פתק עם מס´ הסלולרי שלו ... את תתקשרי אני יודע, אם לא היום אז מחר...

nightroll

New member
תשמרי את הפתק

ותשיגי לך את טייפ המנהלים... נראה שצפויה לך תקופה קשה.

sahr12

New member
תני,תני תמספר שלו......חחח

מלייאן אמרת????? אפשר לעשות עליו קומבינה במקום הגרלת ההללוייה......חחחחחח

אתן לך את ההיבט המקצועי../images/Emo41.gif

גובה התביעה הכספית למקרה של "הטרדה מינית" במקום העבודה, עומד על עד 50,000 ש"ח. תעשי חישוב כמה מטרידים את צריכה בשביל לסגור את המשכנתא... ותמצי את הצד הטוב של העניין... הנתונים הרשומים לעיל לקוחים מהחוק... למרות שהדברים נרשמו בנימה מתבדחת קמעה...

מיכל31

New member
כוכבית

את צריכה לראות את במבט הזומם שלי עכשיו...... סתם, סתם לא יכולה להרוס לאדם חיים מה הוא אשם שהוא גבר? נחליק לו הפעם.

שימי ממולך את התמונה של....

מנהל הבנק למשכנתאות... ונראה אותך עונה שוב את אותה התשובה...
סתם... אני האחרונה שארצה להזיק למישהו...

nightroll

New member
המממ

אני הייתי מתעלמת מהתופעה, בהנחה שהיא חד פעמית. אבל גם מכינה לי במשרד טייפ מנהלים קטן, למקרה שהוא יחזור על ההצעה. פעם אחת זה פלירטוט קליל ובלתי מזיק. פעמיים ויותר זה הטרדה מינית. ובלי שתקליטי אותו, זה מילה שלך מול המילה שלו, והוא חבר דירקטוריון אז את יכולה לנחש מי יפוטר קודם

נשית~37

New member
קצת נסחפתם

במקום להגיע עד בית המשפט אפשר גם לדבר עם החבר דירקטוריון הנכב....אני בטוחה שהוא יבין שגם לו יש מה להפסיד.

nightroll

New member
אולי גם

להתחיל - בצורה לא בולטת - לגשש אצל בחורות יפות אחרות במשרד אם הוא פנה גם אליהן.

sahr12

New member
עכשיו אני מתחרמן...חחחח

אמרת תודה על המחמאה???... סתם מתלהב.......חחחחחח יש מלאן עם ג´ינס...כנראה את היית הכי קרובה באותו הרגע...

אם את שואלת אותי

אם הדברים נאמרו בהומור, ניחא. אם הוא התכוון ברצינות הרי שהסגנון שלו בוטה ומגלם חוסר כבוד ונימוס מינימליים. (אצלי זו רק בעיה של חוסר טקט
)

למעלה