איזו חוצפה!!!

hospital_food

New member
האמת

אף פעם לא נכנסתי לפורום הזה אז באמת אין לי זכות לדבר עליו. סליחה. לא התכוונתי לזלזל בפורום מכופשות, פשוט אני לא סובל את הסדרה. זהו.

Adrienne

New member
מה קשור פורום מכושפות?

אולי יש שפ מדי פעם ריבים אבל יש שם ממש דיונים מעמיקים על מכושפות, אולי נראה לכם שכמה כבר עמוקה היא יכולה להיות אבל זה מגעיל כל פעם שיש משהו רע לדפוק את פורום מכושפות...

B a n j o

New member
אוקיי

זה בדיוק סוג ההודעות שאני אומר שהן גרועות אבל אם יש טקסט נורמלי יחד עם תמונה אז למה לא ?

ScoobyGang girl

New member
נראה לי שיש פה נטייה להגזמה...

קודם כל, הרמה של הפורום היא לא נמוכה בצורה מוגזמת. ומה רע שמעבירים פה גם תמונות? כל עוד אנשים ממשיכים לדבר (ואין ספק שהם מדברים), הכל בסדר ואין שום סיבה ל"דאגה". אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני המומה לא רק מההערה על הפורום, אלא גם מהתוכן של הכתבה עצמה. זאת אפילו לא הבעת דיעה, זאת כתבת נאצה על ספייק. אני אולי משוחדת, אבל לדעתי זה מוגזם, מכל הבחינות. אתם לא חושבים?

dr15

New member
אתה חצי צודק

כלומר, הרמה שלנו לא עד כדי כך נמוכה, תמיד יש מקום לשיפור אבל זה לא מצדיק את ה"ירידה" הזו עלינו

נחמד מצידם.

אבל באמת, למי אכפת מה הם חושבים עלינו? אם מעלים את הרמה של הפורום, לא מעלים את זה בגלל שהם אומרים שהוא רדוד (שלא לדבר על -ספייק? מיותר?!) אלא בגלל שאתם חושבים שככה צריך להיות. אני מסכימה בעניין התמונות, זה תמיד נחמד שיש תמונות, אבל לא להגזים איתם. (וכמובן, להזהיר מספויילרים גם בתמונות) ואל.

dr15

New member
עוד ציטוט בקשר לספייק

"בין לבין על הארי להתמודד עם אויבו הנצחי דראקו מאלפוי (אחיו הקטן של הערפד ספייק)" זה ציטוט מביקורת של הסרט השני של הארי פוטר ב- http://www.fisheye.co.il/story_1256 כל אוהבי ספייק לא להתנפל... סתם הבאתי את זה כי זה הצחיק אותי

לנצח1

New member
טוב.. אני ממש לא מבינה

למה אנשים בפורום אומרים שהפורום ברמה נמוכה... בבקשה תסבירו לי למה?!?!?? מה כל כך נמוך בו?! אני רואה בפורום הזה פורום- לא בדרגה כזאת או אחרת.. איך אתם משייכים אותו לדרגות? אנא הסבירו לי כדי שגם אני אוכל...

Buffy1

New member
אני נכנסת לפעמים לפורום של TVE

ואני לא רואה שם בכל הודעה דיונים עמוקים ופילוסופיים. הרבה הודעות הם בסגנון: ראיתי עכשיו את השחקן הזה והזאת וכו´... נכון שיש הרבה דיונים מעניינים, וכמובן הניתוחים המצויינית לבאפי 5 ואנג´ל 2 של JW (למרות שהם כבר לא מפורסמים וגם נמצאים באתר עצמו), אבל זה פורום לכל דבר, ואני לא רואה הבדל גדול בין הפורום שלהם לשלנו. ואם שמתם לב, אין לנו שירשורי תמונות בזמן האחרון.

B a n j o

New member
הרמה כאן

בהחלט לא נחשבת לנמוכה (עדיין בכל אופן) ! העיניין הוא לא דיונים פילוסופיים, הבעיה היא שיש בזמן האחרון הרבה הרבה פתיחת שירשורים חדשים על "איזה מותק ספייק" ובאמת שאין בהם צורך. אם המצב יימשך ככה והפורום יוצף בהודעות כאלו שאף אחד לא ממש רוצה לשרשר אליהן או שכל מה שישרשרו זה "נכון, הוא מתוק" אז לא יהיה לאנשים שום עיניין להמשיך לכתוב כאן ואז ניראה בריחה המונית. ולכל זאת מתווספת כמות הספויילרים ללא סימון כאן שסתם הורסת לאנשים ואז אנשים לא נכנסים יותר (כמו שקרה לבחור המסכן שנכנס לכאן בפעם הראשונה אתמול ונהרסה לו העונה השישית !). אז עם מה נישאר בסוף? מעט אנשים שמדברים על התספורת של ספייק וזהו. ואני לא שולף את זה מהישבן, ראיתי הרבה פורומים שבהם קרה הדבר הזה בדיוק ואני ממש לא רוצה שייקרה אותו הדבר בפורום הזה כי אני ממש אוהב אותו ויש כאן אחלה אנשים.

סליחה אבל

ככה תמונות זה רק כדי שכשקוראים הודעה תהיה תמונה שקשורה ולפעמים זה נחמד לראות תמונות שאין באפי בטלוויזיה וזה ממש לא קשור לרמת הפורום הפורום הזה שטחי נקודה. כל מי שכתב פה שהוא נגד ושכולם אומרים כזה זה יפה וחמוד גם כותבים את זה בדיו ק כמו שראיתי פה שרשור על המיוזיקל0- כל הכתוב שם מטומטם אבל זה פורום חופשי כמו כל דבר... גם אני כותבת לפעמים שדיויד מושלם ואני גאה בזה רק שההבדל שלא כל ההודעה שלי מבוססת על זה... וגם אם נרצה שהפרום יהיה "עמוק" יותר פשוט נעלה את הרמה שלו בהודעות עם תוכן וכדומה... די להתנשא ולהעליב אחד את השני אני לא מבינה למה זה עוזר או מה זה נותן.

תמונות-

א. דוחק שרשורים אחרים למטה. ב. נכון, נחמד לראות לפעמים תמונות שלא רואים בדרך כלל, אבל לא 20 בבת אחת (שאגב, זה מקשה על אנשים שאין להם אינטרנט מהיר) ג. אין שום בעיה עם הודעות עם תמונות אם יש בהם תוכן. ולגבי הרמה, אני לא חושבת שהפורום שטחי, הוא לא סופר עמוק, אבל הוא גם לא כל כך שטחי כמו שאת מתארת אותו. ואל.

ככה

זה לא הכוונה להעליב אני רואה את זה ככה מה לעשות בדיוק כמו שחטפתי שוק מהשרשור שהרגע ראיתי על ווילו.. אנשים שרשמו פה כמה הפורום נורא ותמונות רעות עצים יפים גם שמו תמונות ואמרו כמה וילו מדהימה. אז זהו שזה נכון וכיף להם לדבר עם עוד אנשים שאוהבים אותה ואני לא רואה את זה כמעשה נוראי... ואני פשוט רואה דברים ככה כי אני הכרתי את הפורום בתור מקום ברמה ממש גבווה של התפלספות שאני חצי לא הבנתי לפני חצי שנה ועשכשיו כמעט ואני כאלה נושאים מעניינים וחמים כאילו כל פעם שאני מנסה להעלות שרשור כועסים עלי שאני יותר מדי רושמת או שאני מעלה יותר מדי נושאים בפורום אז מה כבר אפשר לעשות?

מי כועס עלייך?

הודעה רצינית שכותבים בה יותר מדי? No such thing. גם אני הכרתי את הפורום לפני חצי שנה, יותר נכון, מאז שהוא נפתח, והוא לא היה עד כדי כך שונה ממה שהוא עכשיו, תחשבי שאנשים באים ואנשים הולכים. יש כאן דיונים עמוקים, וזה יהיה נחמד אם היה יותר, זה כמובן תלוי בחברי הפורום. ובקשה קלה- תשתדלי לפסק את ההודעות שלך, אני מתקשה קצת לקרוא אותם ככה. ואל.

אני ישתדל:)

תתפלאי אפילו אמרו לי להפסיק לשלוח הודעות לפורום ונפגעתי מזה מאוד:( ובאמת אם אני מעיקה ומפריעה רק תגידו ואני לא יענה להודועות ורק יקרא. אני ילדה מפגרת לכן אין פיסוק- או שאני פשוט עייפה, בדרך-כלל. :"?:,~@@#$%^&*)( בהמון אהבה- תמר

למעלה